BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon 17

sezon 17

Set priority
Show messages by
This Post:
00
190683.460 in reply to 190683.459
Date: 9/19/2011 10:15:23 AM
Overall Posts Rated:
335335
μολις 18 :P
πανος χατζηαγγελιδης για οσους εχουν φβ και θελουν να δουν την ομορφια μου :)
οχι μπασκετ γτ δεν εχω υψος..τρελενομαι ομως για ολα τα αθληματα και εχω κανει πρωταθλητισμο στο μπατμιντον..εχω βγει και 1ος στην Ελλαδα..δεν το κουναω μαλλον απο το πολυκαστρο γτ δεν περασα στην σχολη που ηθελα <τεφαα> οτιδηποτε αλλο θελεις να μαθεις ρωτα?? :P

This Post:
00
190683.461 in reply to 190683.460
Date: 9/19/2011 10:24:11 AM
Overall Posts Rated:
10001000
προπόνηση για το badminton έχεις?

εγώ 29 παντρεμένος με παιδάκι(15 μηνών).

έπαιζα μπασκετάκι παλιά,μέχρι τα 18 μου.και εννοείτε το γουστάρω το άθλημα πολύ!και φυσικά λατρεύω τις προπονητικές προσεγγίσεις!

μπορεί να σε βρω στο fb.άμα μπω κάποια στιγμή,γιατί το έχω αμολήσει τώρα...

περιμένω άρθρο για τον μπλε όμιλο...

ΥΓ:καλά επιτυχία με τις εξετάσεις του χρόνου...

This Post:
00
190683.462 in reply to 190683.461
Date: 9/19/2011 10:26:43 AM
Overall Posts Rated:
150150
να σου ζησει Στελιο!!!

This Post:
00
190683.463 in reply to 190683.461
Date: 9/19/2011 10:31:33 AM
Overall Posts Rated:
335335
να σου ζησει..ναι βασικα πλεον εχω παρει τον ρολο του προπονητη στην ομαδα..;)

This Post:
00
190683.464 in reply to 190683.462
Date: 9/19/2011 10:32:43 AM
Overall Posts Rated:
10001000
να είστε καλά παιδιά...

This Post:
00
190683.465 in reply to 190683.464
Date: 9/19/2011 10:37:29 AM
Overall Posts Rated:
150150
μην το λες αυτο...ολο μου το λεει η γιαγια μου εχω βαρεθει να το ακουω...:)
και εγω 18 ειμαι...παιζω μπασκετ αλλα οχι σε ομαδα(τουλαχιστον οχι για τωρα)...

This Post:
00
190683.466 in reply to 190683.465
Date: 9/19/2011 10:43:08 AM
Overall Posts Rated:
10001000
χαχαχαχαχα

μικρούλης κι εσύ!

αυτά είναι!

να με σκίζουν οι πιτσιρικάδες!!!

έπαιζες δλδ και σταμάτησες?τι θέση?

Message deleted
This Post:
00
190683.468 in reply to 190683.466
Date: 9/19/2011 10:50:47 AM
Overall Posts Rated:
150150
εδω στο νησι υπαρχει μονο 1 ομαδα..εγω πηγα να γραφτω με κατι φιλους που παιζαμε μαζι πριν απο 3 χρονια και μας ειπαν οτι ειμαστε πολυ μεγαλοι για να μπουμε στην ομαδα...στη Ζακυνθο υπαρχουν 2 λυκεια..σχεδον ολοι οσοι επαιζαν στην ομαδα δεν ηταν στο δικο μας λυκειο...ετσι απο το δικο μας κατεβηκαμε εγω και η παρεα μου στην ομαδα του σχολειου και τους νικησαμε...:)

παιζω τα σαββατοκυριακα με κατι παιδια(30+) που μερικοι επαιζαν σε ομαδες παλιοτερα...τωρα ομως θα παω να σπουδασω και λεω να γραφτω σε καποια ομαδα εκει(εκτος αν ειμαι πολυ μεγαλος και τωρα....)

οσο για τη θεση που παιζω...παιζω 1-2..δεν εχω ομως τοσο καλο σουτ για καθαρο 2αρι...

From: pazinok

This Post:
11
190683.469 in reply to 190683.457
Date: 9/19/2011 10:57:35 AM
Overall Posts Rated:
335335
και αφου μαζεψαμε τα μπαλακια που ελειπαν παμε και απο την μπλε μερια..

