BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Potop

Potop

Set priority
Show messages by
This Post:
00
258251.46 in reply to 258251.44
Date: 4/28/2014 12:03:28 PM
Overall Posts Rated:
353353
Nisam se nikad bavio košarkom. Da li se tebi u tvojoj profesionalnoj karijeri desilo da na najvažnijoj utakmici sezone šutiraš 2-24 trojke ako si pretežno unutra orijentisana ekipa. Partizan je inače šutirao 11-30 što i nije mnogo slab procenat za njih al opet svi znamo da ove sezone partizan nije ona ekipa duleta vujoševića jer se uopšte ne oslanja na centre i uglavnom šutira spolja. Ne znam ko je taj što je vidovit bio za Simonovića ali mogu da primetim da je Simonović prilično bezmud u tim situacijama. Bili su bolji ali mi upravo pričamo zašto im se dozvolilo da budu bolji, zašto je Zvezda odigrala najgoru utakmicu sezone u najvažnijem trenutku ili Partizan ispustio plus 11. Ja mislim da je to do trenera koji nije dobro vodio utakmicu.

This Post:
55
258251.47 in reply to 258251.43
Date: 4/28/2014 1:06:04 PM
Overall Posts Rated:
590590
@ LA-Saur0n, LA-Matijag21

U principu se na vase konstatacije ne mere odgovarati kosarkaskom argumentacijom, jer vam teze nisu iz kosarkaskog miljea...mene zanima samo jedno:

Da li je ovo vase javljanje u razmaku od cirka 4 minuta posve slucajno kao i rezultati u finalu prethodne dve sezone ili je po sredi nesto drugo?!? Posto se odgovor nazire, objasnite meni, naivnom, skromnom i dobronamernom ljubitelju BB-a, koji su porivi za tako nesto?

Mozda diskusija nije krenula u pravom smeru, ali je svakako vasi postovi nisu vratili u kolosek.

Zivi bili, pa da ove sezone odigrate jedno pravo, musko finale!

This Post:
11
258251.48 in reply to 258251.45
Date: 4/28/2014 1:29:46 PM
Overall Posts Rated:
148148
ahaahaa..evo opet i strucnjaka Koste.
imao sam priliku da te upoznam, ko nije, nista propustio nije..
problem takvih skupova i jeste sto izmedju ostalog moras da trosis svoje vreme na likove slicne tebi.

tvoje BB dostignuce je javno dostupno (ni tim nisi naucio da vodis, a prosudio si da treba repku da vodis), o tvom poznavanju kosarke ne moras dugo slusati da ti sve bude jasno, problem nastane kad zelis da podelis svoje stavove sa grupom ljudi..

ove price zeznut lik, subjekat i predikat, crtanja i slikanja me zajebi..
ja da ti uspostavljam kontakt sa realnoscu, ne pada mi napamet.

Bertans...Tvoj rad na pomenutoj klinici izjednacavas sa uobraziljom da ti znas u kom stanju je pomenuti igrac. Momak je operisan i rehabilitovan u Teksasu. Po dolasku u zemlju imao je licnog fizia iz Italije, sve dok su SaS smatrali to neophodnim.
Da nije rehabilitovan na adekvatan nacin i duze no sto to nalazu standardi, ne bi video parketa ne u Partizanu, nego u R. Madridu. O njegovom stanju najbolje govore partije po izlasku iz povrede. Sve ostalo sto bi ti mogao da dodas je trabunjanje..Inace, momku zelim sve najbolje. Nek zatrpava uvek, izuzev protiv nas.

This Post:
00
258251.49 in reply to 258251.47
Date: 4/28/2014 1:56:10 PM
Overall Posts Rated:
148148
samo jos nisi dodao da nam je Coki dao kintu da se javimo u razmaku od 4 minuta ;)

opusteno, veruj u sta zelis, nismo se dogovarali..
realno, obicno ne ulazim u prepiske Zvezda - Partizan, tu uvek naletis na nekog od par grama mozga s kim ne zelis da trosis ni min.
prepiska je bila na relaciji Zvezda- Zvezda, a potreba zato sto sam prepoznao Kurajberovu potistenost (kao i svoju) poslednjim nastupom Zvezde. jesam dao mali osvrt i na zamene teza oko vaseg voljenog kluba.
sustina je ipak bila u kosarkaskoj stvari, da nismo nista odigrali kad treba u poslednjih xy godina, na terenu, a ni van njega.
vi jeste, na oba mesta, stvari tako funkcionisu.

a ovo oko BBa..
izgleda ces jos neko vreme biti osudjen na finale u zenskom BBu

ipak, i F4 nam je rekao, da nije lako stici do finala ;)

moras priznati da sam ti kao jednom naivnom, skromnom i dobronamernom ljubitelju BBa dao OK odgovor

