Θεωρώ απλά ότι η δουλειά που γίνεται στην μεγάλη Εθνική είναι δυσθεώρατα καλύτερη από αυτήν της μικρής -βάση αποτελεσμάτων, διότι λόγω του ότι δεν ασχολούμαι δεν μπορώ να κρίνω κάτι άλλο-, διότι υποψιάζομαι ότι οι σκάουτερς των μικρών εθνικών δεν ψάχνουν σωστά. .
βρε Δημήτρη, βρε Δημήτρη...απο τις 23 του Αυγούστου τελείωσαν κιόλας οι διακοπές σου και γράφεις τέτοιες ....?????
πάντως συμφωνώ σε όσα γράφεις...και μάλιστα σε προσκαλώ την επόμενη φορά που θα θελήσεις να γράψεις ένα τόσο τεράστιο πόστ...να μην το κάνεις αλλά να ψάξεις να βρείς ένα μελλοντικό αστέρι για τις εθνικές μας.
εγώ να ξέρεις δεν είμαι σαν τους σνομπαρίες τους εκάστοτε προπονητές της μεγάλης εθνικής...εγώ και στο μήνυμα σου θα απαντήσω, και email θα σου στείλω, και τηλέφωνο θα σε πάρω και για καφέ άμα θέλεις θα σε πάω, και το τραπέζι θα σου κάνω,,,και την ξαδέρφη σου απο το χωριό θα αποκαταστήσω....που λέει ο λόγος...(ίσωςνα μπορεί ο Red που είναι ελεύθερος)
αυτό για να δείς ότι εμείς στην μικρή εθνική μπορεί να μην έχουμε μυρωδιά απο σκάουτινκ, στήσιμο ομάδας, να μην φοράμε παντελόνια (φοράμε σόρτς λόγω ζέστης), αλλά τουλάχιστον στο θέμα επικοινωνίας αν μη τι άλλο είμαστε σε επαγγελματικό επίπεδο....