E ovako. Posto vidim da je nova predizborna vec pocela (nikad ranije) , red je da se i ja obratim nasoj zajednici.
Naime, tek danas sam stigao da iscitam sve poruke koje sam primio za vrijeme odmora. Citam ove poruke i ocih par velikih nedoumica i spletki koje se do sad nisu radile. Stoga odlucih da se javno obratim selektoru, kako U21, tako i selektoru nase A reprezentacije. Priznajem da ce naredni tekst biti malo ostar, al ovako isprovociran i nemam namjeru budem smiren.
Molio bih sve ljude koji imaju ikakve veze sa ovim da mi odgovore na sledeca pitanja:
1. Da li je vama poznato da sam ja jedini skaut koji prati sve nase igrace od 18-21. godine na poziciji C i KC?
2. Da li vam je poznato da sam proveo MNOGO vremena da za svakog igraca osmislim individualni i dugotrajni plan treninga, kako bih ga spremio za nas U21 i A tim?
3. Kako je moguce da moje instrukcije ne j***u ni 20 % i da se mnogi ljudi petljaju u moju oblast i nalazu 'svoje' predloge treninga?
4. Kako je moguce da ja nisam obavjesten o tome i da dobijam poruke tipa :" E odustao sam od tvog treninga, jer su mi Drle i Pita predlozili drugi o.O ?
5. Svjestan sam da ima stvari u reprezentaciji u koje i nisam upoznat i da se sastavlja tim za sledecu sezonu, ali se opet pitam zasto mi neko od selektora nije aludirao na to, kako bih ja prepravio trenutni plan treninga i koregovanog ga ponovo prosledio menadzerima ?
Zakljucak : Ovim putem dolazim do zakljucka da je moja uloga u svemu ovome zaista veoma mala i da pojedinci prave od mene budalu. Logicna veza je sledeeca : Selektor- Skaut- Menadzer. Medjutim vidim da se ova srednja karika kod nas dosta zapostavlja i ako je vec tako,spreman sam da vam olaksam i sam se povucem iz posla, jer vidim da ce od sada skauti da sluze samo za prikupljanje igraca sa drafta... Toliko od mene, cekam odgovore.
ps. Nisam ovim putem zelio da uvredim i isrovociram ni tebe Lijo, a ni Pitu. Hocu samo da rascistimo neke stvari, jer ako vi tako planirate, kontam da je moja funkcija nebitna. Sa taretom sam sve planove razradio, izracunali smo maksimalno vreme treninga da se dostignu odredjeni nivoi, ali izgleda da od toga nece biti nista.
pps. Pokusajte da se sjetite o kojim igracima je rijec. ( Kojim ste vi slali planove za trening, a pritom meni nista niste rekli)
Jbt koliki post. :).