BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Dużyna Narodowa - sezon 33

[NT] Dużyna Narodowa - sezon 33

Set priority
Show messages by
From: Tom.

This Post:
88
275224.47 in reply to 275224.46
Date: 2/10/2016 10:20:59 AM
Overall Posts Rated:
9696
Po zapoznaniu się z Forum poświęconej Reprezentacji Polski stwierdzam, że trochę jesteś w błędzie Huanito. Twoje wpisy i ataki na kozlika4 prowadzącego ekipę KS Goldena są po prostu nie na miejscu. Nasza kadra prowadzona przez aMORFIcznego nie spisała się, mówiąc krótko dała plamę. Złe decyzje podejmowane co do składu i braku wykorzystania ENTA spowodowały, że zrobiliśmy taki wynik a nie inny. Kozlik4 jest natomiast niezwykle wybitną postacią w Świecie BB i co jak co ale jego wiedza na ten temat jest ogromna ( można porównać z ilością kropel w oceanie ). Twoje wpisy Huanito nie wiem sam do czego się odnoszą?? Kozlik wyraził swoje zdanie na temat wyników odnoszonych przez kadrę, która notorycznie w tym sezonie była olewana. Zawodnicy nie w formie grający i przebywający na parkiecie wtedy, gdy inni z dobrą kondycją grzeją ławę?? Ty natomiast użyłeś oskarżeń pod względem kogoś, komu reprezentacja nie jest obojętna, kogoś dla kogo wyniki Reprezentacji mają ogromne znaczenie no po prostu brawo z Twojej strony. Ja sam w zupełności jestem rozczarowany tymi wynikami, bo jak rozumieć to inaczej, że mistrzowie Świata nie walczą nawet o brąz w mniej prestiżowej imprezie?? Naturalne jest to, że jeżeli kadra nie odnosi sukcesów to pojawiają się spekulacje i wyrażanie swoich opinii. Ale czasami warto tych opinii innych menago wysłuchać, czyż nie?? nikt tu dla nikogo nie chce źle, bo w tym momencie nie liczy się dorobek indywidualny, tylko patriotyczna duma Polskiego Narodu!! Oczywiście jeżeli kozlik będzie startować w kolejnych wyborach na selekcjonera kadry to ma mój głos i to na tyle by było :-$

This Post:
00
275224.48 in reply to 275224.42
Date: 2/11/2016 9:10:49 AM
Matrix Mighty Dunkers
II.4
Overall Posts Rated:
10051005
miałeś go na koniec poprzedniego sezonu i był bez formy

Dzięki za analizę, chętnie spojrze jaką miał forme w każdym tygodniu :)

dzięki Karol

From: aMORFIczny

To: Tom.
This Post:
00
275224.49 in reply to 275224.47
Date: 2/11/2016 9:24:23 AM
Matrix Mighty Dunkers
II.4
Overall Posts Rated:
10051005
hmmm nie jest obojętna...śmiem twierdzić inaczej, uaktualnia się tylko wtedy jak coś pójdzie nie tak lub Cichocki nie zagrał. Przypomnę tylko prośbę o trening formy w poprzednim sezonie, tu zlekceważony totalnie przez Karola, dlacego, klub ważniejszy, OK. dostał kredyt zaufania w tym sezonie...koniec sezony mecz super ważny Cichy bez formy, o czy my mówimy. Nikt nie przeczy, ze Karol nie ma wiedzy, pewnie dużo bym się od niego nauczył, ale chęci pomocy nie było, nie ma i nie bedzie, taki człowiek.

Jest koalicja i opozycja...

Co do enta, no cóż może jestem tym który bardzo czasami ryzykuje, w poprzednim to ryzyko grania luza i zbierania enta opłaciło się "złoto" w tym no cóż brak półfinałów...moze mecz z Francją zdecydował, może brak szczęścia (żeby 2x przegrać półfinały małymi - chyba się nigdy nikomu nie zdarzyło i nie zdarzy)
w tym sezonie pewnie też będzie luzowanie bo ja nie gram o brązowe medale tylko o złoto - przypmne tylko, że w rankingu z 42 miejsca w sezon awasowaliśmy na pudło, chyba coś to oznacza, a może ja próbuję się pocieszyć, dowartościować...

pzdr wszystkim i trzymajcie kciuki za złoto w następnym sezonie :)

From: Tom.

