BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
176365.450 in reply to 176365.449
Date: 8/22/2011 3:33:06 PM
Overall Posts Rated:
112112
sto didimo amuna mas-epi8esh tous pesame eksw?

Δεν νομίζω να υπήρχε καλύτερο σενάριο για τη Βοσνία.
Μας έπιασε σε άμυνα και επίθεση και την χάσαμε σε άμυνα και επίθεση.
Ακόμα κι έτσι χάσαμε στον πόντο.

Βέβαια τι 1, τι 20. Η δεύτερη ήττα είναι καταδικαστική, οπότε τίποτα δεν θα χρυσώσει το χάπι.

Θα γίνει πάλι η κλασική αναφορά σε πάικτες και αγωνιστικές καταστάσεις και πως τα 2 ματς θα τα παίρναμε με απλό σπρώξιμο και Μ2Μ αν είχαμε αυτόν με καλή αγωνιστική, αν είχαμε τον άλλο κλπ.

Θα βγουν, όχι τώρα στις εκλογές, οι χ-ψ υποψήφιοι και θα πούνε πως το παιχνίδι θα το παίρναμε αν είχαμε βάλει εκείνο το σύστημα και εκείνη την άμυνα, που θα έβαζαν εκείνοι βέβαια και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Εγώ θα πω ένα. Πονάω να βλέπω την Εθνική μας να χάνει από θεωρητικά υποδεέστερες ομάδες.
Πονάω να πρέπει να εφευρίσκουνε τρόπους ο Μαμού με τον Μάτσα να "κλέψουμε" παιχνίδια, κάτι το οποίο θα έπρεπε να το κάνουν οι αντίπαλοί μας και όχι εμείς.

Φέτος είχαμε μεγάλη ευκαιρία για πρόκριση και πορεία. Είναι κρίμα κι άδικο να είμαστε εκτός από τον τρίτο αγώνα.
Κρίμα κι άδικο η μηχανή τόσες σεζόν που ασχολούμαι με την Εθνική να μη μας έχει δώσει ένα παιχνίδι που πήγε στον πόντο.

Ήδη για μένα το βάρος έχει πέσει στα παιδιά της επόμενης σεζόν, που θα αντικαταστήσουν ορισμένες βαθιές πληγές του φετινού μας ρόστερ και στην διαρκή και επίμονη επικοινωνία με τους μάνατζέρ τους για την ολοκλήρωση του προπονητικού τους πλάνου.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
176365.451 in reply to 176365.450
Date: 8/22/2011 4:33:56 PM
Overall Posts Rated:
1414
Καταρχας νομιζω ειναι δεδομενη η καλη δουλεια που γινεται στον τομεα παραγωγηκοτητας νεων παικτων απο το τιμ της εθνικης,αλλα και το αντιστοιχο της U21,η στηριξη μας ειναι δεδομενη.Ωστοσο οπως ειπε και ο Γιαννης ολοι μας ποναμε,οταν βλεπουμε την εθνικη.Ας εκφρασω την καλοπροαιρετη κριτικη με ισως "κακα λογια"(αθελα μου,δηλ μπορει να φανω κακος).

1ο δεδομενο:Αγ.καταστασεις...Δεδομενο ειναι οτι φετος δεν ειχαμε τις επιθυμητες αγ.καταστασεις.Μια ομαδα που ειναι ικανη για καλη πορεια χρειαζεται αυτος ο τομεας να ειναι πλεονεκτημα και οχι να υστερουμε εμεις σε σχεση με τους αντιπαλους μας...Γνωμη μου ειναι οτι παικτες που δεν εχουν τα απαιτουμενα κριτηρια(προσθετωντας σε αυτα και την αγων,κατασταση δεν πρεπει να καλουνται,βεβαια σε αυτο το κομματι παιζει ρολο ο ενθουσιασμος...ο οποιος ειναι ανασταλτικος παραγωντας σε αυτο.

2ο δεδομενο:Νομιζω,οτι φετος δεν δωσαμε ιδιετερη προσοχη,δεν ξερω ποσο εχουν δουλεψει...τα παιδια...αλλα εγω σαν ανθρωπος που βλεπει τα πραγματα απ εξω δεν με καλυπτει η γενικοτερη εικονα,καθως νομιζω ο καθενας κρινεται εκ του αποτελεσματος.

