BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
176365.458 in reply to 176365.457
Date: 8/23/2011 5:19:36 AM
Overall Posts Rated:
112112
Η εμμονή στα περιφεριακά συστήματα μας έχει κάνει προβλέψιμους...

Δεν ξέρω από που έβγαλες το συμπέρασμα πως έχουμε εμμονή για τα περιφερειακά συστήματα.
Που όταν ο Καλλίτσης ήταν σε καλή κατάσταση δεν ξεκολάγαμε από το Look με τον Καλίτση τριάρι.

Αλλά για να μιλήσω με στοιχεία, θα σου παραθέσω τα συστήματα που έχουμε επιλέξει από τη σεζόν 11 και μετά, από τότε δηλαδή που μετέχω και γω στην επιλογή των τεχνικών επιλογών.

Σε 57 λοιπόν επίσημους αγώνες έχουμε παρατάξει:

Push 16, Look 13, Run 10, Princeton 8, Motion 4, Low 2, Base 2, Patient 2

20 δηλαδή ουδέτερα, τα οποία δοκιμάστηκαν απέναντι σε αδύναμους αντιπάλους ή από μάνατζερ που έκαναν τότε το αγροτικό τους (την αφεντιά μου)

15 συστήματα εσωτερικά, περισσότερα εκ των οποίων από τη θητεία του Μαμού και ύστερα

14 περιφερειακά και

8 Πρίνσετον

Θέτω το Πρίνσετον χώρια γιατί θα ήθελα πραγματικά κάποιος να μου πει αν είναι περιφερειακό ή εσωτερικό σύστημα.
Ξέρω πως θα γελάσετε και θα απαντήσετε μονολεκτικά πως είναι περιφερειακό, αλλά σας προτείνω να το ξανασκεφτείτε.

Το εγχειρίδιο το αναφέρει σαν σύστημα εξω-εσω, το μοναδικό για την ακρίβεια με αυτή την ιδιαιτερότητα.
Χθες πχ εμείς το γυρίσαμε σε εσω ως επί των πλείστων και μην κοιτάτε πως σκόραραν κυρίως περιφερειακοί. Σημασία έχει πως σκόραραν από μέση απόσταση και με μπασίματα, εύκολο να το διαπιστώσετε αν βάλετε το παιχνίδι στο game analyzer.
Ο Τσόκανης παλαιότερα θα έπαιρνε σε Πρίνσετον 25 προσπάθειες με τις 15 να είναι τρίποντα.
Ο Βδέλας που έιναι καλύτερός του παντού πήρε μόνο 8!!! προσπάθειες στο σύνολο.

Θέλετε άμυνες?

43 Μ2Μ, 10 3-2, 3 2-3 και 1 1-3-1

Από τα παραπάνω μπορέι κανείς να συμπεράνει πως μόνο προβλέψιμοι δεν έιμαστε.
Έχουμε παίξει τα πάντα, αλλά το σύστημα επιλέγεται βάση της εβδομαδιαίας κατάστασης των παικτών που καλούμαστε να διαχειριστούμε.

...απέναντι σε μία ομάδα που και Μ2Μ να έπαιζε πάλι θα ήταν δυνατότερη στην περιφέρεια παρά στην ρακέτα

Δυνατότερη στη περιφέρεια παρά στη ρακέτα????!!!!!!!! Με τη Βοσνία παίζαμε χθες, είδες καθόλου τους παίκτες της????

Ειλικρινά δες πάλι τα ρόστερ μας, ακόμα τα ίδια είναι, όπως όταν παίξαμε χθες....

Για να σε διευκολύνω σου παραθέτω τα DMI των 4 καλύτερων ψηλών μας και ύστερα των δικών τους αυτής της αβδομάδος

Κουρουπετρόγλου: 1.809.400

Ανεστόπουλος: 1.696.900

Ταραντάκης: 1.647.500

Μάτζιος: 1.388.800

Σύνολο: 6.542.600

απέναντι σε...

Jakovčevič: 3.112.600

Moravčević: 2.348.900

Slacanac: 2.329.200

Vinkovic: 1.989.200

Σύνολο: 9.779.900

Ο τέταρτος δηλαδή ψηλός τους θα μπορούσε να πιάσει υψηλότερη απόδοση από τον καλύτερο ψηλό μας αυτή την εβδομάδα... Εσύ λοιπόν θα πήγαινες σε εσωτερικό σύστημα θεωρώντας αδύναμη τη ρακέτα τους σε σχέση με την περιφέρειά τους????????

