BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon18

sezon18 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200175.469 in reply to 200175.466
Date: 12/13/2011 1:40:38 PM
JK69ER
IV.2
Overall Posts Rated:
2020
Ti ekanes re trele ....eee 8a mas trelaneis. Sokrati mia pou ir8es sto xorio mou ela na se keraso mia pasta. xo xo xo

From: JK69ER

This Post:
00
200175.470 in reply to 200175.1
Date: 12/13/2011 1:44:32 PM
JK69ER
IV.2
Overall Posts Rated:
2020
Eeee auta den ginonte.
Oxi aplos isova8moume alla axoume kai idio sintelesti diaforas ponton.

From: JK69ER
This Post:
00
200175.471 in reply to 200175.1
Date: 12/14/2011 12:11:04 AM
JK69ER
IV.2
Overall Posts Rated:
2020
15 meres xoris ton Chunyao einai polles gamoto mou.
h
Hello 3upniste eseis apo to bb egine kala to palikariiiiiiiiiiii.

From: pazinok

This Post:
00
200175.472 in reply to 200175.471
Date: 12/14/2011 12:09:46 PM
Overall Posts Rated:
335335
ti έκανες πάλι ρε τρελέ!!!

χαχαχαχαχαχα

είσαι φοβερός λέμε!

Meno me to stoma anoixto ka8e fora pou diavazo analusi sou,auti itan alli mia. sumfono apoluta sxedon se ola.

ευχαριστω για τα καλα σας λογια και τα μπαλακια σας φυσικα..

ο Χοντος αρχηγος εννοειται για τον λογο το οτι ειναι ελληνας,εχει τις περισσοτερες εμφανησεις και και και ...

Eeee auta den ginonte.
Oxi aplos isova8moume alla axoume kai idio sintelesti diaforas ponton.

να το χαρεις μεχρι το σαββατο που παιζω με σπαρτακο :P

κατα τ αλλα πολυ μουγκαμαρα ρε παιδια..στελιο δεν εκανες καμια αναλυση!!

From: pazinok

This Post:
00
200175.473 in reply to 200175.1
Date: 12/14/2011 12:20:20 PM
Overall Posts Rated:
335335
την αλλη αγωνιστικη εχουμε 3 ντερμπι!!

This Post:
22
200175.474 in reply to 200175.471
Date: 12/14/2011 12:23:35 PM
Overall Posts Rated:
8282
Ας δωσω τις προβλεψεις μου για την επομενη αγωνιστικη:

ΑΣΤΕΡΙΑ - ΚΟΦΤΕΣ 1

Εδω περα εχουμε ενα ωραιο ματσακι ντερμπι θα ελεγα αναμεσα σε 2 ομαδες ουραγους των υποομιλων τους με ισαριθμες νικες (3).....Σε πιο δυσκολη θεση οι φιλοξενουμενοι καθως ειναι στην τελευταια θεση του ομιλου τους που οδηγει σε απευθειας υποβιβασμο...6 σερι ηττες για τα αστερια 2 σερι ηττες για τους Κοφτες...Πραγματικα πολυ δυσκολο παιχνιδι...Εγω θα πονταρω στην εδρα και σε μια ελπιδα οτι θα δω τα Αστερια να παιζουνε οπως με τον Joker πριν 2 αγωνιστικες που τον ζορισανε....1 λοιπον!!!

ΣΤΕΛΙΟΣ - ΠΟΝΤΙΟΙ 1

Μεταφερομαστε στην Τριπολη οπου ο Στελιος στο κυνηγι της εισοδου στα Play off θα επιδιωξει σαφως την νικη απεναντι σε εναν ουραγο μεν Ποντιο αναγεννημενο ομως δε...2 σερι νικες για τον Στελιο ενω 1 ηττα για τον Ποντιο απο το Ρεθυμνο περασμενη αγωνιστικη θα προσπαθησει να παρει 2ο ροζ φυλλο αγωνα με αντιπαλο ομαδα του μπλε ομιλου οπως με τους 21 NA....Θα εμπιστευτω την ποιοτητα και την συνεπεια της ομαδας απο την Τριπολη και θα παω στον 1...