3ο δεδομενο:Ειναι η κακη φετινη μας παρουσια που μας παει πισω και βλεπω οτι θα τρεχουμε παλι να καλυψουμε μια δουλεια των περιπου 8 σεζον,απο εποχη τυφωνα,καθως η κακη εφετινη παρουσια που λογικα θα εχουμε με 4 ηττες(εκτος συγκλονιστικου απροοπτου,ευχαριστου ή δυσαρεστου),θα μας κατεαβασει πολυ κατω στην κατατταξη,και οι κληρωσεις θα γινουν δυσκολοτερες.

Εν τελει η εθνικη απογοητευσε,και το τιμ πιαστηκε "αιχμαλωτο"σε διχτυα(Πολυ Λογοτεχνια) διχως να μπορει να αντιδραση.Ωστοσο η στιρηξη προς το μερος σας απο πλευρας μου ειναι δεδομενη,αρκει να υπαρξει νεα αρχη,και εκ νεου προσπαθεια.

Παναγιωτης

Υ.Γ Στο αρθο κυριαρχει η λεξη δεδομενο
Υ.Γ2 Σαν να ειμαι καποιος Χελακης του ΒΒ...:)

From: fd97
This Post:
00
176365.452 in reply to 176365.449
Date: 8/22/2011 5:53:58 PM
Overall Posts Rated:
6262
Γεια σας..ειμαι εδω και ενα μηνα στο παιχνιδι και δεν τα ξερω ολα!Μου αρεσει πολυ και ενδιαφερομαι πολυ για την εθνικη!Το παλεψαμε για αλλη μια φορα, αλλα δεν τα καταφεραμε..Δεν φταινε σε καμια περιπτωση οι προπονητες της Εθνικης!Εγω θα ριξω το βαρος στο οτι υπαρχουν 2000 και κατι παραπανω χρηστες, απο τους οποιους μονο οι 50 ασχολουνται με την Εθνικη.Ουτε εγω ειμαι ενας απο αυτους τους 50..αλλα θελω να γινω!Το προβλημα ειναι οτι οι ομαδες που υπαρχουν και συγκεκριμενα οι χρηστες, παρατουν τις ομαδες τους και δεν ασχολουνται με το παιχνιδι, σε αντιθεση με μια αλλη χωρα, που εχει τους μισους χρηστες απο εμας, αλλα ασχολουνται ολοι με την βελτιωση των παιχτων τους και την Εθνικη της χωρας τους!
Με λιγα λογια..ειναι ενας χρηστης που δινει 40.000 για κοστος αναζητησης, δηλαδη το μαξιμουμ.Παραταει το παιχνιδι στην μεση της σεζον και στο τελος του βγαινει ενα ταλεντο απο τα ντραφτ, με 5000 μισθο και παραπανω, που μενει ακαλλιεργητο!Αν δειτε τους παιχτες της Βοσνιας που χασαμε χτες, θα δειτε οτι ο μικροτερος μισθος παιχτη τους ειναι 95.000, ενω εμας 55.000!Βεβαια αυτο δεν λεει κατι, γιατι μπορει να παιζει καλυτερα στο γηπεδο ο παιχτης με τον θεωρητικα μικρο μισθο σε σχεση παντοτε με του αλλου!Οσοι πιο πολλοι ασχολουμαστε, τοσο καλυτερα θα παει η Εθνικη, αρκει να θελουμε να δουμε τους παιχτες μας να παιξουν στην Εθνικη!Για να τελειωνω, εχουμε 2-3 παιχτες με μισθο 75.000 περιπου, 1-2 με 85.000!Ο αντιπαλος ειχε ολους πανω απο 100.000 εκτος απο εναν, αυτον που ειπα πριν.Δεν θελω να κατηγορησω τους προπονητες, γιατι αυτοι αυτους εχουν, με αυτους θα πανε! Εγω προσωπικα θελω να βελτιωσω 2 παιχτες που εχουν μισθο 4000 και κατι..ειναι 18 χρονων..ο ενας Ποιντ Γκαρντ και ο αλλος Σμολ Φοργουορντ!Ο ενας ειναι Ελληνας, ενω ο αλλος Ισπανος!Με τον Ελληνα βλεπω βελτιωση, αλλα οχι μεγαλη..επηρεαζει πολυ το επιπεδο του γυμναστη? εγω προσπαθω να παρω εναν γυμναστη με ειδικοτητα επεκταση καριερας με επιπεδο αξιοσεβαστος!Κανω καλα? Ευχαριστω!