Πάμε λοιπόν περιφέρεια

Βδέλας: 2.031.700

Πολυμέρης: 1.239.400

Κουβαράκης: 1.202.600

Φιλιπακόπουλος: 1.078.200

Κρανιδιότης: 1.010.700

Τσαλίκης: 723.400

Σύνολο: 7.286.000

απέναντι σε...

Cerkez: 3.222.300

Galijot: 1.316.500

Špirto: 1.259.300

Ajkunic: 908.700

Bacanović: 755.200

Bistrovic: 636.200

Σύνολο: 8.098.200

Διαφορά που πηγάζει κυρίως από εκείνη του Βδέλα με τον Cerkez.

Τι θα επέλες εσύ λοιπόν όταν από την καλύτερη 10άδα σου υστερείς στις 9 θέσεις (μόνο ο Κρανιδιότης σε σύγκρισή με τον Bacanović υπερτερούσε)??????????

Όταν οι χαμηλές καταστάσεις δεν σε έχουν αφήσει να χτίσεις ενθουσιασμό τη στιγμή που οι Βόσνιοι, κρίνοντας από τα φάουλ, πρέπει να έχουν παίξει χαλαρά και τα 2 πρώτα παιχνίδια τους, τι έπρεπε να παίζαμε??????

Τα πράγματα είναι απλά. Μπορεί να κριτικάρει ο καθένας, αλλά λέγοντας τι έπρεπε να παίζαμε και γιατί και όχι απλά τι ΔΕΝ έπρεπε να παίζαμε.

Οπότε ερώτηση:

Όταν υστερείς σε ενθουσιασμό και καταστάσεις και παίζεις σε ουδέτερη έδρα, τι σύστημα επιλέγεις με βάση τα παραπάνω δεδομένα για να κλέψεις το μάτς και γιατί?

Last edited by Kajabbar at 8/23/2011 5:31:11 AM

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
176365.461 in reply to 176365.456
Date: 8/23/2011 5:55:49 AM
Overall Posts Rated:
6262
Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου και για τον χρονο που ξοδεψες για να διαβασεις αυτα που εγραφα!Σε αυτο που λες για τον μισθο θα συμφωνησω, γιατι εχω εναν παουερ φοργουορντ με 12.000 κοντα μισθο, αλλα εχει ισσοροπημενα σκιλλς!Οσο για το σκαουτινγκ των αντιπαλων μας δεν μπορουμε να δουμε τα σκιλλς τους, ετσι θα πρεπει να βγαλουμε συμπερασμα με τους μισθους.Οσο για τον γυμναστη, εκανα προταση σε εναν με μισθο 12.000-13.000 που εχει ειδικοτητα επεκταση καριερας και αξιοσεβαστος!Οσο για τον Ισπανο τον 18αρη, αν δεις δεν του δινω πολλα λεπτα συμμετοχης και δεν προορίζεται για βασικη 5άδα!Εχω εναν αλλο ποιντ γκαρντ, με μισθο 3.500 κοντα, που ειναι πολυ καλυτερος του!Για τον 18αρη τον Ελληνα, ρωτησα τον akage14 και μου ειπε πως δεν θα ηταν καλο να ασχοληθω.Τον ρωτησα γιατι ειδα οτι ελεγε οτι εχει τα ελαχιστα προσοντα για να παει στην Εθνικη.Δεν τον πηρε, αλλα εγω προσπαθω να τον ανεβασω λιγακι.Ηδη εχει 2 ποπς, ενα σε ελ.βολες και ενα σε σουτ με αλμα!Αν δεις στην θεση του σμολ φοργουορντ, ο 18χρονος Ελληνας ειναι βασικος και δεν παει ασχημα.Αλλα δεν κανει για εθνικη.Οσο για τον σεντερ και εκει εμπιστευομαι παιχτη απο τα νταφτ, μαζι με την εμπειρια του αλλου σεντερ, οι οποιοι πανε για ροτέισον!Να μην σε ζαλιζω αλλω...Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια!