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΘΡΥΛΟΙ 1

Το απολυτο ντερμπι αναμεσα σε 2 ομαδες πρωταγωνιστριες στην κατηγορια....Απο την μια ο ΑΓΟΡ με 2 ηττες απο Στελιο και Παντοκρατωρα και απο την αλλη ο Κοκκινος με 3 Βολο Πλαγιαρι Joker θα αναμετρηθουν....Θα παω κι εδω με τον 1 μιας και πιστευω πως δυσκολα θα φυγει καποιος νικητης απο το Ρεθυμνο....Εξαλλου η ομαδα του Ρεθυμνου ειναι σιγουρα στον τελικο και δεν πιστευω πως οι Κοκκινη μερια θα δειξει απο τωρα ολα τα χαρτια της...

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - ΑΝΑΤΟΛΙΑ2

ΒΟΛΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ1

2 παραδοσιακες ομαδες της ΙΙΙ.11 ...Απο ηττα στο Πολυκαστρο μετα απο 5 σερι νικες προερχεται ο Βολος απο 3 σερι ηττες η Καλαματα και ο Βολος ειναι αυτος που θελει να δειξει οτι η ηττα στο Πολυκαστρο ητανε μια κακη παρενθεση...Εχει το υλικο εχει την εμπειρια εχει καλυτερη και πιο σταθεη ομαδα οποτε πιστευω θα τα καταφερει...η Καλαματα με 4 νικες μεχρι τωρα δεν με εχει πεισει και πρεπει να αναζητησει αλλου νικες ωστε να ειναι σιγουρα 6η και να παιξει στα play out με τα πιο αδυναμα αστερια....1 λοιπον

21 ΑΡΜΥ - ΠΛΑΓΙΑΡΙ2

Πολυ καλο παιχνιδι και εδω αναμφισβητητα με 2 πολυ καλες ομαδες που απολαμβανουνε τις θεσεις τους στις πρωτες 4αδες των ομιλων τους....Ομως με δεδομενο την ανωτερωτητα του κοκκινου ομιλου αυτη η θεση δινει μεγαλυτερο κυρος στο Πλαγιαρι απο οτι στους '21'.....Το Πλαγιαρι εχει πολυ καλυτερη ομαδα απο τον Ορεστη και πιστευω πως θα παρει το 2πλο....Εξαλλου και ο Ορεστης δεν θα εχει και μεγαλη απωλεια μιας και η θεση τους στην 4αδα δυσκολα θα αμφισβητηθει....2 λοιπον!

ΑΡΗΣ - JOKER

Ακομα ενα διπλο εδω περα με τους πρωτοπορους να δοκιμαζονται στο Παλαι ντε σπορ...Εδω ισχυει οτι και στο ματς Βολος-Καλαματα....ο Κιτρινομαυρος φιλος μας πρεπει να αναζητησει αλλου τις νικες που θα τον απομακρυνουνε απο την ζωνη των play out και οχι με τον Joker που ΚΑΙΓΕΤΑΙ για νικη ωστε να παραμεινει στην κορυφη του ομιλου.....2πλο λοιπον και εδω οχι απαραιτητα ευκολα.....Καλη ευκαιρια για τον Αρη να μαζεψει ηθικο για τα ματς του μπλε υποομιλου οπου πρεπει να χτυπησει (GOLD STARS-fay stelaios-Emmanouil Papas) και KOFTES την μεθεπομενη αγωνιστικη ωστε να ειναι πιο ανετος....

ΠΑΠΑΣ - ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡΑΣ2

Το θηριο απο την Ζακυνθο φετος ειναι ικανος για το χειροτερο και το καλυτερο...Τον ειδαμε να κερδιζει το Ρεθυμνο αλλα και να συντιβεται απο τον Ποντιακο τον Στελιο και τον Βολο....Δεν ξερουμε τι θα επιλεξει να κανει σε αυτο το ματς μακρια απο την εδρα του απεναντι σε μια ομαδα που σιγουρα θα κυνηγησει να παρει την νικη....Αμα παιξει κανονικα θα το παρει το ματς....Ειδωμεν.....2πλο λοιπον

This Post:
00
200175.475 in reply to 200175.474
Date: 12/14/2011 12:26:07 PM
Overall Posts Rated:
335335
ευγε αγορι μου.....σπασε τον παγο!!

