To vůbec není osobní, je to prostě jen rozdílný pohled na věc - celkem nic neobvyklého.
Já si prostě myslím, že když se někdo zaregistruje do této hry, jak píšeš, znamená to pro něj nejen práva, ale i povinnosti. I když povinnosti třeba nepsané. Tedy, že by měl brát při svém hraní v potaz i něco víc, než jen svůj tým. A když nekouká napravo-nalevo,a jeho hráč, který by mohl být hvězda NT u něj nenavrátně zakrní a není schopen ani dvakrát kliknout a poslat ho na TL, tak soudím, že mám právo mu "vynadat". Samozřejmě nenadávám doslova, takové pako nejsem, ale dám mu prostě a stručně najevo, že takový přístup není podle mě v pořádku. A dělám to za celou naši komunitu, ba dokonce i za tebe :-). Protože jste mi vy (nevím samozřejmě, jestli konkrétně i ty, ale to je vedlejší) dali mandát starat se o NT U21. Tak se starám, jak nejlíp dovedu, a tohle k tomu, bohužel, patří, i když z toho radost nemám.
Ale už bych, s dovolením, na tyhle obecné věci nereagoval, mé názory jsou myslím už dostatečně známé a nemám potřebu si tady v předstihu dělat předvolební kampaň, protože znovu kandidovat na 99% nebudu. Jsem na to starý a zabírá mi to neúměrné množství mého krátícího se času.