Biztosan vannak, csak nehéz lenne 5 centerrel kiállni a meccsen. :-)))
Viccet félretéve.
Nem tudom, hogy ti látjátok-e a jövőt, személy szerint én nem. Tartom azt, hogy jobb lenne egy vegyes csapat (a válogatottat mondom, gondolom ilyen játékos képzése csak NT szempontból jöhet képbe). Vegyes alatt értve azt, hogy alapskillesek és multisok vegyesen legyenek benne (illetve ha nem is feltétlenül vannak keretben, de azért behívhatók legyenek). Túl sokan ugrottak rá a multira és túl hamar. Én is multizás párti vagyok, de a mániákat nem szeretem, jó lenne kicsit mást is csinálni, mint a többség, mert pár szezon múlva túl sok lehet a hasonló játékos. Azért azt nem mondanám, hogy egy fuss és tüzelj taktikához majd egy olyan kinti játékos lesz jó, akinek 11-es 2 pontosa van, de emellett vissza van fogva a tempója és a dobótávja. De ez csak egy példa. A multizás hatalmas előny volt annak, aki csinálta akkor, amikor minden játékos hasonló volt és főleg alapskillekben erős. De nem biztos, hogy minden taktikához a multi a jó, és abban sem vagyok biztos, hogy a 2 pontos erőltetése mindig favorit támadás lesz (a multi ennél a taktikánál fényesen bevált, ezt a megfigyelések elég jól mutatják).
A jövőben viszont változhatnak a dolgok, a játékkészítők felismerhetik ezeket a fajta taktikai "problémákat", és lehetnek változások. Ezt a multis rohamot egyértelműen a játékhoz való alkalmazkodás robbantotta ki (ez helyén is van így), és nyilván azért lett belőle roham, mert sokan későn kaptak észbe. Azzal azért óvatos lennék, hogy következtetéseket vonjon le bárki ebből a helyzetből a jövőre nézve.
Emellett továbbra is azt mondom, hogy a multit sokan félreértik, nem feltétlenül én vagy te vagy itt közülünk bárki is, de az átadót böngészve elég sok érdekes dolgot látni. Én sokszor említettem már, hogy az a véleményem (kizárólag saját és külön bejáratú, és ettől még oltári nagy baromság is lehet), hogy a multiskilles játékosnak 1, maximum 2 olyan skillje legyen megerősítve, ami a posztján nem feltétlenül természetes. Sokszor azt látom, hogy vannak olyan játékosok, és nem kevés, akiknél ez nem így van, jóformán minden skill meg van erősítve, és emiatt nyilván nincsenek túlságosan magasra fejlesztve. Ennek nem nagyon vagyok híve, de mondom, még akár az ilyenek is igazolhatják a létjogosultságukat, és meglehet, hogy én tévedek.