This Post:
00
176365.455 in reply to 176365.454
Date: 8/22/2011 9:52:49 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Καλησπέρα σε όλους

Για αρχή να εκφράσω και εγώ την λύπη μου για το σημερινό αποτέλεσμα που ουσιαστικά τελειώνει και τις ελπίδες μας στον φετινό θεσμό.

Το παιχνίδι σήμερα είχε δύο βασικά χαρακτηριστικά.

Πρώτο την φυσιολογικά άριστη επίδοση της Βοσνίας με το Look Inside της εναντίον της 3-2.

Δεύτερο την φαινομενικά απρόσμενη επίσης πολύ καλή λειτουργία του δικού μας Princeton εναντίον της ζώνης 3-2.

Θα ξεκινήσω από εμάς γιατί είναι και η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση από πλευράς τακτικής.

Στη θεωρεία το Princeton αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες δυσκολίες του εναντίον της 3-2 (και πράγματι συχνά έτσι είναι*)

Σήμερα με 91 πόντους (εντός πεδιάς ) σε 93 σουτ μόνο κάτι τέτοιο δεν έγινε! Η επιθετική επίδοση είναι παρόμοια με αυτήν του παιχνιδιού εναντίον της Σουηδίας 93 πόντοι (εντός πεδιάς) σε 96 σουτ.
Μόνο που τότε αντιμετωπίσαμε Man to Man!

Παρατηρούμε πρώτα την πτώση της ευστοχίας μας σήμερα στα τρίποντα (23.8%), έναντι (42.3%) στο παιχνίδι με την Σουηδία Αυτό ήρθε ως φυσιολογική συνέπεια της ´επιθετικής´ 3-2.

Την ίδια στιγμή όμως παρουσιάσαμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο σπάσιμο της ζώνης με drive.
Συγκεκριμένα είχαμε 13 εύστοχες επιθέσεις μετά από drives και 7 τελειώματα με κάρφωμα.
Με την Σουηδία είχαμε αντίστοιχα 4 εύστοχα drives και 6 καρφώματα.

Συνολικά πήραμε 20 παραπάνω πόντους από το εσωτερικό παιχνίδι που ξεκινά από έξω (όχι με πλάτη δηλαδή κ.λ.π)

Αυτό που χάσαμε από το τρίποντο το πήραμε ολόκληρο πίσω από το έξω-μέσα παιχνίδι.
Ο κανόνας είναι το έξω-μέσα παιχνίδι να δίνει λιγότερο σκορ από αυτό που χάνουμε όταν Princeton αντιμετωπίζει 3-2. Γιατί λοιπόν σήμερα δεν επιβεβαιώθηκε ο κανόνας;

Κατά την γνώμη μου για δύο λόγους. Πρώτα η-πάντα υποτιμημένη-ροή επίθεσης και κατά δεύτερο λόγο ο καταπληκτικός αθλητής Κουβαράκης.

Εάν παρατηρήσετε σημειώσαμε κατά σχεδόν μία βαθμίδα καλύτερη ροή επίθεσης σε σχέση με το παιχνίδι της Σουηδίας, proficient (low) έναντι strong (medium). Ο λόγος της δικής μας ροής προς την εξωτερική τους άμυνας έφτασε στο πολύ επικίνδυνο για την 3-2 (0.82)!

Με τόσα δυνατά ´πατήματα´ σε Handling-Passing αρχίζουν τα drives να γίνονται πολύ επικίνδυνα.
Εκεί μπορεί και πρέπει να απαντήσει η τάπα,....αλλά αυτή συνήθως είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία της 3-2!

Μετά υπήρχε για άλλη μια φορά ο Κουβαράκης. Είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς τόσο χαμηλόμισθο παίχτη που να παρουσιάζει τόση μεγάλη επιθετική ισορροπία σε τέτοιο πλήθος συστημάτων.

Είχε τα πιο πολλά εύστοχα σουτ στην ομάδα από μέση απόσταση (5) , έσπασε την μπάλα 14 φορές (9 Assist) σε διαφορετικούς παίχτες , πήγε δυνατά στα δικά του drives,....και όλα αυτά ενώ δέχτηκε σημαντική αμυντική πίεση (13 προσπάθειες πάνω σε άμυνα)!

