BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U-21 reprezentacija

U-21 reprezentacija (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Lisac
This Post:
00
196955.453 in reply to 196955.452
Date: 7/9/2012 11:20:34 AM
KK Lisac
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
166166
Sverige 81 - 93 Bosna i Hercegovina (19767) Pobjeda za kraj i 5. mjesto na tabeli.Da je moglo bolje - moglo je,sitnice su odlucivale.
Sledi oprostaj od igraca koji imaju 21g. i uvodjenje nove generacije na koju se racuna sledece sezone.

This Post:
00
196955.454 in reply to 196955.453
Date: 7/9/2012 1:28:20 PM
KK Lisac
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
166166
Pozvani su igraci od 20g. na koje racunam sledece sezone i moram reci da nisam bas zadovoljan.Jos ima vremena do pocetka sezone i uvjeren sam da ce ti igraci dobro napredovati.Menageri svih igraca su dobil poruku da mi dostave plan treninga za buducnost a nekima sam i dao po neki savjet sta bi trebalo da se trenira.

This Post:
00
196955.455 in reply to 196955.454
Date: 7/11/2012 11:27:10 AM
KK Lisac
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
166166
Zakazana prijateljska utakmica sa Izraelom U20.Ovde me uopste ne interesuje rezultat, vazno mi je da vidim na koga mogu racunat u buducnosti mada je suzen izbor igraca jedino ako skauti ne izvuku kakvog keca iz rukava al cisto sumnjam prosto ne vjerujem :)

This Post:
00
196955.456 in reply to 196955.455
Date: 7/11/2012 12:28:51 PM
KK Lisac
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
166166
Jedna zanimljivost za one koji vode bringu o napredovanju reprezentacije, na pocetku takmicenja smo bili 47. zemlja u BB svijetu a sad smo 41.,dakle nismo nazadovali kako su neki predvidjali.Ne znam da li ce prijateljske utakmice uticati na pad ili rast al et toliko da se zna i to :)

From: JoccY

This Post:
00
196955.457 in reply to 196955.456
Date: 7/11/2012 12:33:16 PM
Overall Posts Rated:
613613
Uticu i prijateljske na ranking :D. Zato deri te Izraelce pa da upadnemo u top40. :))

This Post:
00
196955.458 in reply to 196955.457
Date: 7/11/2012 1:16:02 PM
KK Lisac
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
166166
Onda nam je jedini spas da nikako ne igramo prijateljske inace smo donji :D

This Post:
22
196955.459 in reply to 196955.458
Date: 7/14/2012 8:43:26 PM
Overall Posts Rated:
613613
E ovako. Posto vidim da je nova predizborna vec pocela (nikad ranije) , red je da se i ja obratim nasoj zajednici.

Naime, tek danas sam stigao da iscitam sve poruke koje sam primio za vrijeme odmora. Citam ove poruke i ocih par velikih nedoumica i spletki koje se do sad nisu radile. Stoga odlucih da se javno obratim selektoru, kako U21, tako i selektoru nase A reprezentacije. Priznajem da ce naredni tekst biti malo ostar, al ovako isprovociran i nemam namjeru budem smiren.

Molio bih sve ljude koji imaju ikakve veze sa ovim da mi odgovore na sledeca pitanja:

1. Da li je vama poznato da sam ja jedini skaut koji prati sve nase igrace od 18-21. godine na poziciji C i KC?

2. Da li vam je poznato da sam proveo MNOGO vremena da za svakog igraca osmislim individualni i dugotrajni plan treninga, kako bih ga spremio za nas U21 i A tim?

3. Kako je moguce da moje instrukcije ne j***u ni 20 % i da se mnogi ljudi petljaju u moju oblast i nalazu 'svoje' predloge treninga?

4. Kako je moguce da ja nisam obavjesten o tome i da dobijam poruke tipa :" E odustao sam od tvog treninga, jer su mi Drle i Pita predlozili drugi o.O ?

5. Svjestan sam da ima stvari u reprezentaciji u koje i nisam upoznat i da se sastavlja tim za sledecu sezonu, ali se opet pitam zasto mi neko od selektora nije aludirao na to, kako bih ja prepravio trenutni plan treninga i koregovanog ga ponovo prosledio menadzerima ?

Zakljucak : Ovim putem dolazim do zakljucka da je moja uloga u svemu ovome zaista veoma mala i da pojedinci prave od mene budalu. Logicna veza je sledeeca : Selektor- Skaut- Menadzer. Medjutim vidim da se ova srednja karika kod nas dosta zapostavlja i ako je vec tako,spreman sam da vam olaksam i sam se povucem iz posla, jer vidim da ce od sada skauti da sluze samo za prikupljanje igraca sa drafta... Toliko od mene, cekam odgovore.

ps. Nisam ovim putem zelio da uvredim i isrovociram ni tebe Lijo, a ni Pitu. Hocu samo da rascistimo neke stvari, jer ako vi tako planirate, kontam da je moja funkcija nebitna. Sa taretom sam sve planove razradio, izracunali smo maksimalno vreme treninga da se dostignu odredjeni nivoi, ali izgleda da od toga nece biti nista.

pps. Pokusajte da se sjetite o kojim igracima je rijec. ( Kojim ste vi slali planove za trening, a pritom meni nista niste rekli)

Jbt koliki post. :).

