ωραίος !!!!
ας σχολιάσω τα του οίκου μου...
συμφωνώ για την στάση στην 3η κατηγορία.αλλά ο πειρασμός είναι μεγάλος για όσους έχουν τη δυνατότητα...
σχετικα με την προπόνηση είσαι 100% μέσα.σκοπός μου να φτιάξω παίκτες και όχι να αγοράσω.ειδικά στο 3 όπου οι απαιτήσεις είναι πολλές!οπότε ο σιδηρό δεν φεύγει με τίποτα.για τους άλλους όμως δεν ξέρω...ίσως αγοραστεί σούπερ ταλέντο του χρόνου για το 4,ώστε να έχω μελλοντικά τρομερό 3+4.αν γίνει αυτό κάποια στιγμή και με πολύ υπομονή,τότε θα πρέπει να κυνηγήσω άνοδο...αλλά αν μου δωθεί ευκαιρία νωρίτερα,δεν ξέρω αν θα υποκύψω στον πειρασμό...
βαθμολογικά και πάλι είσαι 100% μέσα αν κι αυτό βγάζει μάτια...
σαν μάνατζερ?έχεις πέσει έξω!λίγο ψαγμένος.τις πρώτες σεζόν έπαιζα μόνο ρακέτα.δεν ανέβαινα με τίποτα και το γύρισα στο τρέξε και σουτ.
φέτος όμως λόγω ανταγωνιστικότητας της λίγκας αναγκάστηκα να κοιτάω και αλλού.έτσι στην πορεία της σεζόν άρχισα δειλά δειλά να περιματίζομαι.υπάρχουν πολλά ακόμα να δοκιμάσω όμως....
5άδα- 3/5 έχεις!
για τις άλλες 2 θέσεις δεν υπάρχει σωστή απάντηση.ειδικά για την 1 εξ'αυτών...
γενικά θα έλεγα ότι έχω βγει κερδισμένος από ορισμένες συνομιλίες με κάποια παιδιά μεταξύ των οποίων κι εσύ.
επιπλέον δαιτηρώ σε καλά επίπεδα τα οικονομικά μου αφού έχω ξοδέψει μόνο όσα χρειάζονται για να εξασφαλίσω παραμονή.ίσως αυτό με βοηθήσει μελλοντικά...
όσο για τους πολλούς Έλληνες στο ρόστερ,αυτό οφείλεται σε ανεπαρκή γνώση της μετ.αγοράς και όχι σε ικανότητα...
στόχος η παραμονή,επιθυμία η 4η θέση,όνειρο να κερδίσω τα 3bobakia!!!
ΥΓ:thanks!!!είπες τα περισσότερα για εμένα...