This Post:
00
275224.50 in reply to 275224.49
Date: 2/11/2016 10:02:01 AM
Overall Posts Rated:
9696
Nie traktuj mojego wątku jako ataku na Ciebie, po prostu ja jako widz byłem mocno rozczarowany, że nie ma naszych w najlepszej czwórce. Oczywiście życzę Tobie samych sukcesów i trzymam za słowo, że złoto powróci w nasze ręce :D

This Post:
00
275224.51 in reply to 275224.49
Date: 2/11/2016 10:23:44 AM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
dawaj do kadry Kapturkiewicza zamiast kapryśnego i zawodzącego Cichockiego, razem z Dobkiem stworzą mistrzowski duet ;)

From: Tomi.

This Post:
66
275224.53 in reply to 275224.52
Date: 2/11/2016 2:44:56 PM
ASPK
PLK
Overall Posts Rated:
10831083
Second Team:
ASPK Gostynin
Poza tym zamierzam się jeszcze kiedyś pojawić na zjeździe, także nie chcę wszystkich zrazić do siebie swoimi elaboratami;-P
Ooo.. i tego się trzymajmy Karolu zwany OLA OLA!:-)

A tak poza tym, to wcale mi nie przeszkadza to, że jesteś gadułą i jak to duży odsetek menago uważa - przemądrzały.
Bądź sobie kim chcesz, ważne jest to by prawdę nazywać po imieniu. Jeśli coś jest partaczone na potęgę, to należy o tym głośno mówić. Do mnie nigdy nie przemawia narracja typu:
"Chciałem dobrze"- Adolf H. czy " Dobra Zmiana"- Beata Sz.
Do mnie przemawiają zawsze fakty. A te nie mają litości dla pana selekcjonera. I tu postawię kropkę.:-).

Używajcie znaków interpunkcyjnych. Przecinek naprawdę robi różnicę... DOBRA, ZMIANA...

Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.
From: picia

This Post:
11
275224.54 in reply to 275224.53
Date: 2/11/2016 11:36:52 PM
Overall Posts Rated:
234234
Używajcie znaków interpunkcyjnych. Przecinek naprawdę robi różnicę... DOBRA, ZMIANA...

Cytat miesiąca. Wielkie dzięki za poprawienie humoru.

This Post:
00
275224.55 in reply to 275224.52
Date: 2/12/2016 3:24:51 AM
Matrix Mighty Dunkers
II.4
Overall Posts Rated:
10051005
Karol na Twoją prośbę kończę...następny sezon "ogórkowy"

Co do uaktualniania się to wtedy kiedy mam czas. Link z prośbą był na forum do wszystkich, i niektórzy trenowali formę, Ty czytający forum nie.

Karol zakończmy to, nie mam siły, Cichocki jakby miał silną średnią to miałby DMI pomiędzy 2-3kk

@Tom: mam bardzo duży dystans do siebie i nie odebrałem tego jako atak

Last edited by aMORFIczny at 2/12/2016 3:26:54 AM

This Post:
11
275224.56 in reply to 275224.55
Date: 2/14/2016 6:32:06 AM
Matrix Mighty Dunkers
II.4
Overall Posts Rated:
10051005
Takie małe podsumowanie:

mamy w kadrze i na zapleczu 28 zawodników SS10>130, niestety zaczęły sie spadki u najlepszych zawodników, przyszły selekcjoner niestety będzie miał problem z podkoszowymi, Niestety 2-3 zawodników na których liczylem w perspektywie zastąpienia Gorzela, Wasztyla nie rozwija się za granica tak jakbym chciał, ale jest kilku 22-25latków którzy bedą mam nadzieję lepsi od Wasztyla Gorzela, nie tacy multi ale siłą gry zdominują strefę podkoszową.

pozdrawiam

Advertisement