Samo cu ti reci da mi je nedeljni prihod u ovoj ligi bio od 100-150K (zavisno od konstantne kupovine i prodaje igraca). Iako je PR osnovni, rezultati ocajni, navijaci su me lepo ispostovali u svim utakmicama. A prosle godine mi arena nije bila puna do plej ofa, iako sam imao solidne rezultate u kupu, seriju od 20ak ligaskih pobeda, i nize cene nego sada.
Iskren da budem, nema sanse da blejim jos 3 meseca i gubim utakmice namerno, da bih ustekao milion. Ne moram odmah da se vratim u trecu, svestan sam da cu i na kraju sledece sezone biti slab za trecu. Ali volim da imam takmicarski tim, ne da budem totalni autsajder. A tu je i kup takmicenje.
Sigurno je da sam malo preplatio ovog KC, ali mi se svideo. Treba mi i malo iskustva u timu. Ima fino rasporedjene skilove, svi su od 8-12, osim sp. odb. i izdrzljivosti. Sto se tice beka, superstar je, vec ima zavidan sut i sledece sezone ce imati 22. Smatram da moze jos napredovati, i sigurno se prodati za vise od 150K. Ako i bude prodavan.
Da sada kazem nesto o forumu. Naravno da bi bilo jos zanimljivije kada bi se vise ljudi ukljucilo. Ali i ovako je fenomenalno. Imamo svu statistiku, kladionicu, obavestenja o transferima, neretko i dosta humora. I to sve od jednog coveka. Ono sto najvise nedostaje, a sto se ne moze postici dok se vecina ne ukljuci, jeste razgovor o ambicijama klubova na pocetku sezone, pred plej of, na kraju sezone. Na osnovu toga bi mnoge stvari bile jasnije, pogotovo neiskusnim menadzerima poput mene. Ovo je ipak samo igra i smatram da nema mesta sujeti. Ti si tetka pravi primer i uzor za sve nas. Mada preterujes sa skromnoscu. Eto mog skromnog misljenja, upakovanog u neskromno dugo pisanije.
Jos samo da se lociram. Ja sam tu negde kod gosn. Raleta, takodje sa Zvezdare.