BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
176365.475 in reply to 176365.459
Date: 8/23/2011 9:33:21 AM
Overall Posts Rated:
138138
Άντε για να μη σε χαλάσω υπάρχει και ένα χαμογελάκι στο τέλος, τώρα το πόσοι το πήραν σοβαρά (όπως εγώ) ή στην πλάκα όπως άλλοι δεν το ξέρω. Το ποιος φοβήθηκε δεν το καταλαβαίνες όμως από όσους πόσταραν αλλά κυρίως από όσους ΔΕΝ πόσταραν. Τέσπα

Για να καταλάβω, ενώ λες ότι είμαστε αουσαιντερ και πάμε να κλέψουμε τη νίκη, μου ποστάρεις ότι ένα σύστημα δεν το βάζεις αν δεν έχεις τους παίκτες. Εκ του ασφαλούς όμως ούτε ρόστερ στήνεις ούτε νίκες κλέβεις σε τέτοιο επίπεδο.
Δεν σε κατηγόρησα ότι δεν χρησιμοποιείς τους κατάλληλους και δεν ξέρω γιατί μου το αναφέρεις και από που το συμπέρανες. Απλά γράφω ότι όλες οι ομάδες έχουν τους φορμαρισμένους και τους ντεφορμέ είτε είσαι Ελλάδα είτε Βοσνία, δεν έχει γίνει κάποια συνομωσία για να είναι μόνο οι δικοί μας παίκτες down.
Μου δίνεις την εντύπωση ότι πέτυχες σημαντική επιτυχία πάντως και αν ο στόχος ήταν η διαχειρίσιμη ήττα, τότε ήταν όντως επιτυχία. Στο επίπεδο που (νομίζουμε) ότι βρίσκομαστε η ήττα με 3 πόντους διαφορά από την Βοσνία που τη χάσαμε σε άμυνα-επίθεση δείχνει ότι η νίκη θα μπορούσε να έρθει αν επιλέγαμε ή στην άμυνα ή στην επίθεση "κάτι άλλο". Άρα το μεγαθήριο της Βοσνίας δεν υφίσταται. Αν όντως πιστεύεις αυτά που γράφεις και δεν γίνεται για επικοινωνιακούς λόγους τότε πράγματι δεν είχες προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι και η πεποιθηση ότι μας έπιασε "κώτσους" ο Βόσνιος επιβεβαιώνεται.

Καλή επιτυχία στη συνέχεια

ΥΓ. και μία ιστορία από τα παλιά: πριν πολλές σεζόν NT ήταν ο τυφώνας με μία εθνική χαμηλότερου επιπέδου από την σημερινή. Σε εκτός έδρας παιχνίδι με την Ισλανδία και με διπλή διαφορά διάθεσης χάσαμε. Βγήκε ο Τυφώνας στην "αρένα" που κόχλαζε περίλυπος λέγοντας: χάσαμε, φταίω, χώστε τα. Δεν το έγραψα τότε αλλά πράγματι με εντυπωσίασε και στεναχωρήθηκα όταν δεν έβαλε υποψηφιότητα για δεύτερη φορά. Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι μετράει περισσότερο να παραδέχεσαι κάποια πράγματα από το να επιμένεις για το ορθό των επιλογών σου και κυρίως όταν δεν σε δικαιώνει το αποτέλεσμα.

Last edited by ALARIHOS at 8/23/2011 9:33:57 AM

This Post:
00
176365.476 in reply to 176365.469
Date: 8/23/2011 9:33:56 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
338338
Δεν θα σου απαντήσω εδώ, δεν χρειάζεται να σπαμάρουμε άλλο εδώ. Μέσω πμ ή στο νήμα της U-21. Αλλά γενικά δεν θα το συνεχίσω. Είναι περιττό να μιλάς όταν ο άλλος σε προσβάλλει, σε νευριάζει ή δεν δέχεται την κριτική. Μάλλον θεωρείς ότι έχεις το αλάθητο του Πάπα. Και δεν έθιξα γενικά τα αποτελέσματα σου, αν δηλαδή είσαι κακός ή καλός, αλλά το ότι τα 3 παιδιά στην Μεγάλη, κάνουν σαφώς καλύτερη δουλειά. Με την λίγη γνώση που έχω για το παιχνίδι αυτό κρίνω.