Για το επιθετικό κομμάτι της Βοσνίας δεν έχω να γράψω και πολλά (μικρό σχετικά τακτικό ενδιαφέρον).
Υπήρξαν ´σημάδια´ της πίεσης που άσκησε η 3-2 στην κυκλοφορία τους αλλά μέχρι εκεί!

Τα ζόρια τους όπως αποτυπώθηκαν στην ´κακή´ λειτουργία του S.G, στα τρίποντα (12 στα 14 πάνω σε άμυνα, 3 απελπισίας) , στις πολλές αργές επιθέσεις, δεν μπορούν να συγκριθούν με το ´πάρτι´ που έκαναν κάτω από την ρακέτα μας!

*Κάποιες από τις γενικές παραδοχές στις τακτικές του παιχνιδιού χάνουν σχετικά το νοημά τους σε παιχνίδια εθνικών ομάδων.

Δεν πειράζει παιδιά! Εύχομαι γρήγορη επιστροφή στις επιτυχίες

Last edited by GM-sarithin at 8/22/2011 9:55:14 PM

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
22
176365.456 in reply to 176365.452
Date: 8/23/2011 2:59:12 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
338338
Φίλε μου καλημέρα,

Θα ήθελα να κάνω ορισμένες επισημάνσεις σε αυτά που έγραψες -σαν πιο έμπειρος χρήστης-. Οι προπονητές κάνουν καλά τη δουλειά τους, αν και το μόνο μου παράπονο είναι η επικοινωνία μαζί τους κάποιες φορές που επικοινώνησα μαζί τους. Αυτό δεν είναι μπηχτή γιαυτούς, αλλά και εγώ δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με την Εθνική -για να είμαι ειλικρινής δεν ασχολούμαι καθόλου-. Θεωρώ απλά ότι η δουλειά που γίνεται στην μεγάλη Εθνική είναι δυσθεώρατα καλύτερη από αυτήν της μικρής -βάση αποτελεσμάτων, διότι λόγω του ότι δεν ασχολούμαι δεν μπορώ να κρίνω κάτι άλλο-, διότι υποψιάζομαι ότι οι σκάουτερς των μικρών εθνικών δεν ψάχνουν σωστά. Το θέμα του μισθού που λές είναι πολύ σχετικό. Υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία ανεβάζουν υπερβολικά το μισθό ενός παίκτη και τον κάνουν να φαίνεται θηρίο, αλλά τα πράγματα δεν είναι συνήθως έτσι. Το να έχει λ.χ. ένας σέντερ πολύ μεγάλο επίπεδο σε ριμπάουντ και τάπες του ανεβάζει δυσανάλογα το μισθό με το να έχει λίγο χειρότερα ριμπάουντ και τάπες, αλλά ισορροπημένα τα δευτερεύοντα σκίλ (πάσες, μπάσιμο κτλ). Οι περισσότεροι κάνουμε το λάθος να κρίνουμε έναν παίκτη απο τον μισθό του, δεδομένης και της δυσκολίας -όταν κάνουμε σκάουτινγκ του μελλοντικού μας αντιπάλου- που έχουμε, αφού δεν βλέπουμε τα χαρακτηριστικά