ΑΣ Τρικαλα ΚΑΕ
ομαδα που δεν κατεβαινει..με 2 παλικαρια..τους τελευταιους των Τρικαλινων χανει σε καθε παιχνιδι 0-25 και καταδικαζει την ομαδα στην 4η κατηγορια..τα Τρικαλα καποτε ηταν τό ονομα για τον μπλε ομιλο αλλα μαλλον κατι συναιβει στον μανατζερ τους και τα παρατησε..
ειναι κριμα γτ ο θιμιος ηταν πολυ ενεργος και στο φορουμ καποτε..

Remal Madrid
τα ρεμαλια απο την θεσ.νικη ειχαν δωσει μια αλλη γευση οταν ανεβηκαν στην καατηγορια μας..περσι τετοιο καιρο ισως να ηταν και πρωτος δεν θυμαμαι καλα..προς στο τελος επεσε στην 4η θεση..οπως και να το κανουμε ομως ο Yochai Masalla ειναι σκορερ της κατηγοριας μας και επιγει προσοχη για οσους τους αντιμετωπισουν..
μαναρζερ?? -- ιδιαιτερα συμπαθεις οσο ηταν ενεργος με μεγαλη πορωση..αλλα απο οσο γνωριζω πρεπει να ειναι φανταρος τωρα το ρεμαλι..οποτε με το καλο καλος πολιτης το συντομοτερο..

Emmanouil Papas
:PPPPP

fay_stelaios
η μοναδικη καινουργια ομαδα φετος για τους μπλε..και οσες ομαδες απο την 4η ανεβουν 3η και καπακι πανε για 2η η εμπειρια μου λεει οτι δεν αντεχουν και πολυ..οποτε η 3η κατηγορια οπου και αρχισουν τα καλα πρεπει να ειναι σχολειο και σταση για καθε ομαδα..αυτο κανει και ο Στελιος μιας και εχει δωσει μεγαλη βαρυτητα στην προπονηση..με ενα αρκετα υποσχομενο 7-7 ρεκορ μεχρι στιγμης μπαινει στο τριτο μερος του πρωταληματος με το κεφαλι ψηλα..που σημαινει οτι θα κυνηγησει τις πανω θεσεις..απο την 4η μεχρι και την 6η τον κατατασω..
σαν μανατζερ?? -- μα φυσικα πολυ ψαγμενος μιας και δοκιμαζει πλεον ολες τις απιθεσεις-αμυνες..με υπομονη στην προπονηση και εναλλαγες στην 5αδα οπου ναι θα σου κανω την χαρη να μαντεψω μια πιθανη δυνατη 5αδα..
1.Κουλοχερης 2.Donado 3.Σιδηροπουλος 4.Βαρδαρης 5.Μπελαβιστα.. 3/5 ελληνοπαιδα..μπραβοοο..

Emmanouil Papas
ο μονος που ισως κραταει επαφες με το ρεμαλι..απο οσο ξερουμε απο την Τσιπρον ε?
τι γινεται τωρα με τον παπα..αν ειχε καλυτερς αγωνιστικες καταστασεις θα μπορουσε να ηταν μεχρι και δευτερος τωρα ομως κινδυνευει να πεσει στην ζωνη υποβιβασμου..οι παικτεες υπαρχουν ο Richard Gill που μπορει να κανει την διαφορα υπαρχει..μπορει να κανει την εκπληξη αν το επιθυμησει και το παρει πιο ζεστα..

ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ
ο σπαρτακος..ο σπαρτακος..ο περσινος φιναλιστ φετος να βρηκε λιγο σκουρα ενω στην αρχη της σεζον αρχισε με ενθουσιασμο..ο Κανεκο ειναι ενα κενο που δεν καλυβεται ευκολα και οι αγωνιστικες καταστασεις δεν βοηθανε τον προπονητη για να κανει την υπερβαση..αν θελω να σας δωσω το δικαιομα να με πειτε τρελο λεω οτι ο Ακης ειναι το πρψτο φαβορι που συνανταμε για ανοδο απο τους μπλε..