Υ.Γ. Φίλε μου με μωρό που μόλις άρχισε να περπατάει και με πολύ σεβασμό σε αυτούς που παίζουν σοβαρά το Buzzerbeater δεν θα έμπαινα καν στη λογική να γίνω προπονητής οποιασδήποτε Εθνικής (Ελλάδος ή στο εξωτερικό). Το πάν στη ζωή μας είναι να καθορίζουμε τις προτεραιότητες μας και εμένα δεν είναι το παιχνίδι, αλλά η οικογένειά μου.

Last edited by epanastatis79 at 8/23/2011 9:37:22 AM

This Post:
00
176365.477 in reply to 176365.476
Date: 8/23/2011 9:42:58 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Υ.Γ. Φίλε μου με μωρό που μόλις άρχισε να περπατάει και με πολύ σεβασμό σε αυτούς που παίζουν σοβαρά το Buzzerbeater δεν θα έμπαινα καν στη λογική να γίνω προπονητής οποιασδήποτε Εθνικής (Ελλάδος ή στο εξωτερικό). Το πάν στη ζωή μας είναι να καθορίζουμε τις προτεραιότητες μας και εμένα δεν είναι το παιχνίδι, αλλά η οικογένειά μου.

nice....

άρα εξηγείται γιατί mamu/matsa & kaja.... αλωνίζουν ωραίοι & ελεύθεροι....:)))))

This Post:
00
176365.478 in reply to 176365.477
Date: 8/23/2011 9:47:29 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
338338
Δεν ξέρω τί ακριβώς κάνουν τα 3 παιδιά που αναφέρεις στη ζωή τους, διότι δεν τα ξέρω προσωπικά και ούτε γνωρίζω αν είναι παντρεμένοι, αρραβωνιασμένοι ή όχι, αλλά σίγουρα όταν είσαι οικογενειάρχης, πίστεψε με δεν είναι καθόλου εύκολο να έχεις ελεύθερο χρόνο, ιδίως τα απογεύματα που το μωρό δεν σε αφήνει ήσυχο -και αυτό είναι και το ωραίο-.

This Post:
11
176365.479 in reply to 176365.473
Date: 8/23/2011 10:00:12 AM
Overall Posts Rated:
129129
Απλα και με μια προταση,οταν απτους 5 ψηλους σου καταστασεις αξιοπρεπεις εχουν οι 2 εισαι αναγκασμενος να παιξεις περιφερειακα.

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
176365.480 in reply to 176365.464
Date: 8/23/2011 10:09:12 AM
Overall Posts Rated:
7070
Apla na sou thimiso oti o mantzios eixe to ipsilotero rating sto teleytaio paixnidi pou paixame pali princeton.Katalabaino oti prospatheis na ipostirixeis gia kapio logo to team tis Ethnikis alla pistepse me exo logo pou to anafero.Enas ethnikos proponitis prepei na katebazei panta tin kaliteri omada kai na min epireazetai apo prosopikes tou adinamies i an theleis ventetes.Kai distixos auto simbainei...eis baros tis Ethnikis..

This Post:
00
176365.481 in reply to 176365.480
Date: 8/23/2011 10:17:09 AM
Overall Posts Rated:
129129
Το 15 στα ριμπαουντς πως θα το καλυπταν; Δεν υπηρχε καποιο ντουκι με 18-19 διπλα του να τον καλυψει...Θα βαζε 16 ποντους αλλα θα χαναμε για 20 στα ριμπαουντς..

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
176365.482 in reply to 176365.473
Date: 8/23/2011 10:20:04 AM
Overall Posts Rated:
112112
Χωρίς να ξέρουμε τις ικανότητες των παικτών περιμένεις να σου στήσουμε ομάδα?????

Άρα με το παραπάνω δεδομένο δεν γίνεται να κριθούμε ούτε σωστοί, ούτε λάθος.
Γιατί αφού μόνο εμείς γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά, παίζουμε εκ του ασφαλούς.

Μόνο από τις νίκες-ήττες κρινόμαστε.

Αν σε ένα παιχνίδι κερδίσουμε, αλλά στηθούμε λανθασμένα δεν τρέχει μία, αλλά αν ηττηθούμε ακόμα κι αν έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό στήσιμο, ποιος θα μας πιστέψει?

Από τη στιγμή όμως που υπερθεματίζεις υπέρ των ψηλών τους τότε τι σχέση είχε το δικό μας 3-2?????????? Μάλλον κάτι σου έχει ξεφύγει εδώ εκτός από τα θαυμαστικά.

