Nie zliczylo braknie 13 pkt chyba :(
oj Toshii, bo to wszystko Twoja wina. W ostatnich 8 meczach tylko raz przekroczyliśmy 100pkt. Normalnie cały czas koszykówka na NIE. Toż niektóre wyniki bardziej zbliżone do hokeja. Gdzie te mecze po 150+ ;)
A tak na poważnie - WIELKIE GRATULACJE.
Teraz pokażę co udało mi się wyhodować:
Fryderyk Sadocha
(47433590)Center
Właściciel:
Belzebubes
Pensja (tygodniowo): $ 172 792
DMI: 3405000
Wzrost: 7'5" / 226 cm
Potencjał: historyczny zawodnik
Stan formy: solidny
Rzut z wyskoku: znaczący Zasięg rzutu: niezdarny
Obr na obwodzie: niezdarny Kozłowanie: tragiczny
Jeden na jeden: słaby Podania: tragiczny
Rzut z bliska: kolosalny+3 Obr pod koszem: kolosalny+1
Zbieranie: imponujący Blokowanie: wybitny
Kondycja: słaby Rzuty osobiste: wyjątkowy
Doświadczenie: niezdarny SS: 94 (29 + 65)
Wnioski z treningu:
- BARDZO przyjemnie trenuje się w naszej kadrze. Dostajemy rozpiskę co i jak z dokładnością do jednego treningu ;) - więc jest idealnie. Inne kadry nie są aż tak dokładne,
- Sadocha stracił przez 4 sezony 1 trening przez moje gapiostwo - zagrał chyba naście minut zamiast normalnego meczu,
- był trenowany przez cały czas maksymalnym dostępnym personelem i zapleczem treningowym (do pensji można obecnie doliczyć 98k pensji trenera WC),
- o ile pierwsze 2 lata z trenerem młodzieży zapierdzielał z podnoszeniem cech jak mały samochodzik, o tyle w obecnym sezonie nie jest już tak różowo (nie wiem czy to normalne, ale czasem na wzrost w ID lub IS potrzebował 4 treningów). Po 2 pierwszych sezonach byłem na 100% przekonany, że będzie 20/20, ale jak widać nie udało się tego wycisnąć. Próbowaliśmy w treningu łatać trochę dziury, ale nie szło to za różowo.
- jak widać różnica między Sadochą, a Bogusiem Pyplaczem
(47434399) jest bardzo mała.
Jak obiecałem grajek ma międzylądowanie na TL - pora odbudować trochę finanse ;)