BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos NT

Lietuvos NT (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
113973.460 in reply to 113973.457
Date: 1/22/2010 12:30:48 PM
Overall Posts Rated:
00
Mane su Daktaru lygini ? as daug sykiu sakau kad nesu gydytojas tad man nuopelnu nepriskirk cia tas pats kas palygintum Ausra Marija Povilioniene su olia lia pupytemis del sexualumo:D Toks pats kontrastas Jei nori gali tu uzimt ta vieta jei toks nepatenkintas esi ir taktinius sprendimus padesi spresti jei prireiks;) Jokios garbes sitas neteikia. Esu ir padedu tiek kiek reikia mano pagalbos. Vidaus stabo dalykai, ne tavo reikalas. Geriau pasidarytu jei tame profilyje ka nors rimto parasytu kad atlieku ? Pats paprasiau kazka tokio parasyti, tai ir parase.
P.S. Jei politika jau remies tai Paksas ir buvo priemes Borisova ir visi laimingi buvot Turbut pats gerdamas alaus bambeli rekei prie seimo uz Paksa, ir kad su zmogum susidorojo nes su korupcija kovojo, teisingas zmogus buvo ;D:D

This Post:
00
113973.461 in reply to 113973.11
Date: 1/22/2010 4:26:09 PM
Overall Posts Rated:
00
Kas zaideja NT parduoda kuriam pratest treniruotes ? :)

This Post:
00
113973.462 in reply to 113973.461
Date: 1/22/2010 4:43:04 PM
Overall Posts Rated:
00
kestukas parduoda Gincberga gali paimt ji. alga tik nemaza apie 200 k. bet geriausias sg ant buzerio pasaulio. Tiesa jis lb nemazai nori. net 12 kk. Manau nepirk dabar jo. palauk po to zadejo uz 5 kk imest. taip kaina sukiltu iki 10 kk kazkur. Tau tie 2 kk irgi like butu svarbus. Visa seza algas jam ismoketum. Ka manai ?

Message deleted
This Post:
00
113973.464 in reply to 113973.463
Date: 1/22/2010 5:09:04 PM
Overall Posts Rated:
33
Man Paulius pradeda patikt. Jeigu gyventu tarp indenu galetu save vadint samanu. Dabar kadangi givena lietuvoj galetumem ji vadint visaziniu. Nes jis puikiai zino kainas, zino uz kiek kas ka parduos ir kaip reikia ka treniruot. Ir jeigu per visa foruma pereisi tai 2/3 zinuciu bus is musu visazinio gerbiamo Paulaus. Su visa pagarba zemai lenkiames visaziniui ir visi kartu tris kartus zemai lenkiames visaziniui.......................... Four fun

From: Paulius V

This Post:
00
113973.465 in reply to 113973.463
Date: 1/22/2010 5:09:46 PM
Overall Posts Rated:
00
Grazus zodziai Matai ne tu sprendi, kur man ji kist, o kur jo nekist Beje Lietuvos zodis su L didziaja. Speju tu ne Lietuvos b*b*s?:D Lenku ar rusu kraujomaisos vaisius is Vilniaus, taip vadinamas portugalas? Nes tik jie negerbia savo Tevynes Lietuvos.
Kordis yra mano pazistamas zmogeliukas. Pirma mums skype chate pranese sia zinia, kad darys ferma is savo klubo ir pasitraukia is aktyvaus buzzerio zaidimo, tiesiog islaikynes rinktines zaidejus ir ten ieskojo jauniu U21 pretendentu, joje losianciu ar Nt zaideju, kas galetu parduoti.Niekas deja neturejo parduoti kazko panasaus. Kadangi cia parase, tai as jam asmeniskai kaip pazistamam ir patariau, kad paimt ji, Gincberga, nes jis jau rinkoje, o kad sutaupyti patariau varianta, nes Kordis sake max 12 kk kazkur ir tesurinks.Tai bankrutuotu Gincberga uz tiek nupirkes, nesulaukes ne sio sezono galo. Lietuvai butu tikrai gerai, kad kas nors dar 1 sezona damustu gincbergo trenkes. O po to jau bus dzin pas ka jis ekipoje bus, potencialo lubos jau bus, tik tiek reiks, kad forma gera palaikytu ji perpirkes klubas.

This Post:
00
113973.466 in reply to 113973.464
Date: 1/22/2010 5:15:33 PM
Overall Posts Rated:
272272
na svarbiausia yra tai kad tave kaltina patriotizmo stoka, ir norinciu pasipelnyti greiciau nei jis kada sugebejo. bet paulius kaltas du kart daugiau nei kestukas, kadangi paulius viesai pareiske kad jam patriotizmas zemiau keliu, taipogi nori prisiimti didele dali sloves (kurios kestukas taip ir negavo ir nereikalavo), todel kad istreniravo kazkoki centra/pf, vien tam kad irodyt savo pranasumus (tai buvo pasakyta, taiciau gudriai ir netiesiogiai). pasikartosiu... tipiskas lietuvos b*b*s

From: Rycka

This Post:
00
113973.467 in reply to 113973.465
Date: 1/22/2010 5:24:55 PM
Overall Posts Rated:
272272
graziai issisukineji, pagirtina :) bet kuo toliau tuo labiau tampi panasesnis i kubiliu. tiesos yra, bet visi nemegsta.

From: Paulius V

This Post:
00
113973.469 in reply to 113973.466
Date: 1/22/2010 5:30:01 PM
Overall Posts Rated:
00
Pirmiausia nezinai mano paziuru, jei zinotum labiau nacionalistu vadintum.Tevyne Lietuva labai myliu. Jei parasyciau savo paziuras apie jus portugalus vel bana forumui gauciau Todel patylesiu, visi esat pilieciai Lietuvos ir visi lygus. O del Lietuvos niekad nesakiau ir nesakysiu kad dedu ant jos. As sakiau kad dedu skersa ant virtualaus zaidimo buzzerbeater NT(nacionalines krepsinio komandos), o tai tikrai ne tas pats. Tai kad as pasakiau atvirai kad mazai kam ta rinktine rupi tai as blogas ? O kai kiti tyli bet niekad nera trenine lietuvio joki tie nera ant jos deje ? As dejau po to kai pamaciau visu apatija ir poxuiskuma del rinktines sito virtualaus zaidimo. Nuleidau rankas tiesiog.
Antriausia Kestukas ir neturi uz ka gauti. Neistrenino ne vieno zaidejo nei U21, nei NT. Paeme sezonui jau istreninta Nt nari ir patrenino ji kazkiek. Didziausias jo nuopelnas tame, kad ta visa seza mokejo alga ir suplojo 2-3 kk vien jos tame tarpe. Tikrai sauniai pasielge savo ekipa taip aukodamas. Lb gerbiu uz ji ir noreciau atsiprasyti kad cia apsipykom, del kainos nes norejau iskovoti zmonems mazesne kaina.
Trecia del kaltumo manau Kestukui apie 40 metu ir jis daug daugiau kartu pabuvo kaltas, nes turi zmona ir vaiku, nei as 24 metu:D O tu speju dar nekaltas ?:D

From: Rycka

This Post:
00
113973.470 in reply to 113973.469
Date: 1/22/2010 5:32:29 PM
Overall Posts Rated:
272272
geras klausimas gale... :D gal ir teks atvaziuot i ta meeta. palyginsim kuris kaltesnis :D

Advertisement