Οσο για την Εθνικη που εχασε χτες, το παλεψαμε αρκετα.Μπορουσαμε να ειχαμε κερδισει, αλλα ημασταν και λιγο ατυχοι.Επειδη ετυχε να δω την τεταρτη περιοδο, εγινε ενα πολυ γρηγορο σουτ απο την ομαδα μας, στα 45 δευτερολεπτα περιπου, ενω δεν επρεπε να γινει, ενω πριν αυτοι αμεσως μετα το ταιμ αουτ τους σκοραραν.Ειχαμε πολυ χρονο να κανουμε μαι ηρεμη επιθεση και να σκοραρουμε και να παμε μπροστα στο σκορ!Και εδω η τυχη πιανει δουλεια για την Βοσνια. Καλουμε ταιμ αουτ στα 15 δευτερολεπτα με το σκορ 97-96 να χανουμε.Σουταρουμε τριποντο αστοχο, επιθετικο ριμπαουντ και προσπαθεια για διποντο, αστοχο.Φαουλ πανω στο σουτ και 2 ελευθερες βολες.Και οι δυο εξω...τεραστια ατυχια!Ειναι να μην σε θελει η νικη..εεε και στο τελος κανουμε φαουλ στο 1 δευτερο μεχρι να γινει παει 00.00 ο χρονος...σκοραρουν και στις 2 βολες και τελειωνει το ματς
Δεν εχω να κανω καποιο σχολιο..απλα ημασταν ατυχοι και δεν νομιζω οτι καποιος πιστευει οτι φταιει ο προπονητης.Ειναι καθαρα τυχη οπως τοτε με την αληθινη εθνικη ανδρων, το 2005 με την Γαλλια που ο Διαμαντιδης σκοραρε στα 2 δευτερολεπτα ενα τριποντο με το οποιο πηραμε την νικη και πηγαμε στον τελικο του Ευρωμπασκετ!

This Post:
00
176365.462 in reply to 176365.461
Date: 8/23/2011 7:19:41 AM
Overall Posts Rated:
7070
To exo pei polles fores kai katantao kourastikos.Sta proigoumena mats o matzios eixe to megalitero rating tis omadas.Se auto to mats den mpike kan san allagi.Ton theoro to kalitero 4ari/mistho sto paixnidi kai eseis den ton xreisimopoieite kan san allagi.Eixe game shape strong.I emmoni sas na ton afinete ston pagko dilonei eite agnoia eite skopimotita.Opos kai na exei einai kako gia tin Etniki.

This Post:
44
176365.463 in reply to 176365.456
Date: 8/23/2011 8:48:25 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Θεωρώ απλά ότι η δουλειά που γίνεται στην μεγάλη Εθνική είναι δυσθεώρατα καλύτερη από αυτήν της μικρής -βάση αποτελεσμάτων, διότι λόγω του ότι δεν ασχολούμαι δεν μπορώ να κρίνω κάτι άλλο-, διότι υποψιάζομαι ότι οι σκάουτερς των μικρών εθνικών δεν ψάχνουν σωστά. .

βρε Δημήτρη, βρε Δημήτρη...απο τις 23 του Αυγούστου τελείωσαν κιόλας οι διακοπές σου και γράφεις τέτοιες ....?????

πάντως συμφωνώ σε όσα γράφεις...και μάλιστα σε προσκαλώ την επόμενη φορά που θα θελήσεις να γράψεις ένα τόσο τεράστιο πόστ...να μην το κάνεις αλλά να ψάξεις να βρείς ένα μελλοντικό αστέρι για τις εθνικές μας.

εγώ να ξέρεις δεν είμαι σαν τους σνομπαρίες τους εκάστοτε προπονητές της μεγάλης εθνικής...εγώ και στο μήνυμα σου θα απαντήσω, και email θα σου στείλω, και τηλέφωνο θα σε πάρω και για καφέ άμα θέλεις θα σε πάω, και το τραπέζι θα σου κάνω,,,και την ξαδέρφη σου απο το χωριό θα αποκαταστήσω....που λέει ο λόγος...(ίσωςνα μπορεί ο Red που είναι ελεύθερος)

αυτό για να δείς ότι εμείς στην μικρή εθνική μπορεί να μην έχουμε μυρωδιά απο σκάουτινκ, στήσιμο ομάδας, να μην φοράμε παντελόνια (φοράμε σόρτς λόγω ζέστης), αλλά τουλάχιστον στο θέμα επικοινωνίας αν μη τι άλλο είμαστε σε επαγγελματικό επίπεδο....