Η 3-2 είχε διπλή λογική. 1ον να σταματήσουμε την τροφοδότηση των ψηλών που στα ίσα δεν μπορούσαμε να τους παίξουμε και 2ον να σταματήσουμε επιπρόσθετη επιλογή περιφερειακού συστήματος από μέρους της Βοσνίας.

Μα ειλικρινά, ακόμα και χωρίς να γνωρίζεις τα χαρακτηριστικά, θέλεις πολύ για να καταλάβεις πως με τις παρούσες καταστάσεις έπρεπε να ρισκάρουμε? Βάζεις εσύ Μ2Μ όταν υστερείς και στις 5 βασικές θέσεις?

Ερωτώ, που δίδεται η μεγαλύτερη βαρύτητα στο scouting? Στα συστήματα που έπαιζες πριν 4-5 σεζόν(και παλαιότερα) ή στα συστήματα των τελευταίων 4-5 παιχνιδιών (στα οποία έχουμε παίξει περιφερειακά).

Στα τελευταία 5 επίσημα παιχνίδια πριν το χθεσινό αγώνα παίξαμε 2 Πρίνσετον, (Σουηδία-Σερβία), 2 Κοίτα Μέσα (Ρουμανία-Κολομβία) και 1 κίνηση (Αρμενία) που ότι και να παίζαμε θα κερδίζαμε. Ούτε αυτό δεν κοίταξες πριν μιλήσεις για 4-5 περιφερειακά συστήματα?

Αν δεν σου αρέσει η κριτική, είναι άλλο θέμα.

Εδώ τώρα μπαίνουν θαυμαστικά, ερωτηματικά και τα υπόλοιπα γνωστά και άγνωστα σημεία στίξης.
Το κράξιμο που έχω φάει εγώ, κανείς άλλος.

Και μεταξύ μας, δεν φτάνεις τον Νίκο ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι.

@Νίκο64: Έβγα παληκάρι μου και δείξε τους πως γίνεται η κριτική... Πες πως έκανα μόνος μου το στήσιμο...

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
176365.483 in reply to 176365.481
Date: 8/23/2011 10:22:55 AM
Overall Posts Rated:
186186
για συνελθετε λεω εγω ολοι, τι εθνικος σπαραγμος ειναι αυτος???

Μετα περιμενουμε αυτο το κρατος να παει μπροστα με πιο σοβαρα προβληματα????

Τελικα και αυτο το παιχνιδι ειναι ενας μικροκοσμος με ολα τα παρελκομενα μεσα.....

Πρεπει συνεχως να μαθενουμε απο τα λαθη μας και ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα!

Last edited by autokratoras78 at 8/23/2011 10:43:13 AM

This Post:
00
176365.484 in reply to 176365.483
Date: 8/23/2011 10:28:06 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Καλησπέρα σε όλους

Ας κάνω και εγώ κάποιες ερωτήσεις.
Ξυπνήσατε μέσα μου τον δημοσιογράφο ρε παλιόπαιδα:)

Η σχεδόν άριστη λειτουργία του Princeton εναντίον της ζώνης 3-2 αποτέλεσε για εμένα μία ευχάριστη έκπληξη. Προφανώς είχατε εξετάσει το ενδεχόμενο μίας 3-2 από πλευράς Βοσνίων.
Όμως σε πιο βαθμό είχατε προβλέψει την τόσο καλή λειτουργία του Princeton;

Εναντίον ενδεχόμενης 3-2 υπήρχαν και άλλες ρεαλιστικές τακτικές επιλογές (ανεξάρτητα που το Princeton πήγε καταπληκτικά). Έχω την εντύπωση ότι είχατε σχεδόν ´κλειδώσει´ τους Βόσνιους σε μία άμυνα Man to Man.
Είναι σωστή ή λανθασμένη η εντύπωσή μου αυτή;

Είναι φανερό ότι το σχέδιο Α είναι στην επίθεση κάποιο εσωτερικό σύστημα. Με το ρόστερ μας σε καλή κατάσταση μου φαίνεται πολύ λογικό αυτό.
Το σχέδιο Β είναι φανερά πλέον το Princeton.
Υπήρχε στην σκέψη μας-σαν σχέδιο Γ-ένα Motion ή και μια ουδέτερη;
Εάν ναι,θα μπορούσατε να γράψετε δύο λογάκια για ποιον λόγο απορρίφθηκε τελικά;

Στο σημείο αυτό θέλω να κάνω ένα σχόλιο το οποίο θα οδηγήσει σε μία παράκληση.