This Post:
00
258251.50 in reply to 258251.43
Date: 4/28/2014 2:16:25 PM
Overall Posts Rated:
2828
Zavrsio sam srednju i visu fizioterapeutsku skolu radio do pre 2meseca u ZKK Partizan kao prvi fizio igrao kosarku 10godina morao da prekinem zbog srcanih problema
Poznajem sve igrace o kojima pricam i ja ovo njima kazem i uzivo pogotovo Gagicu i Musliju zato sto sam veoma dobar sa njima jos od klinackih utakmica
Vise nisam u Partizanu zbog personalnih problema pretezno jer moram da nadjem posao koji ce biti redovno placen jer otac sam ne moze da izdrzi moje sestre i mene na njegovoj plati

pa sad slobodno pljuj moja dostignuca za 23pisljive godine koje imam

This Post:
00
258251.51 in reply to 258251.46
Date: 4/28/2014 3:51:34 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
267267
Second Team:
Mount Doom
Nisam se nikad bavio košarkom. Da li se tebi u tvojoj profesionalnoj karijeri desilo da na najvažnijoj utakmici sezone šutiraš 2-24 trojke ako si pretežno unutra orijentisana ekipa. Partizan je inače šutirao 11-30 što i nije mnogo slab procenat za njih al opet svi znamo da ove sezone partizan nije ona ekipa duleta vujoševića jer se uopšte ne oslanja na centre i uglavnom šutira spolja. Ne znam ko je taj što je vidovit bio za Simonovića ali mogu da primetim da je Simonović prilično bezmud u tim situacijama. Bili su bolji ali mi upravo pričamo zašto im se dozvolilo da budu bolji, zašto je Zvezda odigrala najgoru utakmicu sezone u najvažnijem trenutku ili Partizan ispustio plus 11. Ja mislim da je to do trenera koji nije dobro vodio utakmicu.

Zvezda je sutirala 32-2,ne 24-2.Ovde nije bitno da li se meni desavalo da ne mogu vola da ubodem,a siguran da je svako od nas imao takav dan, vec cinjenica da je ekipa lose pripremljena za utakmicu.Jednostavno, cim se mali crv nervoze uvuce u ekipu, ista krene da pada.Dolazi do nesigurnosti pri sutu, pri gradjenju kosa, gubi se koncetracija,srlja se iz greske u gresku.
Siguran sam da su sami igracu, u toku utakmice, vec zamisljali naslove u medijima, vec zamisljali kako ih "bese" na Terazijama...
Sto se Partizana tice, sve da je pogodio 25 od 30 suteva, to nije igra koju DV forsira, to je, jednostavno, odustajanje od, toliko godina gradjenog, sistema.
Kao sto znas, Partizan je svih ovih godina dominirao jer je imao kristalno jasno izgradjen sistem, gde je sve islo kao po koncu.U petak, pak, to nije buo slucaj, u, kako ti rece, najbitnijoj utakmici sezone.
Slazem se da Simonovic nije igrac za velika dela, ali da li je to razlog da ga neki omalovazavaju, neki salju u zatvor?Na nacin na koji je promasio trojku, a pre njega su svi zivi masili, na isti nacin moze sledeci put i pogoditi.
Ne treba zaboraviti da nas je on sam vratio u Kazanju sa one 2 trojke, da je postigao trojku u posl sec protiv ove iste Cibone prosle sezone, za pobedu...
Naravno,kao sto sam i rekao, velika je odgovornost i na treneru.Medjutim, nije samo on kriv, krivi su svi redom, pocev od uprave pa do igraca.
Neverovatno mi je da Tadija, na samom pocetku utakmice, dok je jos utakmica u egalu bila, baci dva kamena za 3pts, a pri tom je sam kao duh bio, da li je i to greska trenera?

This Post:
00
258251.52 in reply to 258251.47
Date: 4/28/2014 3:55:35 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
267267
Second Team:
Mount Doom
@ LA-Saur0n, LA-Matijag21

U principu se na vase konstatacije ne mere odgovarati kosarkaskom argumentacijom, jer vam teze nisu iz kosarkaskog miljea...mene zanima samo jedno:

Da li je ovo vase javljanje u razmaku od cirka 4 minuta posve slucajno kao i rezultati u finalu prethodne dve sezone ili je po sredi nesto drugo?!? Posto se odgovor nazire, objasnite meni, naivnom, skromnom i dobronamernom ljubitelju BB-a, koji su porivi za tako nesto?

Mozda diskusija nije krenula u pravom smeru, ali je svakako vasi postovi nisu vratili u kolosek.

Zivi bili, pa da ove sezone odigrate jedno pravo, musko finale!

Prosvetli me, te mi objasni sta je pisac zeleo da kaze?
Koje moje teze nisu iz "kosarkaskog miljea"?
Koliko ja mogu ovde da vidim, ti mesas BB sa realnom kosarkom ili je tvoja teze, ipak, iz nekog drugog "miljea"?

