ale to jest całkiem inna sytuacja ceny za takich grajków rozkłądają się w jakichś tam widełkach raz jest troszkę niżej raz jest troszkę wyżej . Ok cena moze 800 była z wyższej półki ale 700 to grajek jest spokojnie wart . Więc moim zdaniem nie ma tu żadnego wałka czy czegoś tam . Czego Pewu go bidował nie wiem , nie prosiłem go o to . Jakby nie bidnał tragedii by nie było bankrut mi nie groził ;-) .
Zobacz w wypadku Morfiego przypadek grajka o nazwisku Szufla kupił za 500 sprzedał za 1 mln , drogo sprzedał ale nawet słowem nie jęknąłem ze coś nie teges jest , transfer jak transfer ;-)
Na Bigurim szkoda w sumie ze mi się takiej przebitki dwukrotnej nie udało jak na Szufli zrobić bo grajki dość podobne choć na inne pozycje ;-) No i Biguri był trenowany a ten Szufla raczej nie ;-)
My tu gadamy o procederze kupowania grajków za 1-2 tysie i następnie sprzedawanie z 10 krotna czy nawet 15 krotną przebitką , to jest jakieś chore ;-) Najważniejsze w tym jest aby grajek miał potencjał , skile , czy wzrost , kompletnie nieistotne . Niektórzy jak zerkam mają po 10 grajków takich na TL-u , a niektórzy nawet i więcej . Czekają na jelenia i jak trafiaja to piszą że transfer jest ok .
Zrób 15 krotna przebitkę na wytrenowanym grajku :-) Kup dzis i masz 3 tygodnie na to aby taki manewr zrobić . Da się ??
Aby jakiś transfer ocenić trzeba się odnieść do czegoś , TL- jest takim miejscem , takich grajków jak wystawił Morfi są tam tysiące i na bank żaden normalnie schodzący nie kosztuje 200 tysi .