Υπάρχει κατά την γνώμη μου το παρακάτω παράδοξο.

Ας υποθέσουμε ότι ένας manager ασχολείται αρκετά με την εθνική ή θα ήθελε να ενεργοποιηθεί παραπάνω. Σκέφτεται λοιπόν να γράψει μετά από ένα παιχνίδι έναν έπαινο ή ένα επικριτικό σχόλιο,δεν έχει σημασία.

Όσο και να έχει μελετήσει τις αγωνιστικές καταστάσεις, τα προηγούμενα παιχνίδια, τις τακτικές και τους παίχτες που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτές δεν θα μπορέσει πρακτικά ποτέ να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχόλιο!

Αυτό γιατί θα πρέπει ενώ δεν γνωρίζει τα skill των παιχτών να απευθυνθεί στο team της εθνικής που γνωρίζει τα skill των παιχτών!

Φανταστείται έναν άλλο manager να σας λέει ´καλά έκανες´ που έβαλες στο 4 τον Χ παίχτη στο ντέρμπι με τον Κουρέλα;

Εάν δεν ξέρει τα χαρακτηριστικά του Χ παίχτη δεν ακούγεται ολότελα Δον Κιχωτικό; Τι συζήτηση πραγματικά μπορεί να γίνει;
Το πρόβλημα αυτό το επισήμανε εύστοχα και ο χρήστης ALARIHOS.

Από την άλλη τα παιδιά της εθνικής έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν θα δώσουν τα skill των παιχτών,...εύλογο και σωστό και αυτό.

Προτείνω λοιπόν την παρακάτω άρση του παραδόξου.

Εάν κάποια από τα παιδιά της εθνικής έχει το χρόνο και την διάθεση, ας γράψει μία σύντομη περιγραφή του παίχτη.

Κάτι σαν 'ο Μπορούσης είναι ένα 4άρι που του αρέσει να απειλεί συχνά από μέση και μακρινή απόσταση αλλά δεν είναι τόσο σταθερός στο παιχνίδι με πλάτη στην ρακέτα,....´

ή 'ο Sato δεν μπορεί να δημιουργήσει καλά αλλά έχει σχετικά αξιόπιστο μακρινό σουτ, μέτριο Inside Game,πάει όμως δυνατά στα Reb,....´

Τώρα θα γίνει πιο λογικό το παρακάτω σχόλιο ´Καλά βρε παιδιά πώς και δεν βάλαμε τον Μπουρούση με κατάσταση 9 να παίξει 4 στο Motion μας; ´

Δηλαδή να γνωρίζουμε τα βασικά λειτουργικά χαρακτηριστικά των παιχτών (όχι τα skill)

Βέβαια καταλαβαίνω ότι το όλο πράγμα θέλει την δουλίτσα του!

Οπότε εάν υπάρχει χρόνος και βρείτε κάποιο νόημα-χρησιμότητα σε αυτό που προτείνω, κάντε την καλή

Υ.Γ Οι ερωτήσεις που κάνω δεν είναι κάποια ´πλάγια´ κριτική. Εάν κάτι μου άρεσε πολύ ή δεν μου άρεσε, θα το δήλωνα απλά και θα προσπαθούσα στο μέτρο του δυνατού να το αιτιολογήσω.

Δηλαδή πραγματικά ρωτάω από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον
Και από μαθηματικό ενδιαφέρον γιατί σκέφτομαι να γράψω ένα post πάνω στην θεωρεία παιγνίων:)

Last edited by GM-sarithin at 8/23/2011 10:56:30 AM

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
11
176365.485 in reply to 176365.483
Date: 8/23/2011 10:29:43 AM
Overall Posts Rated:
112112
Εγώ μόνο το πήδημα είδα. Στη ρόδο δεν έχω πάει.

Και με πείραξε πολύ πιο πολύ από την κριτική των φίλων που παίζουν το παιχνίδι.

Αλλά αφού μετά από επιτυχίες δεν γίνεται ντόρος, τώρα που γίνεται να μείνουμε απ'έξω?!@?#$$^%%#^%$#

Αφού τα γουστάρω κάτι τέτοια.%$^^&())^%#$#

Απλά μου λείπει ο Νίκος
Κανείς δεν μου μίλαγε με εκείνο τον μοναδικό τρόπο.
Μάλλον κόλλησε και κείνος με τα παπάκια μου και έγινε Νιλς Χόλγκερσον

The secret of communication lies in defeat...
Advertisement