Παντως εγω σαν ανταποκριτης στο Ωραιοκαστρο ειδα εναν Παπα να κλαταρει και να μην αντεχει αποψη μου μεγαλο ΛΑΘΟΣ η συμμετοχη του Palocci σαν βασικος....Εκανε καταστροφικο παιχνιδι....Καθολου καλη αγωωνιστικη κατασταση.....ο Σακης πρεπει να επαιξε μεσα στην ρακετα μιας και οι ψηλοι του ειχανε ασυνηθιστα πολλες προσπαθειες...ομως προς το τελος Reinoso - Cantarelli αρχισανε να πυροβολανε οπως και ο Palocci κατι το οποιο με βαζει σε σκεψεις....Για την ιστορια ο JK96ER νικησε με σκορ 87-79 με τον Sambredo τον 25χρονο PG να κανει οργια βαζοντας 29 ποντους με 13/17 σουτ και τον Emerio Nina να κατεβαζει 21 rebounds...Απο την αλλη ο Ramon Reinoso 24 ποντους και 9 ασσιστ...Cantarelli/Gilevich/Paloci σπασανε τα καλαθια εχοντας 17/52 ολοι μαζι....ο Gill ανυπαρκτος...Ο JK69ER παρεμενεινε πρωτος μαζι με Ανατολια και Κοκκινους....Στην επομενη αγωνιστικη ο JK69ER παιζει το Παλαι ντε σπορ με τον Αρη ενω ο Εμμανουηλ Παπας υποδεχεται στο Ζντμπλατεια αρενα τον PANTOKRATORA......
Ανταποκριση Ρεμαλος Καμενοπουλος ,Ωραιοκαστρο Θεσσαλονικης!
καλώς τον!
χαχαχαχαχαχα
πως γίνεται να ανεβείς φέτος και να επιστρέψεις εδώ?
βρες τρόπο!
απέναντι στην κακή περ.άμυνα του Τζόκερ έπρεπε να πάει σε κινησούλα.αντίθετα πήγε μάλλον σε κοίτα μέσα επηρεασμένος(?) από τον Πάνο.στο τέλος πήραν σουτ οι κοντοί γιατί πολύ απλά έχανε τότε.
βέβαια παρόλο που έχασε κρατάει την 4η θέση δική του.μπορεί να τον πλησίασα αρκετά,μπορεί ακόμα και να τον φτάσω το Σάββατο,αλλά μετά αρχίζουν τα δικά του εύκολα ματς και τα δικά μου δύσκολα απέναντι σε Πάνο,Θοδωρή,και Ορέστη εκτός έδρας.
έχει ψωμί η δουλειά με λίγα λόγια ακόμα.
ψωμί έχει επίσης η μάχη για το καλύτερο ρεκόρ της περιόδου.προσεχώς ο ΑΓΟΡ παίζει με Πάνο και Θοδωρή.μεγάλα ματς και τα δύο.
για να δούμε....
τα λέμε μάγκες...