This Post:
00
200175.476 in reply to 200175.474
Date: 12/14/2011 2:32:59 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Ας δωσω τις προβλεψεις μου για την επομενη αγωνιστικη:

ΑΡΗΣ - JOKER

Ακομα ενα διπλο εδω περα με τους πρωτοπορους να δοκιμαζονται στο Παλαι ντε σπορ...Εδω ισχυει οτι και στο ματς Βολος-Καλαματα....ο Κιτρινομαυρος φιλος μας πρεπει να αναζητησει αλλου τις νικες που θα τον απομακρυνουνε απο την ζωνη των play out και οχι με τον Joker που ΚΑΙΓΕΤΑΙ για νικη ωστε να παραμεινει στην κορυφη του ομιλου.....2πλο λοιπον και εδω οχι απαραιτητα ευκολα.....Καλη ευκαιρια για τον Αρη να μαζεψει ηθικο για τα ματς του μπλε υποομιλου οπου πρεπει να χτυπησει (GOLD STARS-fay stelaios-Emmanouil Papas) και KOFTES την μεθεπομενη αγωνιστικη ωστε να ειναι πιο ανετος....

καλως τον φιλο.....κριμα που δεν σε προλαβα σε αυτο τον ωραιο ομιλο....:((((μακαρι του χρονου που θα ανεβεις (σιγουρα θα ανεβεις) να ερθεις στο ομιλο αυτο (μακαρι βεβαια να μεινω και εγω)...οσον αφορα το σαββατιατικο ματς απο οτι βλεπω δεν θα παιξει ο Wei Chunyao ....ή μαλλον το ευχομαι...βεβαια το ματς παλι δυσκολο θα ειναι και για τους δυο μας....οι διαιτητες κατι μου χρωστανε απο την προηγουμενη αγωνιστικη...παντως εχεις δικιο οτι πρεπει να αναζητησω αλλου την τυχη μου....αλλα απο την αλλη αν παρω μια τετοια νικη πλησιαζω ολο και πιο πολυ στη σωτηρια!!!!

This Post:
00
200175.477 in reply to 200175.472
Date: 12/14/2011 3:10:13 PM
Overall Posts Rated:
10001000
κατα τ αλλα πολυ μουγκαμαρα ρε παιδια..στελιο δεν εκανες καμια αναλυση!!

den είχα χρόνο ρε παιδιά...
εμάνα μου πήγε μια χαρά αυτή η αγωνιστική,αλλά γενικά δεν μου άρεσαν τα παιχνίδια.

Σπάρτακος 22-139 Θοδωρής

μόλις η 3η ομάδα που νικάει με +100 τον Σπάρτακο,ο οποιός είναι και επίσημα μποτάκι πλέον και αντί για 3 παίκτες έχει 7.παρόλα αυτά όμως ίσως μπορούσε να σκοράρει κι άλλο.εξάλλου είχε παίκτες μέσα για κάτι τέτοιο.συνολικά ο Τεό είχε 57/102 σουτ.

ΑΓΟΡ 99 - 74 Ποντιακός

οι Πόντοι είναι εδώ?σοβαρά τώρα νομίζω πως λείπουν εδώ και λίγο καιρό.
ίσως η κίνηση ταίριαζε καλύτερα στον Γιώργο.
ενδιαφέον ότι πρώτος σκόρεο ήταν το αναπληρωματικό του 3.ο λόγος είναι ότι από τις ρεζέρβες του είχε μακράν το καλύτερο ματς-απ οπότε δεν υπήρξε ομοιόμορφη κατανομή επιθέσεων τότε.τις πήρε,τις έβαλε και βγήκε πρώτος σκόρερ.

