Hát James-szel kapcsolatban voltak már itt is nagy vitáim, nem akarok egy újat kezdeni, úgysem vezet sehova, a James-fanokat nem fogom meggyőzni és ők sem engem (illetve minket, akik nem gondoljuk, hogy ő lenne a világ valaha élt legjobbja).
A jók is elkallódhatnak szar csapatban amúgy, tömérdek példa van rá. Ha pl a Cavs-nél maradunk, ott van Irving, elhiheted, ő sem itt tartana egy normális csapatban, vagy ott van pl Ellis, nézd meg mit ért a Warriorsban, vagy a Bucksban, pedig annál jóval több van benne, mint amit ott kihoztak belőle, ez idén Dallasban szerintem eléggé látszik. A múltban ott volt Rashard Lewis, egykori nagy kedvencem, na benne is sokkal több volt, mint amit végül elért. De mondhatnám akár Gortatot is, aki nekem az idei szezon egyik legnagyobb pozitív meglepetése volt, őt pl éveken keresztül nem használták ki igazán. Bármelyik csapattal előfordulhat, hogy egy-egy sokra hivatott, tehetséges srácból nem tudják kihozni a maximumát (kivéve persze a Spurst, ott rendre felülteljesítenek

), a Cavs viszont már 3-4 "elkótyavetyélt" tehetségnél tart rövid időn belül. Egy normális csapat normális vezetősége ennyi lehetőségből már stabil rájátszáscsapatot épített volna.
Egyébként nyugaton nekem ugyanez a kategória a TWolves, hihetetlen, hogy ilyen kerettel nem jutnak semmire.