Bez Scorpiona nema zabave na forumu. Čudno istina. Naš dragi kolega, menadžer Sco, barata sa vokabularom od cc 100 riječi i naravno mora se ponavljati, nekada čak doslovce.
Ali kako mu uspijeva uvijek da mu se smijem od srca. Legenda si Sco.
Evo jednog primjera njegovog posta iz sezone 39. kada mi je pisao na forumu nakon slične situacije kao u prošlom kolu sa Spartanom.
Naravno iz sličnih razloga (TV, rival, itd.) sam mu lupio CT.
Sreca moja pa samo nagadjate,tako da sam sad dobio 20K manje nakon tvog CT-a hahaa
Kako nisi amater druze,igras citav zivot i boriš se za opstanak.Kao što rece Nelsa koliko igrate da ste se samo ulazili na BB-u u šteku vam je 20 milioncica i evo opet vam vidim snagu haha.Koliko si prepdanut protiv svog rivala pucaš CT ali ja ti opet kazem da sam ja 3 klase ispred tebe,tako da je i bb skontao da mi je stavio pogresnog rivala i fino mi dao 20K manje samo na ligaskoj kod kuce hahaha
Kažeš ti nesto ostvario hahaa,ma daj koliko igraš nisi ti sine nista ostvario.Tvoje je da se boriš za opstanak i dobar
Kako te nije stid pricat o nekim ostvarenjima haha.Ovo nisu istine
Znam da me sad čeka zamorna rasprava sa braćom, ali se nadam da će biti kreativniji, jer se ponavljaju 30 i više sezona. A šta rade samo šetnja između I i II lige.
I naravno, molim vas lupite mi CT. Zaslužio sam 😁😁