Sakai kad ziuriu jau i kita sezona ir sendinu zaideja nors iki sio sezo pabaigos likoi 2 sav ? Nemanai kad tokiu pareiskimu save durnium pavadinai ?
Uz 300 k as tau pasiulyciau uz 1 k verta zaideja kad tu uzsiciauptum ir i foruma neberasytum

:D Tu tyciojies?

taigi, cia nepinigai.Uztiek man ne algu zaidejams ir personalui neiseitu apmoketi. As pasakiau kaina +1 kk nuo kiekvieno zaidejo, tai ka cia dar izvedzioji ? Cia neturgus kad deretis.
Dabar del pirkimu. manai turedamas 350 k sugebeciau nusipirkt zaideja uz 2 kk ? As ne supermenas

jei tu tai sugebi, papasakok ir man kaip tai padaryti ir kaip pasididinti suma 7 kartus siuo metu nieko nedarant. Nes kalbi butent apie dabarti kaip suprantu.Antra dabar ne pirkimu metas ir zaideju niekas nekisa i rinka nes niekas neperka uz normalias kainas ju, nes laukia jauniu, kurie iseina papigiai uz dyka beveik. Del trecio punkto, tik uzjaust tave galiu...Nes nesupratau ka cia pasakyti norejai, kad man pinigais auga nuo medzio ? Is kur tie pinigai ? Ne is rinkos ismanymo ir pirkimo pigiai ? Visus zaidejus kuriuos turiu ekipoje parduociau uz 500k-1kk brangiau,jei tik tai daryciau nei pirkau, nes pirkau tik isskirtinais laikais ir tik pigiai. Tad taip, kada man tik prireikia, tada susirandu toki zaideja, kurio man reikia, nesakau kad man spragtelejus atsiranda rinkoje iskart simtai tokiu. Esme yra kantrybe ir zinojimas sumos kiek gali ir kiek nori isleist. Laukimnas ir zaideju sekimas priveda prie sekmes. Nors si sezona man su pirkiniais visais lb sekasi ir visus rasdavau praktiskai iskart rinkoje vos tik gaves pinigeliu.
Del 4 punkto. Vel visiskos nesamones. Kas tau sake kad zaidejas butinai turi buti su garsus metimas ir patyres bet be visu kitu skillu kaip sitas jaunis kad butu geras ? 18 metu tik istrauktus jei nori kokius 5 jaunius galesiu parodyti rinkoje geresnius uz sita ir aisku iseis jie pigiau turbut nei sitas, nes pasiula bus didele. Todel dabar perkantis uz didele kaina butu idiotas. Uzteks man rast analogiska jauni tik su gerbiamais metimais ir nuotoliu bet vietoj vidines niekingos gerbiama ir tai jau bus geresnis jaunis nei sitas, taip pat ir artimu jei tures ar rebu. kai sakau geresnis, tyuriu galvoje skillu suma. Sito siaubinga. Pats visad tikiu kad supranti apie ka sneku tik durneli is saves lauzi ir issipisineji nes tenka aiskint tau kaip V lygos naujokui.
Suprantu kad tu propaguoji kiaurus gynejus, propaguok toliau, bet nesikisk tada i mano ir zmogaus diskusija o snekek su juo atskirai, o ne su manim. As zinau kitokius dalykus ir nuo 3 sezono patirtis leidzia man savo nuomone reiksti. Juolab kad dabartine mano ekipa visi multiskillai. Losia prastai ? Nemanau. Kai mano pg pries sitokius kiaurus apie 10 rebu paima, manau, tikrai nera blogai...Aisku tu mastyk kaip nori. Tas pats gynybos neturejimas artimesniais jei kas pultu sitas zaidejas isvis 0. aisku ir tolimesniais jis kolkas nuliu nulis, bet isorine pritrenint imanoma, ko su vidine nepadarysi. Tiesiog kazkurioje temoje isizeidei ir ieskai progos ikasti savo absurdiskais tekstais ?
O del karaliu tai cia tik vienas yra karalius tai tu. Karaliu karalius aktoriaus vaidmenyje...Deimantu deimantas

Sekmes finaluose! Diskusija baigiu