Sziasztok!
Szeretnék ehhez a programhoz csatlakozni. Sokadszorra kezdtem újra a játékot, több szezont is végignyomtam már, több kevesebb(de inkább kevesebb) sikerrel.
Körülbelül 2-3 szezon óta jásztom a játékkal, tehát nem egy komplett kezdő vagyok, a mai nap regisztráltam újra, most volt 1-2 hét kihagyásom.
A csapat helyzetéből ítélve kezdő mentor kellene, viszont ahogy írtam, nem most kezdtem a játékot, így szívem szerint egy haladó mentor tanácsaira, mentrolálására volna szükségem. Sajnos eddig sosem volt hasonlóra lehetőségem, mindenre magamtól kellett rájönnöm. Nem rossz dolog az, csak nagyon lassan kifizetődő. Vagy az én esetemben egyáltalán nem.
Akit érdekelne a dolog az kérem hogy írjon BB-üzenetben, fórumot csak hetente nézek, viszont napi több órát is vagyok buzzerbeateren, amennyit csak az időm engedi, de kisebb-nagyobb megszakítássokkal 5-6 órát is vagyok egy nap, ha kell akkor még többet.
Előre is köszönöm a segítséget, kérlek titeket minél hamarabb értesítsetek, ha esetleg valaki elvállalná a feladatot. Igyekszem jó tanítvány, főképp engedelmes tanítvány lenni.
Szép napot kívánok!
Lacry