This Post:
00
176365.464 in reply to 176365.462
Date: 8/23/2011 8:56:34 AM
Overall Posts Rated:
150150
και να επαιζε ο Ματζιος παλι δεν θα εκανε και την καλυτερη εμφανιση....αφου παιζαμε πρινσετον υποθετω(χωρις να ξερω τα σκιλς των αλλων ψηλων) μας οτι χρειαζομασταν περισσοτερο αμυνα και κυριως ριμπαουντ εναντι του εσωτ. σουτ...τωρα θα απαντησει και ο προπονητης αλλα νομιζω καπως ετσι ειναι η κατασταση...ο παιχτης πρεπει να ταιριαζει και με την τακτικη που παιζεις...

Last edited by GIANNIS.K. at 8/23/2011 8:57:05 AM

This Post:
00
176365.465 in reply to 176365.463
Date: 8/23/2011 9:05:59 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
338338
Τέτοιες......; Παραγνωριστήκαμε με ορισμένους εδώ μέσα. Το αν λέω μ.....ες όπως λές το φανερώνουν οι συγκρίσεις. Από εκεί και πέρα αν δεν σου αρέσει η κριτική, κάτσε σπίτι σου. Διακοπές δεν πήγα ακόμα, την Κυριακή θα φύγω. Μελλοντικό αστέρι για τις εθνικές δεν είμαι εγώ που θα το βρώ, αλλά η καταπληκτική ομάδα σκάουτερς που έχετε -ή δεν έχετε μάλλον;-. Άλλωστε νομίζω ότι σου έχω στείλει τουλάχιστον 2 ή 3 φορές Pm. Άρα είσαι άκυρος και εδώ. Και ναι, ειλικρινά πιστεύω ότι το σκάουτινγκ παικτών δεν είναι το δυνατό σας σημείο. Νομίζω η άποψή μου σεβαστή. Ειλικρινά δεν θα καθόμουν να φάω με κάποιον που δεν κρατά τον λόγο του ακόμα και σε ένα παιχνίδι ή που υποτιμάει την άποψη των άλλων (για το "τέτοιες....." εννοώ). Ξαδέλφη απο χωριό δεν έχω, δυστυχώς, αλλά και να είχα δεν θα την γνώριζα σε σένα. Αν ήσουν σε υψηλό επίπεδο επικοινωνίας, όπως λές, το "τέτοιες..." θα το άφηνες για τον εαυτό σου. Μάλλον και εκεί χάνεις. Αν τώρα ζηλεύεις το ότι κάποιος βρέθηκε για να πεί ότι η Μεγάλη Εθνική παράγει καλύτερα αποτελέσματα, τότε λυπάμαι που βλέπεις ανταγωνιστικά ακόμα και τους συναδέλφους σου στην έτερη Εθνική ομάδα.

Υ.Γ. Αφού είστε τόσο καταπληκτικοί σκάουτερς γιατί ζητάτε να σας λέμε αν έχουμε κάποιον υπολογίσιμο παίκτη; Εσείς δεν μπορείτε να τον εντοπίσετε; Τί είδους σκάουτινγκ είναι αυτό; Μόνο από την δική μας βοήθεια περιμένετε;
Υ.Γ. Την μπαλίτσα δεν νομίζω να μου την έβαλες εσύ.....

Last edited by epanastatis79 at 8/23/2011 9:10:27 AM

This Post:
00
176365.466 in reply to 176365.465
Date: 8/23/2011 9:12:39 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Καλησπέρα σε όλους

Νομίζω ότι θα ήταν ωφέλιμο να μεταφερθεί η συζήτηση Akage-δημήτρης στο Foroum της U-21

Βρε παιδιά με όλο το σεβασμό , εάν μπορούμε να μετριάσουμε λίγο τους χαρακτηρισμούς.

Εάν οι πιο μεγάλοι σε ηλικία δεν μπορούμε να κρατηθούμε λίγο τι θα πρέπει να κάνουν οι πιο μικροί;

Τονίζω ότι το σχολιό μου ΔΕΝ έχει χαρακτήρα υπόδειξης,... απλά παράκλησης

Last edited by GM-sarithin at 8/23/2011 9:14:09 AM

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
176365.467 in reply to 176365.465
Date: 8/23/2011 9:13:42 AM
Overall Posts Rated:
129129
Παιδια να κρατησουμε το επιπεδο και τους τονους σε πιο ηρεμα επιπεδα...Και εδω ειναι χωρος συζητησης για την εθνικη ανδρων,η U21 ειναι στο αλλο νημα..

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
176365.468 in reply to 176365.466
Date: 8/23/2011 9:17:33 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
338338
Ας το έλεγες αυτό στον Akage που μίλησε για μ.....ες και τέτοια και όχι σε μένα λοιπόν.

Advertisement