Nič, osebno sem pričakoval zmago, nekako bi me poraz presenetu, sm mu pa dopustu "možnost". Kakorkoli, presenečen na porazom Violčnih, ampak iskreno zdej ob razprodaji (in dejstvu da vem 95% kako Udrih izgleda) niti nisem presenečen, katji ekipa res ni bila dobre selekcionirana.. Ilasa kot sm reku, zaustavi ga branilec z 15 ali več ZO, obenem center brez kakršnekoli obrambe (Kamas bi ga UNIČU), branilec je bil edina neznanka pa tudi vidim da je imel MPK "samo" 12, kar pomeneni da bi moj plan kako ga ustavit več kot zadostoval.
Kakorkoli, Rdečega sem se bal, ne bom lagal, ampak vidim da ni blo niti blizu (nosilci majo 20+ razlike v +/- kategoriji, kar govori zase, kot sm pa reku, Bichela se da zaustavit dokaj brez težav, ker očitno ni nek izvenserijski "vsestranc". Yup hejtrs gonna hejt, še vedno sm ljubitelj vsestranskih igralcev

Zdej pa finale, jst računam na zmago, Ainmosni nekih velikih presenečenj ne more prikazak, tko da je vse na meni da oddelam svoje! Če pa mu rata pa res vsaka čast, bom prvi ki mu bom čestital in privoščil!