Άρης 44 - 78 Πλαγκ

1)δεν περίμενα κανονική σό τον Στέφανο με τίποτα!
2)7 λάθη ο Πλα του Στέφανου
3)ο Πλα πήρε 17 επιθέσεις + 7 λάθη.
αν έπαιζε στο 4 θα έπαιρνε τις ίδιες επιθέσεις ή παραπάνω?
περιμένω αππαντηση σε αυτό.

Άρμυ 125 - 122 Καλαμάτα

1)Γεωργίου 41 πόντοι!
2)κανονικά έπρεπε να νικήσει πολύ άνετα ο Ορέστης αν κρινουμε από την αναφορά.αλλά άμα σου βγει τρελό ματσ-απ κάπου όλα αλλάζουν.ο Γεωργίου πήγε να πάρει μόνος του το ματς,αλλά δεν του έκαστε τελικά.
γενικό συμπέρασμα ότι οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων(αυτοί έπαιξαν)έχουν σκορ αλλά όχι άμυνες.

Στέλιος 116 - 96 Κόφτες

ήθελα τη νίκη,κατέβηκα κανονικά,έπαιξα τρέξε λόγω χαμηλής ροής + ότι δεν έχει άμυνες ο Νικόλας.όσο είχε αντοχές ο Ντάλκε(30 πόντοι στο ημίχρονο) το ματς ήταν ντέρμπι.μόλις κουράστηκα ξέφυγα.43 πόντοι ο Ντάλκε,αλλά 35 ο Κακλαμανάκος και 28 ο Λετονός.ζ'ητω οι επιθέσεις κι εδώ!
αναφορά ρεκόρ στο περ.σκορ για εμένα.

Αστέρια 59-89 Γιάννης

πρινς από τον Γιάννη,αλλά θέλω να μοιραστεί μαζί μας τα συμπεράσματα του.όσον αφορά τα Αστέρια,περιμένω να τα δω με Κάγκουρα και Κωστάκη μέσα στην ρακέτα συγχρόνως.

Βόλος 80 - 96 Πάνος

ένα γενικό σχόλιο εδώ.όταν μια ομάδα κατεβαίνει για να χάσει για να μαζέψει ηθικό για αργότερα,ίσως είναι προτιμότερο να οδηγήσει το ματς σε λίγες κατοχές στοχεύοντας να χάσει με μικρό σκορ.
εδώ με την διαφορά διάθεσης που υπήρχε,κάποια στιγμή ο Βόλος έχανε 46-79!!!
ευτυχώς δλδ που μπήκαν τα δεύτερα του Πάνου μέσα και μίκρυνε η ψαλίδα.
ο Πάνος εδώ έπαιξε σπρώξιμο με τον Μάουρε στο 4.προφανώς φοβήθηκε πιθανή 2-3.

Πάπας 79-87 Τζόκερ

τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Τζόκερ.θα μπορούσε άνετα χα έχει χάσει κι από εμένα και από τον Σάκη.αλλά...

λάθος παιχνίδι διάλεξε να παίξει κοίτα μέσα ο Σάκης.απλά πράγματα εσ.άμυνα ο Τζόκερ στο 9.εξ.άμυνα στο 6...

επόμενη αγωνιστική το Σάββατο και μετά ακολουθεί το ALL-STAR GAME.μετά την αναφορά της Παρασκευής θα δώσω προγνωστικά λογικά.τώρα είναι νωρίς λιγάκι.θα έχουμε ωραία ματσάκια όμως.

για την ώρα εγώ περιμένω τα ματσάκια του Κυπέλλου!

λογικά εγώ περνάω και με roatation άνετα.οι Κόφτες και ο Στέφανος μάλλον τα παρατάνε αν κρίνω από τις κανονικές διαθέσεις τους χθες.ο Πλάγκ όμως και η Καλαμάτα θέλουν πολύ να περάσουνε μάλλον!

μακάρι λοιπόν να έχουμε 3 ομάδες στην επόμενη φάση...

καλή μας επιτυχία...

