Sezonata e pred kraj (a i zapocna 2011 godina :)) pa vreme e da sumiram sto se se sluci vo sezona 14 so mojot tim.
Zapocnav so ambicii da se plasiram vo plejofot, kako i po moznost da nemam poslab rezultat od mojot dosega najslab (16-6). Prvoto se ispolni, vtoroto ne. Sepak so ogled deka uspeav i da minam edno kolo vo plejofot i pokraj povredata na eden od nositelite na igrata na mojot tim (Nastev) sezonata ja ocenuvam kako uspesna. Imav kiks vo kupot povtorno no toa e toa, ke mora da pocekam uste edna sezona barem pred seriozno da se vmesam vo vrvot na BB-MKD (bilo vo ligata ili vo kupot).
Ona sto e pobitno, osnovite na timot se postaveni i ova e timot so koj Xsago Phantoms ke atakuva na tituli vo idnite sezoni.Novi zasiluvanja ke ima no nema tie kojznae kolku da go promenat izgledot na timot.
I za kraj so sreka na baniran i Najdobrite vo presret na finaleto. Na kraj ocekuvano ekipite so najdobar skor vo regularniot del od sezonata stignaa i do finaleto vo plejofot. Mojata prognoza e baniran vo tri sredbi. Domasniot teren dobien so samo 7 kosa podobra kos razlika ke si go napravi svoeto.
edit: A da i uste nesto. Ja ocekuvam idnata sezona koja kako sto izgleda ke bide pocetok na nova pokonkurentna era na BB-MKD. Konkurencijata ke bide na mnogu visoko nivo i ke bide isklucitelno tesko duri i da se opstane vo ligata.
P.S. Da se nadevame deka nikoj nema da se otkaze/bide baniran vo meguvreme.
Last edited by Xsago at 1/2/2011 10:03:47 AM