Trochę szkoda, że nie zobaczyłem, co wyrzuciłeś z zespołu. Na pewno do trenowanej 3-ki musisz wybrać Zemla i tego drugiego 18-latka z dobrym potencjałem (Kotyanskiego? piszę z pamięci). Trzeciego najprawdopodobniej musisz szukać w drafcie, ale w pierwszym drafcie zawsze ma się utrudnione zadanie. Ideałem byłoby znalezienie w nim gracza z 200+ cm i potencjałem min. allstar.
Wydaje mi się, że na początek lepiej będzie zacząć od treningu obrony pod koszem niż na obwodzie. Twoi najbardziej utalentowani zawodnicy są raczej wysocy i będą chętniej skakać w skillach podkoszowych. Pamiętaj, że do otrzymania pełnego treningu muszą oni zagrać równo 48 minut na konkretnej trenowanej pozycji (w tym przypadku 48 min na C).
Z pewnością będziesz musiał poczekać parę sezonów na wytrenowanie pierwszych graczy, a samo wytrenowanie porządnej drużyny wychowanków to kwestia paru lat w realnym życiu. Jest to z pewnością ciekawe wyzwanie, ale musisz sobie je w przeciągu paru dni przemyśleć, najlepiej z pomocą mentora (mnie lub Krzycha).
Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.