This Post:
00
258251.53 in reply to 258251.50
Date: 4/28/2014 4:01:19 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
267267
Second Team:
Mount Doom
Zavrsio sam srednju i visu fizioterapeutsku skolu radio do pre 2meseca u ZKK Partizan kao prvi fizio igrao kosarku 10godina morao da prekinem zbog srcanih problema
Poznajem sve igrace o kojima pricam i ja ovo njima kazem i uzivo pogotovo Gagicu i Musliju zato sto sam veoma dobar sa njima jos od klinackih utakmica
Vise nisam u Partizanu zbog personalnih problema pretezno jer moram da nadjem posao koji ce biti redovno placen jer otac sam ne moze da izdrzi moje sestre i mene na njegovoj plati

pa sad slobodno pljuj moja dostignuca za 23pisljive godine koje imam

Vidis, ja sam 10 godina stariji od tebe, igrao sam kosarku u Partizanu, bez malo 4 godina.Nikad, ali nikad se nijedan fizio nije tako obracao igracima.Ukoliko je to sve istina, sto ti pricas, jadna ova nasa kosarka, jadni isti ti igraci...

This Post:
00
258251.54 in reply to 258251.53
Date: 4/28/2014 4:13:58 PM
Overall Posts Rated:
2828
ja sam se njima tako obratio kao prijatelj posto sam sa njima prijatelj
a ti ni sam nisi svestan koliko je nasa kosarka vec jadna
jer tu je sve vaznije od kosarke nazalost
u svakom slucaju nemoj pogresno da me shvatis smatram da tvoj odgovor na moju poruku pri otvaranju teme nije nimalo pogresan u pravu si da sam nazivao pogrdnim imenom Bobija(cenim i postujem Bobija al dao sam mu epitet ne zato sto je visok nego zato sto je slabo pokretan al i ne mozes da ocekujes bolje pri toj konstituciji)
normalno je da ti i ja imamo drugacije misljenje o odredjenim igracima ja mislim da je Lazic vise bokser nego kosarkas
a Simonovic neretko ima ispade na utakmicama a imao ih je i na ovoj(moze se pripisati njegovoj zelji da pobedi i borbenosti al jedan sportista ne bi trebalo tako da se ponasa)
u svakom slucaju skrenuli smo sa teme tako da posle ovog vrv necu vise odgovarati

uzivaj uz postovanje Charlotte

This Post:
00
258251.55 in reply to 258251.51
Date: 4/28/2014 4:33:07 PM
Overall Posts Rated:
353353
Pa još gore ako je 32-2.
Uzmimo za primer tenis, time sam se bavio, tamo si na terenu sam i zato moraš da budeš mentalno jak da vidiš sam svoje greške i da se u hodu preusmeriš, najčešće je to razlika između pobednika i pobeđenog ako je kvalitet približan, ko je mentalno jači, jer nema ni saigrača da te podrže ni trenera da ti na greške ukaže. U košarci kao kolektivnom sportu gde postoje tajmauti, prekidi, itd..za to postoji trener on vodi računa o psihi igrača i usmerava je u zavisnosti od događanja na terenu. Naravno da se i igrači razlikuju kvalitativno po psihi i da su neki sposobni a neki nisu da se samostalno u toku utakmice preusmere, ali ako znaš da imaš potencijalno labilne ličnosti u ekipi koji neće moći da izdrže pod pritiskom onda moraš da budeš naročito spreman da ih držiš na uzdi i da ih vodiš kroz celu utakmicu i ne dozvoliš da se otmu kontroli. Mislim da Radonjić to ne ume i zato ne zaslužuje da bude trener Crvene Zvezde, ne kažem da nije uopšte dobar trener ali potrebama Crvene Zvezde nije dorastao. Jer ako su se igrači iako su većinom stranci ili iskusni igrači toliko uplašili od poraza, onda je to možda njihov karakter. To opet govori da Radonjić možda ne poznaje onda karakter svojih igrača.

Dule Vujošević je počeo ove sezone da pokazuje slabosti u vođenju utakmice koje ranije nisu postojale, izgubio je energiju u raznim borbama koje se ne vode na terenu, a verovatno je tome doprinela i bolest. Partizan koliko se ja sećam nije u utakmicama koje odlučuju o plasmanu ispustio 11 razlike na domaćem terenu i izgubio. Mada ja sam već rekao da dosta ide na dušu Bogdanovića koji nije opravdao ulogu vođe ekipe kada je to bilo potrebno. Takođe Partizan je potpuno promenio fizionomiju igre ove sezone u odnosu na onu prepoznatljivu, razlog je prisustvo dobrih spoljnih igrača i odsustvo dominantnog centra.

This Post:
00
258251.56 in reply to 258251.48
Date: 4/28/2014 5:00:55 PM
Overall Posts Rated:
173173
Jedini ko "trabunja" ovde si ti, i ocito pricas napamet, jer o necijem zdravstvenom stanju pricas na osnovu onoga sto si video na terenu na uzorku od dve utakmice?! Takodje, ovde se ne prica o mojim BB dostignucima, kao ni o poznavanju kosarke, nego o poznavanju medicine, sto je uostalom moja struka, pa verujem da prilicno o njoj znam vise od tebe, laika.

Totalno si nekompetentan da pricas o tome, a takodje i tvoje domace vaspitanje se vidi i iz prvog, kao i iz drugog posta upucenog meni, pa zaista vise nemam nikakvu potrebu da trosim energiju na tvoje razmisljanje.

Last edited by KostaSM at 4/28/2014 5:02:51 PM

Advertisement