των παικτών του. Έτσι κρίνουμε έναν παίκτη τω 55000 σαν παικταρά και έναν των 9000 ή των 12000 σαν μέτριο. Τελικά συνήθως την πατάμε από αυτόν των 12000, διότι ο μισθός του έχει επικεντρωθεί σε περισσότερα σκίλς, ενώ δεν έχει παραφορτώσει τα πρωτεύοντα -τα έχει προπονήσει μέχρι να του κάνουν τη δουλειά του- και έχει προπονήσει επαρκώς τα δευτερεύοντα. Ο μισθός δεν είναι σε καμιά περίπτωση ΑΠΟΛΥΤΗ επιβεβαίωση της αξίας ενός παίκτη. Οι περισσότεροι νομίζω θα συμφωνήσουν μαζί μου ότι θα ήθελαν περισσότερους παίκτες των 12000 -με βάση το παράδειγμα που έδωσα πιο πάνω- παρά κάποιους των 55000. Διότι και οικονομικά δεν θα επιβαρύνονταν τόσο, και περισσότερους παίκτες ισορροπημένους θα είχαν και κυρίως θα δημιουργούσαν πρόβλημα στο σκάουτινγκ του αντιπάλου τους. Σκέψου λ.χ. έναν σέντερ με ριμπάουντ συγκλονιστικός, εσωτερική άμυνα συγκλονιστικός και εσωτερικό σούτ δημιουργικότατος, αλλά με πάσες φυσιολογικός, μπάσιμο αξιοσέβαστος και χειρισμός φυσιολογικός. Και έναν άλλον με ριμπάουντ απίστευτος, εσωτερική άμυνα θαυμάσιος και εσωτερικό σουτ τρομερός, αλλά με πάσα αξιοθρήνητος, μπάσιμο άθλιος, χειρισμό αδέξιος. Ναι μεν, ο 2ος θα παίρνει περισσότερα ριμπάουντ, θα έχει καλύτερη άμυνα, θα σκοράρει, ίσως, παραπάνω, αλλά συγχρόνως θα κάνει τόσα ή και περισσότερα λάθη απο τον 1ο, όσο το όφελος που αποκόμισε απο τα ριμπάουντ και τα σούτ που έβαλε.
Απαντώ λοιπόν και στην 2η ερώτηση σου. Σαφώς ο γυμναστής επηρεάζει, διότι ο μεγαλύτερος προπονεί πιο γρήγορα, ιδίως τους παίκτες που έχουν υψηλή προοπτική. Αν θες τη συμβουλή μου, λόγω του ότι είσαι σε μικρή κατηγορία, πάρε έναν γυμναστή με ειδικότητα φυσική κατάσταση εως αξιοσέβαστος -παραπάνω είναι πολυτέλεια και δεν έχει τόσο μεγάλο όφελος, αφού μπορεί να έχεις οικονομικό πρόβλημα-. Ο γυμναστής με ειδικότητα ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ, θα σου έκανε καλό στην περίπτωση που είχες αρκετούς παίκτες στην ηλικία 30+ όπου θα τους εμπόδιζε να ρίξουν τα χαρακτηριστικά τους γρήγορα λόγω προχωρημένης ηλικίας. Πάντως είτε πάρεις ΕΠΕΚΤΑΣΗ, είτε φυσική κατάσταση, είτε χωρίς ειδικότητα, η πρόοδος των παικτών σου θα είναι η ίδια, όσον αφορά τα σκίλς τους.