This Post:
00
196955.460 in reply to 196955.459
Date: 7/14/2012 8:56:32 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Evo vako.

NT Reprezentacija tj nas A tim nikada nije imala skaute, bar kada sam ja bio Selektor, recimo tih 6 sezona.

Instrukcije za trening igraca sam ja davao i niko drugi nema veze sa tim (na menadjerima je da l ice poslusati), ne znam o kakvom skautingu za NT pricas. Znam da sam Nixi rekao da trenira passing svom igracu jer nam treba takav SG, ove golace bez passinga imamo vec, tako da ljudima saljem da treniraju ono sto godi nasoj Reprezentaciji i ono sto nam fali.

Sto se tice u20 stvari, ne petljam se u to, nije moj fah, i mladici su prepusteni vama.

Dakle ja samo dajem savjete o treningu za igrace koji imaju sansu da nastupe za NT, ne po nekim tamo sablonima koje je neko smislio, vec po onome sto nam treba u Reprezentaciji.

This is where we hold them!
This Post:
00
196955.461 in reply to 196955.459
Date: 7/14/2012 9:04:16 PM
ŽKK Željezničar
II.2
Overall Posts Rated:
386386
ipak ti meni dodjes trenirca :)

This Post:
00
196955.462 in reply to 196955.459
Date: 7/14/2012 9:54:38 PM
KK Lisac
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
166166
Ja ne vidim cemu tolika frka oko toga da li ce neki menadzer trenirati po tvojim,mojim ili necim drugim savjetima valjda je vazno da od tog igraca bude nesto.
Dalje, ja jesam slao poruke svim menagerima igraca od 20g koje sam pozvao u repku (to sam napisao i ovde na forumu) i svakom sam trazio plan treninga a nekima sam predlagao sta bi bilo dobro da treniraju po mom misljenju,nisam trazio da moraju to trenirati, jer realno gledajuci sledeca generacija nam je katastrofa i malo se moze ista uciniti da se to poboljsa.
Dalje,ja sam sve radio transparentno,sve je pisalo na forumu i ja nisam vidio nikakav komentar niti predlog koga treba pozvat koga ne.
Dalje,zar se nismo dogovorili da ti tarik pratite i kontaktirate sa menadzerima igraca od 18-20g a oni koji budu pozvani u reprezentaciju da prelaze pod moju kontrolu,ili sam ja nesto pobrko?
Dalje,nema potrebe da se sjecam o kojim igracima je rijec slao sam svima,jos uvijek imam i poruke.
Ako mi mozes reci koji je to menager odustao od tvog plana treninga i presao na moj plan,i u cemu se razlikuje tvoj i moj plan?
Cak se desilo da mi je jedam menager rekao da nema nikakav plan treninga i sam mi je trazio da mu dam savjet sta da trenira.

P.S Mislim da nemas razloga za ljutnju,i da sam htio da te kontaktiram u vezi treninga ovih igraca sam si rekao da si bio na odmoru a svaka sedmica treninga je vazna

Jbt. koliko je sati :)

This Post:
00
196955.463 in reply to 196955.462
Date: 7/15/2012 7:56:00 AM
Overall Posts Rated:
613613
Ja ne vidim cemu tolika frka oko toga da li ce neki menadzer trenirati po tvojim,mojim ili necim drugim savjetima valjda je vazno da od tog igraca bude nesto.
Dalje, ja jesam slao poruke svim menagerima igraca od 20g koje sam pozvao u repku (to sam napisao i ovde na forumu) i svakom sam trazio plan treninga a nekima sam predlagao sta bi bilo dobro da treniraju po mom misljenju,nisam trazio da moraju to trenirati, jer realno gledajuci sledeca generacija nam je katastrofa i malo se moze ista uciniti da se to poboljsa.
Dalje,ja sam sve radio transparentno,sve je pisalo na forumu i ja nisam vidio nikakav komentar niti predlog koga treba pozvat koga ne.
Dalje,zar se nismo dogovorili da ti tarik pratite i kontaktirate sa menadzerima igraca od 18-20g a oni koji budu pozvani u reprezentaciju da prelaze pod moju kontrolu,ili sam ja nesto pobrko?
Dalje,nema potrebe da se sjecam o kojim igracima je rijec slao sam svima,jos uvijek imam i poruke.
Ako mi mozes reci koji je to menager odustao od tvog plana treninga i presao na moj plan,i u cemu se razlikuje tvoj i moj plan?
Cak se desilo da mi je jedam menager rekao da nema nikakav plan treninga i sam mi je trazio da mu dam savjet sta da trenira.

P.S Mislim da nemas razloga za ljutnju,i da sam htio da te kontaktiram u vezi treninga ovih igraca sam si rekao da si bio na odmoru a svaka sedmica treninga je vazna

Jbt. koliko je sati :)

Sto se tice ovog prvog i meni si trebo proslediti te poruke da vidim kako i u kolikoj mjeri je izmjenjen program treninga, jer neki igraci imaju planove do 23 godine (za A repku).

Drugo (boldovano) - Izgleda da si ipak pobrko.

Trece- Koji ?

ps. Zato sam ja tek sad usto xD

Advertisement