Подивився склад нашої молодіжки, і інших країн в топі, там качають не тільки гравців з потом 10+, а в нас це більшість, тут і відповідь, є багато крутих гравців з драфта з потом 7-8 але їх не хочуть качати. Хоча тренер про це здається вже писав...
цей сезон, насправді, виняток. здебільшого є більше гравців з потенціалои меньшим за 10. цей драфт був таким
але так, є таке
ходом цього сезону я думав, чи може спробувати зробити якесь коло команд, які погодяться тренувати гравців конкретно до молодіжки. хіба що, я не думаю, що потрібно тренувати по 3 гравці одного віку в команді. бо ціль не зробити золоте покоління, а щоб у молодіжки постійно були якісні гравці, яким можна тренувати що потрібно зараз. та й в нас не завжди є така кількість 18річних щоб по 3 гравці в команду забирати. та й як показує практика, якщо 3 гравці одного віку, то чи один виходить більш слабким, то чи хтось виходить не таким гарним, як міг би у іншій команді. вони повинні бути дуже однаковими...
але в тренуваанні конве'єром, 3х гравців за 4 роки, є інша проблема. ти тренуєшь "посезонно". ти спочатку викачуєшь одну навичку, потім іншу. візьмемо, наприклад, центра. тренуєшь сезон кидок у 18, потім сезон захист у 19, потім підбір у 20. натсупний гравець буде тренувати захист у 18, підбір у 19. не проблема. але у 21 першому ти будешь тернувати почергово кидок-захист і може щось інше за обставинами. це зіб'є тренувальний план другому тренуємому і повністью зламає третьому...
тому я не дуже розумію як зробити цей конве'єр якісним. або нам потрібно 28 команд, по 7 на сезон, кожна з яких робила б одного гравця на 4 сезони. а це вже для нас дуже велика кількість команд