Χωρίς να ξέρουμε τις ικανότητες των παικτών περιμένεις να σου στήσουμε ομάδα?????
Άρα με το παραπάνω δεδομένο δεν γίνεται να κριθούμε ούτε σωστοί, ούτε λάθος.
Γιατί αφού μόνο εμείς γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά, παίζουμε εκ του ασφαλούς.
Μόνο από τις νίκες-ήττες κρινόμαστε.
Αν σε ένα παιχνίδι κερδίσουμε, αλλά στηθούμε λανθασμένα δεν τρέχει μία, αλλά αν ηττηθούμε ακόμα κι αν έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό στήσιμο, ποιος θα μας πιστέψει?
Από τη στιγμή όμως που υπερθεματίζεις υπέρ των ψηλών τους τότε τι σχέση είχε το δικό μας 3-2?????????? Μάλλον κάτι σου έχει ξεφύγει εδώ εκτός από τα θαυμαστικά.
Η 3-2 είχε διπλή λογική. 1ον να σταματήσουμε την τροφοδότηση των ψηλών που στα ίσα δεν μπορούσαμε να τους παίξουμε και 2ον να σταματήσουμε επιπρόσθετη επιλογή περιφερειακού συστήματος από μέρους της Βοσνίας.
Μα ειλικρινά, ακόμα και χωρίς να γνωρίζεις τα χαρακτηριστικά, θέλεις πολύ για να καταλάβεις πως με τις παρούσες καταστάσεις έπρεπε να ρισκάρουμε? Βάζεις εσύ Μ2Μ όταν υστερείς και στις 5 βασικές θέσεις?
Ερωτώ, που δίδεται η μεγαλύτερη βαρύτητα στο scouting? Στα συστήματα που έπαιζες πριν 4-5 σεζόν(και παλαιότερα) ή στα συστήματα των τελευταίων 4-5 παιχνιδιών (στα οποία έχουμε παίξει περιφερειακά).
Στα τελευταία 5 επίσημα παιχνίδια πριν το χθεσινό αγώνα παίξαμε 2 Πρίνσετον, (Σουηδία-Σερβία), 2 Κοίτα Μέσα (Ρουμανία-Κολομβία) και 1 κίνηση (Αρμενία) που ότι και να παίζαμε θα κερδίζαμε. Ούτε αυτό δεν κοίταξες πριν μιλήσεις για 4-5 περιφερειακά συστήματα?
Αν δεν σου αρέσει η κριτική, είναι άλλο θέμα.
Εδώ τώρα μπαίνουν θαυμαστικά, ερωτηματικά και τα υπόλοιπα γνωστά και άγνωστα σημεία στίξης.
Το κράξιμο που έχω φάει εγώ, κανείς άλλος.
Και μεταξύ μας, δεν φτάνεις τον Νίκο ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι.
@Νίκο64: Έβγα παληκάρι μου και δείξε τους πως γίνεται η κριτική... Πες πως έκανα μόνος μου το στήσιμο...
The secret of communication lies in defeat...