κατα τ αλλα πολυ μουγκαμαρα ρε παιδια..στελιο δεν εκανες καμια αναλυση!!
den είχα χρόνο ρε παιδιά...
εμάνα μου πήγε μια χαρά αυτή η αγωνιστική,αλλά γενικά δεν μου άρεσαν τα παιχνίδια.
Σπάρτακος 22-139 Θοδωρήςμόλις η 3η ομάδα που νικάει με +100 τον Σπάρτακο,ο οποιός είναι και επίσημα μποτάκι πλέον και αντί για 3 παίκτες έχει 7.παρόλα αυτά όμως ίσως μπορούσε να σκοράρει κι άλλο.εξάλλου είχε παίκτες μέσα για κάτι τέτοιο.συνολικά ο Τεό είχε 57/102 σουτ.
ΑΓΟΡ 99 - 74 Ποντιακόςοι Πόντοι είναι εδώ?σοβαρά τώρα νομίζω πως λείπουν εδώ και λίγο καιρό.
ίσως η κίνηση ταίριαζε καλύτερα στον Γιώργο.
ενδιαφέον ότι πρώτος σκόρεο ήταν το αναπληρωματικό του 3.ο λόγος είναι ότι από τις ρεζέρβες του είχε μακράν το καλύτερο ματς-απ οπότε δεν υπήρξε ομοιόμορφη κατανομή επιθέσεων τότε.τις πήρε,τις έβαλε και βγήκε πρώτος σκόρερ.
Άρης 44 - 78 Πλαγκ1)δεν περίμενα κανονική σό τον Στέφανο με τίποτα!
2)7 λάθη ο Πλα του Στέφανου
3)ο Πλα πήρε 17 επιθέσεις + 7 λάθη.
αν έπαιζε στο 4 θα έπαιρνε τις ίδιες επιθέσεις ή παραπάνω?
περιμένω αππαντηση σε αυτό.
Άρμυ 125 - 122 Καλαμάτα1)Γεωργίου 41 πόντοι!
2)κανονικά έπρεπε να νικήσει πολύ άνετα ο Ορέστης αν κρινουμε από την αναφορά.αλλά άμα σου βγει τρελό ματσ-απ κάπου όλα αλλάζουν.ο Γεωργίου πήγε να πάρει μόνος του το ματς,αλλά δεν του έκαστε τελικά.
γενικό συμπέρασμα ότι οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων(αυτοί έπαιξαν)έχουν σκορ αλλά όχι άμυνες.
Στέλιος 116 - 96 Κόφτεςήθελα τη νίκη,κατέβηκα κανονικά,έπαιξα τρέξε λόγω χαμηλής ροής + ότι δεν έχει άμυνες ο Νικόλας.όσο είχε αντοχές ο Ντάλκε(30 πόντοι στο ημίχρονο) το ματς ήταν ντέρμπι.μόλις κουράστηκα ξέφυγα.43 πόντοι ο Ντάλκε,αλλά 35 ο Κακλαμανάκος και 28 ο Λετονός.ζ'ητω οι επιθέσεις κι εδώ!
αναφορά ρεκόρ στο περ.σκορ για εμένα.
Αστέρια 59-89 Γιάννηςπρινς από τον Γιάννη,αλλά θέλω να μοιραστεί μαζί μας τα συμπεράσματα του.όσον αφορά τα Αστέρια,περιμένω να τα δω με Κάγκουρα και Κωστάκη μέσα στην ρακέτα συγχρόνως.
Βόλος 80 - 96 Πάνοςένα γενικό σχόλιο εδώ.όταν μια ομάδα κατεβαίνει για να χάσει για να μαζέψει ηθικό για αργότερα,ίσως είναι προτιμότερο να οδηγήσει το ματς σε λίγες κατοχές στοχεύοντας να χάσει με μικρό σκορ.
εδώ με την διαφορά διάθεσης που υπήρχε,κάποια στιγμή ο Βόλος έχανε 46-79!!!
ευτυχώς δλδ που μπήκαν τα δεύτερα του Πάνου μέσα και μίκρυνε η ψαλίδα.
ο Πάνος εδώ έπαιξε σπρώξιμο με τον Μάουρε στο 4.προφανώς φοβήθηκε πιθανή 2-3.
Πάπας 79-87 Τζόκερτυχερός μέσα στην ατυχία του ο Τζόκερ.θα μπορούσε άνετα χα έχει χάσει κι από εμένα και από τον Σάκη.αλλά...
λάθος παιχνίδι διάλεξε να παίξει κοίτα μέσα ο Σάκης.απλά πράγματα εσ.άμυνα ο Τζόκερ στο 9.εξ.άμυνα στο 6...
επόμενη αγωνιστική το Σάββατο και μετά ακολουθεί το ALL-STAR GAME.μετά την αναφορά της Παρασκευής θα δώσω προγνωστικά λογικά.τώρα είναι νωρίς λιγάκι.θα έχουμε ωραία ματσάκια όμως.
για την ώρα εγώ περιμένω τα ματσάκια του Κυπέλλου!
λογικά εγώ περνάω και με roatation άνετα.οι Κόφτες και ο Στέφανος μάλλον τα παρατάνε αν κρίνω από τις κανονικές διαθέσεις τους χθες.ο Πλάγκ όμως και η Καλαμάτα θέλουν πολύ να περάσουνε μάλλον!
μακάρι λοιπόν να έχουμε 3 ομάδες στην επόμενη φάση...
καλή μας επιτυχία...