As jo sutikes atsiprasyciau jei jis supyko ir paspausciau ranka. Kazkada su kartais mini meetuke buvo, kur organizavau as, lb zbs zmogus jis. Taip, pasikarsciavau. Zmogus is tiesu lb aukojosi per sezona vien algu 3 kk suplodamas ir tai sumenkinau tik tada kai jis lb naglai kazka atrase man, kai pasakiau kestuk jog nenorek lb uzdirbt per viena seza +8 kk, nes galvojau kad isvis kosmines kainos nori. Visi zmogai esam visi klystam ir aisku karsciuojames, nu nevisi gal karsciuojasi, bet as tai pasikarsciuoju daznai

:D Juk neisiu dab saves susidegint nors ir jums tai butu gera zinia

Saipiausi ir menkinau jo treniravima tam kad isprovokuociau imest uz mazesne kaina tik tiek, kai supykde mane parasydamas kad visus durniais laikau ar pan., pradejo mane kritikuoti ir t.t. Kai as ant jo pirmoje zinuteje nevariau o tik pagedint norejau kad tiek daug praso is lietuviu, nes maniau kad nieks tiek neturi ir jei tieks prasys tikrai Lietuvoje neliks Gincbergas. taip pat mane visi gedino ir paerino, kai gomolicka uz didele kaina buvau imetes

) Tik as nepykau kaip jis iskart, o tik gyniau ir aiskinau kodel tiek prasau, nes galvojau gal kas skaito ir paims ta gomolicka

) Nieko asmeniska ten nebuvo su tuo kestuku isvis, apsizodziavom ir prasidejo nenutrukstantis gincu liunas, kai vieni ji palaikot o vienas kitas neutralia dar nuomone pareiskiat

) Ir man ta buzzerio rinktine nera px

tiesiog buciau turejes dar du A4 lapus komentaro prirasyti kad ta teigini paneigti, tai parasiau taip man ji visiskai px ir tiek ir perejom prie kitu gincu.