Nerds Volos
ο βολος βρισκεται με ιδιαιτερη ανεση στην 3η θεση και αυτο γιατι το λεω??γιατι ποτε δεν ειχε τον φοβο να πεσει απο εκει..αμυντικα διχνει να ανταπεξερχεται αλλα ο Yeznig Raphaelyan ειναι μια τρυπα στο 3..θα ηθελα να τον δου στην θεση του σουτιγκ γκαρντ..
μανατζερ?? -- πραγματικα απρολβεπτος με προσαρμογη στο καθε παιχνιδι ξεχωριστα..

21 Nations Army
οι στρατιωτες με το ενδοξο παρελθον του παιδιου με το ραντακι περσι πραγματικα αγγιζε τον πατο..φετος ομως εχει κρατηθει στα ποδια του και με το παραπανω και βολευεται στην 2η θεση οπου του δινει και τρομερο πλεονεκτημα για τα πλαυ οφ..του χρονου θα ειναι πρωταγωνιστης..

3bobakia_mikra
το δευτερο και εκτο συνολικα φαβορι για ανοδο στην κατηγορια..με προβλεψιμη ομως φωτια 5αδα βρισκεται πρωτος των πρωτος και παει καθαρα για το πλεονεκτημα εδρας στους τελικους..καλη αμυνα καλη επιθεση ομως με παικτες που θελουν ανασες..εχει ενδιαφερον η συνεχεια..
μανατζερ?? -- απο οσο ξερουμε κοριτσι που της αρεσει να προκαλει με τις επιλογες της στο μπαζερ ειτε με διαθεσεις ειτε με μεταγραφες..

αυτα και για μπλε..συνχωρεστε με που δεν γραφω αρκετα για εσας..αλλα τους κοκκινους λογω της ομαδας μου τους γνωριζω περισσοτερο!!

This Post:
00
190683.470 in reply to 190683.469
Date: 9/19/2011 11:26:56 AM
Overall Posts Rated:
10001000
ωραίος !!!!
ας σχολιάσω τα του οίκου μου...

συμφωνώ για την στάση στην 3η κατηγορία.αλλά ο πειρασμός είναι μεγάλος για όσους έχουν τη δυνατότητα...

σχετικα με την προπόνηση είσαι 100% μέσα.σκοπός μου να φτιάξω παίκτες και όχι να αγοράσω.ειδικά στο 3 όπου οι απαιτήσεις είναι πολλές!οπότε ο σιδηρό δεν φεύγει με τίποτα.για τους άλλους όμως δεν ξέρω...ίσως αγοραστεί σούπερ ταλέντο του χρόνου για το 4,ώστε να έχω μελλοντικά τρομερό 3+4.αν γίνει αυτό κάποια στιγμή και με πολύ υπομονή,τότε θα πρέπει να κυνηγήσω άνοδο...αλλά αν μου δωθεί ευκαιρία νωρίτερα,δεν ξέρω αν θα υποκύψω στον πειρασμό...

βαθμολογικά και πάλι είσαι 100% μέσα αν κι αυτό βγάζει μάτια...

σαν μάνατζερ?έχεις πέσει έξω!λίγο ψαγμένος.τις πρώτες σεζόν έπαιζα μόνο ρακέτα.δεν ανέβαινα με τίποτα και το γύρισα στο τρέξε και σουτ.

φέτος όμως λόγω ανταγωνιστικότητας της λίγκας αναγκάστηκα να κοιτάω και αλλού.έτσι στην πορεία της σεζόν άρχισα δειλά δειλά να περιματίζομαι.υπάρχουν πολλά ακόμα να δοκιμάσω όμως....

5άδα- 3/5 έχεις!
για τις άλλες 2 θέσεις δεν υπάρχει σωστή απάντηση.ειδικά για την 1 εξ'αυτών...

γενικά θα έλεγα ότι έχω βγει κερδισμένος από ορισμένες συνομιλίες με κάποια παιδιά μεταξύ των οποίων κι εσύ.
επιπλέον δαιτηρώ σε καλά επίπεδα τα οικονομικά μου αφού έχω ξοδέψει μόνο όσα χρειάζονται για να εξασφαλίσω παραμονή.ίσως αυτό με βοηθήσει μελλοντικά...
όσο για τους πολλούς Έλληνες στο ρόστερ,αυτό οφείλεται σε ανεπαρκή γνώση της μετ.αγοράς και όχι σε ικανότητα...

στόχος η παραμονή,επιθυμία η 4η θέση,όνειρο να κερδίσω τα 3bobakia!!!

ΥΓ:thanks!!!είπες τα περισσότερα για εμένα...

Advertisement