This Post:
00
200175.478 in reply to 200175.477
Date: 12/14/2011 5:35:10 PM
Overall Posts Rated:
150150
Αστέρια 59-89 Γιάννης

πρινς από τον Γιάννη,αλλά θέλω να μοιραστεί μαζί μας τα συμπεράσματα του.όσον αφορά τα Αστέρια,περιμένω να τα δω με Κάγκουρα και Κωστάκη μέσα στην ρακέτα συγχρόνως.

πηρα το ματς ευκολα αλλα εβγαλα και μερικα συμπερασματα για το πρινσετον(τουλαχιστον για την ομαδα μου)...
1)τα ποσοστα μου ηταν φοβερα
2)παρολο που οι πασες μου ηταν πολυ καλες σε σχεση με την αμυνα του αντιπαλου εκανα 21 λαθη...

το συμπερασμα ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο θα μπορω να παιξω καλο πρινσετον απεναντι σε καλυτερες αμυνες...σιγουρα θα το δοκιμασω καποια στιγμη για να το μαθουμε...εδω να σημειωσω οτι δεν εχω τρυπα στις πασες σε καμμια θεση...αν θελει καποιος αλλος να πει τη γνωμη του εδω ειμαστε...:)
δεν μπορω να βγαλω και πολλα συμπερασματα γιατι ειναι μονο ενα παιχνιδι....

This Post:
00
200175.479 in reply to 200175.478
Date: 12/14/2011 6:12:21 PM
Overall Posts Rated:
10001000
1)τα ποσοστα μου ηταν φοβερα
2)παρολο που οι πασες μου ηταν πολυ καλες σε σχεση με την αμυνα του αντιπαλου εκανα 21 λαθη...

kaλά ποσοστά.λίγα σουτ.λάθη όχι 21 όμως.21 ήταν οι ασίστ.λάθη είχες 14.

δεν μπορω να βγαλω και πολλα συμπερασματα γιατι ειναι μονο ενα παιχνιδι....

συμφωνώ.

επηρεασμένος από άλλους χρήστες,έγω στο μυαλό μου το εξής.

αν περιμένεις καλή ροή (ροή = αποτελεσματικότητα επίθεσης / περ.άμυνα αντιπάλου)

τότε επιλέγεις που θα χτυπήσεις και πας σε αργό τέμπο.
αν δεν περιμένεις καλή ροή,πας σε γρήγορο ή έστω κανονικό ρυθμό.

1)ποια είναι όμως η καλή ροή?
2)τι γίνεται όταν υποτίθεται ότι έχεις καλή ροή,ενώ έχεις τύπους σαν τον Μασσάλα μέσα?
3)κι αν έχεις καλή ροή επειδή δεν έχει καλή περ.άμυνα ο αντίπαλος,γιατί να μην πας σε γρήγορο τέμπο και άρα σε περισσότερες κατοχές χτυπώντας στην αδύναμη περι΄φερειακή του άμυνα?

εσύ πχ με ροή τέλεια γιατί να κάνεις 14 λάθη?και μάλιστα πολλά έγιναν από το 1 μέχρι το 3 που είναι οι παίκτες που σου δίνουν την καλή ροή!

το μόνο ασφαλές συμπέρασμα από αυτό το πρινς για εμένα ήταν το ότι ο σέντερ στο πρινς κάθεται και κοιτάει τους άλλους.
κάτι που έχω διαβάσει εξάλλου κι αλλού κι εδώ επιβεβαιώνεται με τον καλύετρο τρόπο αφού στο 5 είχεις το καλύτερο p.p 100 shoots αλλά πήρε τις λιγότερες προσπάθειες.

από την άλλη είχα διαβάσει ότι με πρινς πιάνεις καλύτερα ποσοστά στα τρίποντα,αλλά δεν είδα εδώ κάτι τέτοιο.

οπότε περιμένω κι εγώ να ακούσω προτάσεις,ιδέες και σχόλια στα παραπάνω,αφού όπως καταλαβαίνεις είμαι στο σκοτάδι...

ΥΓ:τα σβησμένα από κάτω είναι από εμένα.πόσταρα με κάποιο τρόπο αυτό το μήνυμα 4 φορές!!!και τα έσβησα μετά...

Last edited by stelaios at 12/14/2011 6:24:53 PM

Advertisement