Ez megnyugtató, akkor megragadom az alkalmat és felteszek még egyet, aztán békén hagyok egy ideig mindenkit.
A helyzet a következő: 7-én legnagyobb megdöbbenésemre sikerült az egyik játékosomnak új bajnokságrekordot felállítani dobott pontokra vonatkozóan. Ennek nagyon megörültem mert derengett valami a szabálykönyvből, hogy ez növeli a bevételt.
Az erre vonatkozó részt idézem:
"Végül, hajlamosak figyelni a bajnokság rekordereit , különösen az olyan fontos kategóriákét, amilyen a pontoké, a lepattanóké, és a gólpasszoké, de bizonyos mértékben minden kategóriáét. Ha a klubodnak vannak játékosai a bajnokság rekorderei közt, akkor egy ugrást figyelhetsz meg a bajnokság más csapatainak szurkolók által vásárolt mezekben, és még egy extra ugrást az országodat, vagy az egész BuzzerBeatert tekintve meglepő számok esetén."
A második mondat (nekem legalábbis) kissé zavaros, de a lényeg az, hogy nem nőtt (itt azt hiszem az értékesítésből származót kell figyelembe venni) a bevételem.
Nem akarok pénzsóvárnak látszani (asszem most már késő), de örülnék ha valaki vagy kiábrándítana, hogy egy túróst fogok én többet kapni, vagy a szurkolók még nem nézték meg a legfrissebb statisztikákat, és csak ezen a héten rohannak el beszerezni egy José Barréro mezt.
Köszönettel: Bandi99