BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > [NT] Україна №4

[NT] Україна №4 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Nemos
This Post:
00
254218.467 in reply to 254218.466
Date: 5/5/2014 1:33:17 PM
Piramida
II.3
Overall Posts Rated:
17351735
ітак матч проти грузинів.
судячи по зарплатах гравців, то доволі не проста збірна, хоча їх менеджер іноді тупить як з настроями на матч, так і з тактиками. можливо і не дивно, оскільки він в ББ лише з другої половини 21 сезону. в команді менеджер ставить різні атакуючі тактики, але найбільше полюбляє Розіграш на периметрі (Карусель).
------------------------
в трьох попередніх матчах грузини також постійно змінювали атаку, в захисті завжди грали персоналку. з настроєм на матчі, вони не "бавились", граючи, скоріше за все, нормал/мотс/нормал. нас, думаю, очікує також більший настрой.
------------------------
по складу сьогоднішнього суперника, то 3 гравці мають з/п +200к, 1 з яких має форму 9, 1 - форму 8 і 1 - форму 6. також є достатньо гравців із з/п до 200к із хорошою формою. більшість цих гравців є Ц/МФ, тому є велика вірогідність побачити від них внутрішню атаку, більшість - щит. хоча, як писалось раніше, не виключаю від них і щось інше. але так як ми раніше не виставляли "угадайку", то думаю, менеджер грузинів надасть перевагу саме внутрішщній атаці. в захисті думаю буде у них та ж персоналка.
-----------------------
тепер що маємо ми. з Великих - у Андрюхи травма, у Невельського і Федорця форма - 7. з формою лише Гончар, Бідненко і Ключніков. з Малих - у всіх форма 8-9, що не може не радувати. також за декілька хвилин до матчу в склад збірної біли дозаявлені Мавренко і Богатир (останній сезон в НЗ для останнього). ну і як зрозуміло, вирішено нічого не мудрувати в тактиі.
----------------------
отже, сьогодні ми граємо Кидки з далеку (Бросать с Периметра) / Персоналка. в заявці Богатир, Бідненко, Чернюк, Доробанту, Гранкін, Гуртовий, Гончар, Кутєпов, Ключніков, Мавренко, Осіпов, Шевчук.
вирішив виставити угадайку на внутрішній акцент, темп при цьому не став вгадувати. граємо пусту розстановку, тільки на АЗ в старті стоїть Гранкін. вважаю, що АЗ при периметрі відіграє найважливишу роль, то було вибрано саме такий варіант. ну і надіюсь, що "Велика трійця" Гончар, Бідненко, Ключніков справляться в захисті проти їх Ц/МФ.
успіху нам!!!

This Post:
00
254218.468 in reply to 254218.464
Date: 5/5/2014 1:34:47 PM
Overall Posts Rated:
965965
Немос если не секрет серьезно в бидвар будешь впрягаться? Я тоже имел планы купить этого игрока, но если че тебе уступлю, буду тогда Крюковца покупать.

This Post:
00
254218.469 in reply to 254218.468
Date: 5/5/2014 1:39:19 PM
Piramida
II.3
Overall Posts Rated:
17351735
если обещаешь тренить, то не буду конечно :) просто его нужно дотянуть до сборной. и сколько денег естьу тебя? если не здесь, то жду ответа в личку. спс.

This Post:
00
254218.470 in reply to 254218.469
Date: 5/5/2014 1:47:11 PM
Overall Posts Rated:
965965
Не я как бы готов уступить, но вдруг если на конец торгов у тебя что-то не срастется (на работе, инет вырубили и т.д.) тогда я вступлю в торги, кстати я могу потратить больше чем у меня есть и уйти в минуса, а через пару дней вернуть? (думаю что он будет очень недешевый, больше ляма это точно, под 1,5)

This Post:
00
254218.471 in reply to 254218.470
Date: 5/5/2014 1:55:29 PM
Piramida
II.3
Overall Posts Rated:
17351735
ну, больше, чем есть у тебя на счету денег, потратить нельзя. Краковец чуть поздней продаётся, но может перебьют твою ставку.
об остальном договорились (y)

This Post:
11
254218.473 in reply to 254218.472
Date: 5/5/2014 3:28:21 PM
Piramida
II.3
Overall Posts Rated:
17351735
спасибо. Мавр, как и каждый игрок сборной, конечно не подвёл!

This Post:
11
254218.474 in reply to 254218.467
Date: 5/5/2014 4:17:57 PM
Piramida
II.3
Overall Posts Rated:
17351735
(28221) - перемогли в +49. дякую менеджеру Грузії за "Обидві команди приклали однаково зусиль". навряд чи врятувало би їх повишені настрої, та все ж... ну і якби не угадайка, то було б на 5-10 очок більше. бачив я тактику останнього його матчу, де стояла внутрішня ізоляція, і була в мене думка, що він поставить її і сьогодні зі збірною. але, ну повірте, щит читався від них більше. ну і не факт, що граючи вони той самий щит і потрапивши на нашу напівугадайку, різниця була би більшою.
та все ж, угадайка - зло :)
ми виграли в сьогоднішнього противника з найбільшою різницею, аніж литовці, греки та словаки в попередніх матчах. але буде справедливо додати, що в тих матчах грузини грали на повишених настроях.
------------------
щодо атакуючої тактики на сьогоднішній матч, то до гри були тільки 2 варіанти: Розіграш на Периметрі (Карусель) і та, яка була виставлена. чому зіграв не карусель? - 1. хотілось зіграти з таким темпом та акцентом, як жодного разу не грав в попередніх матчах. тому зовнішня і швидка тактика була "саме то" ) 2. карусель більше читалась від нас і в разі вгадування грузином атаки, при периметрі угадайка зіграла б 50 на 50.
------------------
також хочеться пояснити, що серед всіх збірників, Гранкін - найАЗ-шний гравець для периметра. через нього мала йти більша частина гри, що, в принципі, і відбувалось. щоправда, не все в нього виходило, та і швидкі 6 фолів посадила його на лаву запасних. але в принципі, зіграв він добре.
одночасно в двох словах про дозаявлених гравців - не можу нічого негативного сказати. Богатирю не вистачило влучності дальних кидків, але за 25 хвилин, проведених на паркеті, він став найкращим снайпером. Мавренко ж також не був лишнім на майданчику.
дабл-дабл у нас лише 1 в цьому матчі - у Гончара. до речі, наша "Велика трійця" в цьому матчі справились з своїми опонентами, які набрали лише 29 очок. щоправда, їм допомогали Кутєпов, а іноді, навіть, Шевчук.
з гри Малих, то вони активно мінлись, змінюючи при цьому позиції. трішки менше часу було відведено Чернюку, Доробанту та Гуртовому.
-------------------
в інших матчах нашої групи: угорці на більшому настрої пірвали до цього не переможних греків в +27 (28219), на однаковому настрої словаки розбомбили норвежців в +59 (28220) та литовці кіпріотів в +43 (28222).
-------------------
ми продовжуємо йти без втрат, так як і наш наступний суперник - збірна Литви.
тому, дуже велике прохання до власників менеджерів - тримайте, будь-ласка, форму; загравайте збірникам на цій ігровій неділі 60-65 хвилин. якщо більше чи менше, то прохання потренувати форму. ця гра буде одна з визначальних в нашій групі. зазадалегідь дякую!
------------------
Савченко всього за 7 тисяч дістався в руки норвежця, який гарє у вищому чемпіонаті цієї країни. але важко сказати, чи буде він його тримати у формі та і склад у норвежця цікавий, вірніше його взагалі немає... будем питатись.

Message deleted
Message deleted
Advertisement