Powiem wam, że też mi się to nie podoba. Kupiony gracz powinien jak wspomniano wyżej zagrać x meczów zanim można go sprzedać. A co do tego czy był na PP kupiony. Mogłem i JW kupić na PP, ale po co? Ten Litwin w domyśle ma mi pomóc w PO. Akurat stać mnie na to by do końca sezonu utrzymać skład. Wystawiony jest za wyższą, cene po to, jak ktoś wyżej stwierdził na jeleniach się na TLu zarabia duże pieniądze.
Co do wariactw w managerze, są ale trudno, jak wspomniałem, mnie się one również nie podobają, co nie oznacza, że nie można się dostosować.
Co do PP bez tego C nie byłem koniecznie na straconej pozycji w 1/4. 25% szans sobie dawałem bez niego. Poza tym zobaczcie z mojego meczu, że pecha miałem że mój najlepszy obwodowy w q1 czerwony się stał. W q2 miałem farta bo wrócił do gry. Pierwszy raz widziałem takie coś.
W tym sezonie w końcu miałem dużo szczęścia w losowaniu PP, bo trafiałem na słabszych cały czas. Nie jak w ostatnich sezonach to Baltic Strong to Superligota:/.
Miałem swoje 11 minut w PP i mnie to cieszy, ale teraz koniec. Fajnie jest otworzyć zakładkę PP i zobaczyć swój klub w pół finale. Satysfakcji nikt mi nie zabierze. Przypuszczam, że grając w tą grę dalej więcej nigdy nie osiągnę.