Υ.Γ. Επίσης, επειδή ότι ο Ισπανός σου, ο 18άρης, δεν έχει καλή προοπτική θα σε συμβούλευα να μην χτίσεις πάνω του την ομάδα, αλλά να τον προπονήσεις μιας και δεν διαθέτεις άλλους ιδιαίτερα προπονήσιμους παίκτες και μετά να τον πουλήσεις για να βγάλεις κάποια λεφτά παραπάνω. Αυτά και ελπίζω να σε βοήθησα.

Last edited by epanastatis79 at 8/23/2011 3:13:20 AM

This Post:
11
176365.457 in reply to 176365.454
Date: 8/23/2011 4:12:32 AM
Overall Posts Rated:
138138
Δεν μπορεί να ζητάς από χρήστες να ποστάρουν, και να βγαίνει αμέσως μετά την ήττα παίκτης της Α1 και πρώην εθνικός προπονητής να γράφει για "μετά Χριστόν προφήτες" ή να γράφεις εσύ ότι "οποιαδήποτε άλλη ερώτηση προβοκατόρικη, εγκάθετη, γλύφτικη, επαινετική, αναίσχυντη, θα απαντάται τοιουτοτρόπως". Άντε να βγει μετά ο χρήστης της IV και της V για να γράψει το οτιδήποτε απέναντι σε παίκτες της Α1. Αν και άστοχα λοιπόν τα σχόλια θα "τσιμπήσω" και θα γράψω κάτι χωρίς ίχνος υποτίμησης του team αλλά με μεγάλη διάθεση κριτικής. Το γεγονός της ήττας οφείλεται καθαρά σε υποτίμηση του αντιπάλου ή για να το πω ορθότερα στο ότι ο Βόσνιος μας έπιασε "κώτσους" στις τακτικές. Επέλεξε να παίξει τα δύο πρώτα αδιάφορα παιχνίδια με περιφερειακό σύστημα και στο παιχνίδι που θεωρούσε ότι θα κερδίσει επέλεξε το κοίτα μέσα. Αποτυχία να το διαβάσουμε. Ακόμα και έτσι όμως με μία ορθότερη επιλογή στην επίθεση θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.
Η εμμονή στα περιφεριακά συστήματα μας έχει κάνει προβλέψιμους απέναντι σε μία ομάδα που και Μ2Μ να έπαιζε πάλι θα ήταν δυνατότερη στην περιφέρεια παρά στην ρακέτα. Οι ψηλοί μας δεν είναι αμελητέες ποσότητες και όταν το πρώτο πράγμα που μαθαίνεις στο παιχνίδι είναι να μπερδέψεις τον αντίπαλο τότε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η εναλλαγή τακτικών.
Όλοι συμφωνούμε για τη σημασία της αγωνιστικής κατάστασης. Όμως ότι ισχύει για εμάς ισχύει και για τους άλλους. Ο Εθνικός προπονητής δεν μπορεί να επηρρεάσει τη φόρμα των παικτών είτε είναι της Ελλάδας, της Ιταλίας ή της...Βοσνίας. Κανένας αντίπαλος προπονητής δεν έχει το κουμπί που πατώντας το, να τους κάνει όλους καταρτισμένους με επταψήφιο dmi. Μπορεί να έχουμε κάποιους "σκασμένους" από τα πολλά λεπτά συμμετοχής αλλά έχουμε και κάποιους "τούμπανο" από τα σωστά λεπτά συμμετοχής. Ότι ισχύει για τους άλλους ισχύει και εμάς λοιπόν γιατί αν είχαμε όλη την ομάδα τούμπανο θα έπαιζε στον αυτόματο πιλότο χωρίς να χρειάζεται κόουτς.
Κατά τη γνώμη μου το προπονητικό τημ όντως περνάει άπειρες ώρες σχεδιάζοντας, όντως η ενασχολησή του με το παιχνίδι γίνεται και εις βάρος του χρόνου που διαθέτουν και για την δική τους ομάδα, οι γνώσεις τους σαφέστατα περισσεύουν αλλά δυστυχώς το συγκεκριμένο παιχνίδι του το προσφέραμε του Βόσνιου στο πιάτο.

ΥΓ1. οι χρήστες που παρακολουθούν την Εθνική είναι πολλοί πάντως, άσχετα αν δεν ποστάρουν.

Last edited by ALARIHOS at 8/23/2011 4:14:08 AM

This Post:
00
176365.458 in reply to 176365.457
Date: 8/23/2011 5:19:36 AM
Overall Posts Rated:
112112
Η εμμονή στα περιφεριακά συστήματα μας έχει κάνει προβλέψιμους...

Δεν ξέρω από που έβγαλες το συμπέρασμα πως έχουμε εμμονή για τα περιφερειακά συστήματα.
Που όταν ο Καλλίτσης ήταν σε καλή κατάσταση δεν ξεκολάγαμε από το Look με τον Καλίτση τριάρι.

Αλλά για να μιλήσω με στοιχεία, θα σου παραθέσω τα συστήματα που έχουμε επιλέξει από τη σεζόν 11 και μετά, από τότε δηλαδή που μετέχω και γω στην επιλογή των τεχνικών επιλογών.

Σε 57 λοιπόν επίσημους αγώνες έχουμε παρατάξει:

Push 16, Look 13, Run 10, Princeton 8, Motion 4, Low 2, Base 2, Patient 2

20 δηλαδή ουδέτερα, τα οποία δοκιμάστηκαν απέναντι σε αδύναμους αντιπάλους ή από μάνατζερ που έκαναν τότε το αγροτικό τους (την αφεντιά μου)

15 συστήματα εσωτερικά, περισσότερα εκ των οποίων από τη θητεία του Μαμού και ύστερα

14 περιφερειακά και

8 Πρίνσετον

Θέτω το Πρίνσετον χώρια γιατί θα ήθελα πραγματικά κάποιος να μου πει αν είναι περιφερειακό ή εσωτερικό σύστημα.
Ξέρω πως θα γελάσετε και θα απαντήσετε μονολεκτικά πως είναι περιφερειακό, αλλά σας προτείνω να το ξανασκεφτείτε.

