Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου και για τον χρονο που ξοδεψες για να διαβασεις αυτα που εγραφα!Σε αυτο που λες για τον μισθο θα συμφωνησω, γιατι εχω εναν παουερ φοργουορντ με 12.000 κοντα μισθο, αλλα εχει ισσοροπημενα σκιλλς!Οσο για το σκαουτινγκ των αντιπαλων μας δεν μπορουμε να δουμε τα σκιλλς τους, ετσι θα πρεπει να βγαλουμε συμπερασμα με τους μισθους.Οσο για τον γυμναστη, εκανα προταση σε εναν με μισθο 12.000-13.000 που εχει ειδικοτητα επεκταση καριερας και αξιοσεβαστος!Οσο για τον Ισπανο τον 18αρη, αν δεις δεν του δινω πολλα λεπτα συμμετοχης και δεν προορίζεται για βασικη 5άδα!Εχω εναν αλλο ποιντ γκαρντ, με μισθο 3.500 κοντα, που ειναι πολυ καλυτερος του!Για τον 18αρη τον Ελληνα, ρωτησα τον akage14 και μου ειπε πως δεν θα ηταν καλο να ασχοληθω.Τον ρωτησα γιατι ειδα οτι ελεγε οτι εχει τα ελαχιστα προσοντα για να παει στην Εθνικη.Δεν τον πηρε, αλλα εγω προσπαθω να τον ανεβασω λιγακι.Ηδη εχει 2 ποπς, ενα σε ελ.βολες και ενα σε σουτ με αλμα!Αν δεις στην θεση του σμολ φοργουορντ, ο 18χρονος Ελληνας ειναι βασικος και δεν παει ασχημα.Αλλα δεν κανει για εθνικη.Οσο για τον σεντερ και εκει εμπιστευομαι παιχτη απο τα νταφτ, μαζι με την εμπειρια του αλλου σεντερ, οι οποιοι πανε για ροτέισον!Να μην σε ζαλιζω αλλω...Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια!
Οσο για την Εθνικη που εχασε χτες, το παλεψαμε αρκετα.Μπορουσαμε να ειχαμε κερδισει, αλλα ημασταν και λιγο ατυχοι.Επειδη ετυχε να δω την τεταρτη περιοδο, εγινε ενα πολυ γρηγορο σουτ απο την ομαδα μας, στα 45 δευτερολεπτα περιπου, ενω δεν επρεπε να γινει, ενω πριν αυτοι αμεσως μετα το ταιμ αουτ τους σκοραραν.Ειχαμε πολυ χρονο να κανουμε μαι ηρεμη επιθεση και να σκοραρουμε και να παμε μπροστα στο σκορ!Και εδω η τυχη πιανει δουλεια για την Βοσνια. Καλουμε ταιμ αουτ στα 15 δευτερολεπτα με το σκορ 97-96 να χανουμε.Σουταρουμε τριποντο αστοχο, επιθετικο ριμπαουντ και προσπαθεια για διποντο, αστοχο.Φαουλ πανω στο σουτ και 2 ελευθερες βολες.Και οι δυο εξω...τεραστια ατυχια!Ειναι να μην σε θελει η νικη..εεε και στο τελος κανουμε φαουλ στο 1 δευτερο μεχρι να γινει παει 00.00 ο χρονος...σκοραρουν και στις 2 βολες και τελειωνει το ματς
Δεν εχω να κανω καποιο σχολιο..απλα ημασταν ατυχοι και δεν νομιζω οτι καποιος πιστευει οτι φταιει ο προπονητης.Ειναι καθαρα τυχη οπως τοτε με την αληθινη εθνικη ανδρων, το 2005 με την Γαλλια που ο Διαμαντιδης σκοραρε στα 2 δευτερολεπτα ενα τριποντο με το οποιο πηραμε την νικη και πηγαμε στον τελικο του Ευρωμπασκετ!