Το εγχειρίδιο το αναφέρει σαν σύστημα εξω-εσω, το μοναδικό για την ακρίβεια με αυτή την ιδιαιτερότητα.
Χθες πχ εμείς το γυρίσαμε σε εσω ως επί των πλείστων και μην κοιτάτε πως σκόραραν κυρίως περιφερειακοί. Σημασία έχει πως σκόραραν από μέση απόσταση και με μπασίματα, εύκολο να το διαπιστώσετε αν βάλετε το παιχνίδι στο game analyzer.
Ο Τσόκανης παλαιότερα θα έπαιρνε σε Πρίνσετον 25 προσπάθειες με τις 15 να είναι τρίποντα.
Ο Βδέλας που έιναι καλύτερός του παντού πήρε μόνο 8!!! προσπάθειες στο σύνολο.

Θέλετε άμυνες?

43 Μ2Μ, 10 3-2, 3 2-3 και 1 1-3-1

Από τα παραπάνω μπορέι κανείς να συμπεράνει πως μόνο προβλέψιμοι δεν έιμαστε.
Έχουμε παίξει τα πάντα, αλλά το σύστημα επιλέγεται βάση της εβδομαδιαίας κατάστασης των παικτών που καλούμαστε να διαχειριστούμε.

...απέναντι σε μία ομάδα που και Μ2Μ να έπαιζε πάλι θα ήταν δυνατότερη στην περιφέρεια παρά στην ρακέτα

Δυνατότερη στη περιφέρεια παρά στη ρακέτα????!!!!!!!! Με τη Βοσνία παίζαμε χθες, είδες καθόλου τους παίκτες της????

Ειλικρινά δες πάλι τα ρόστερ μας, ακόμα τα ίδια είναι, όπως όταν παίξαμε χθες....

Για να σε διευκολύνω σου παραθέτω τα DMI των 4 καλύτερων ψηλών μας και ύστερα των δικών τους αυτής της αβδομάδος

Κουρουπετρόγλου: 1.809.400

Ανεστόπουλος: 1.696.900

Ταραντάκης: 1.647.500

Μάτζιος: 1.388.800

Σύνολο: 6.542.600

απέναντι σε...

Jakovčevič: 3.112.600

Moravčević: 2.348.900

Slacanac: 2.329.200

Vinkovic: 1.989.200

Σύνολο: 9.779.900

Ο τέταρτος δηλαδή ψηλός τους θα μπορούσε να πιάσει υψηλότερη απόδοση από τον καλύτερο ψηλό μας αυτή την εβδομάδα... Εσύ λοιπόν θα πήγαινες σε εσωτερικό σύστημα θεωρώντας αδύναμη τη ρακέτα τους σε σχέση με την περιφέρειά τους????????

Πάμε λοιπόν περιφέρεια

Βδέλας: 2.031.700

Πολυμέρης: 1.239.400

Κουβαράκης: 1.202.600

Φιλιπακόπουλος: 1.078.200

Κρανιδιότης: 1.010.700

Τσαλίκης: 723.400

Σύνολο: 7.286.000

απέναντι σε...

Cerkez: 3.222.300

Galijot: 1.316.500

Špirto: 1.259.300

Ajkunic: 908.700

Bacanović: 755.200

Bistrovic: 636.200

Σύνολο: 8.098.200

Διαφορά που πηγάζει κυρίως από εκείνη του Βδέλα με τον Cerkez.

Τι θα επέλες εσύ λοιπόν όταν από την καλύτερη 10άδα σου υστερείς στις 9 θέσεις (μόνο ο Κρανιδιότης σε σύγκρισή με τον Bacanović υπερτερούσε)??????????

Όταν οι χαμηλές καταστάσεις δεν σε έχουν αφήσει να χτίσεις ενθουσιασμό τη στιγμή που οι Βόσνιοι, κρίνοντας από τα φάουλ, πρέπει να έχουν παίξει χαλαρά και τα 2 πρώτα παιχνίδια τους, τι έπρεπε να παίζαμε??????

Τα πράγματα είναι απλά. Μπορεί να κριτικάρει ο καθένας, αλλά λέγοντας τι έπρεπε να παίζαμε και γιατί και όχι απλά τι ΔΕΝ έπρεπε να παίζαμε.

Οπότε ερώτηση:

Όταν υστερείς σε ενθουσιασμό και καταστάσεις και παίζεις σε ουδέτερη έδρα, τι σύστημα επιλέγεις με βάση τα παραπάνω δεδομένα για να κλέψεις το μάτς και γιατί?

Last edited by Kajabbar at 8/23/2011 5:31:11 AM

The secret of communication lies in defeat...
Advertisement