Καλό μήνα και καλή Άνοιξη σε όλους!!Λιγό αργά αλλά δυστυχώς δεν είχα χρόνο πιο πριν....3ημερη εκδρομή,μετά άρρωστος και γενικά μου τυχαν πολλά πράγματα από την τελευταία Παρασκευή του Φλεβάρη...λοιπόν για πάμε!
1.Iraklis Blue Devils - Ολυμπιακος Πειραιως 1
Χαλαρά 50 ποντάκια και με χαλαρή διάθεση...
2.omorfoi - markinio 1
Μετά την επικράτηση τους επι των Απελπισμένων Αθλητριών,οι Όμορφοι είναι πολυ πιθανό να μην ξανακάνουν ήττα μέχρι τα πλει οφ!
3.panelinios - Απελπισμένες Αθλήτριες 2
Πίστευω το έχουν το ματσάκι οι Αθλήτριες!Αλλα και ο Πανελληνιος απο την αλλη πιστευω θα τα δωσει ολα γιατι: α) ειναι στην εδρα του και β) με ηττα του και με την νικη του Ηρακλη παει 6η θεση!
4.Golden State Warriors - POTES BC 1
Όσο και να θέλω το διπλο λογω βαθμολογιας δεν το βλεπω να ερχεται με Τ Ι Π Ο Τ Α.....χαλαρα 20ποντακια!
5.ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - Rethymno AGEAN 1
Αλλες σεζον εδω λεγαμε καραμπινατο διπλο και 20 ποντακια...ηρθε η ωρα για μεγαλο revenge φετος! :)
6.Pera Chorio - ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΛΙΜΟΥ 2
Πλακα μου κανεις; :Ρ Θελω να ευχαριστησω κιολας τον Πηγασο για τα καλα του λογια μετα τον αγωνα μας το περασμενο Σαββατο!Αν και πιστευω πως αν ειχα συνδεθει να φτιαξω την ομαδα θα ημουν πιο ανταγωνιστικος!Ετσι και αλλιως..ειναι η δυνανοτερη ομαδα στο πρωταθλημα πλεον και ισως εχει αβανταζ για να ανεβει κατηγορια :)
7.ramaya santorini - THRYLOS7 2
Αυτο με τον Θρυλο δεν μπορω να το καταλαβω..εχει καλη ομαδα (ξανα) και θα μπορουσε αν οχι να μου παρει το παιχνιδι,να ειναι πιο ανταγωνιστικος....152 ποντους εφαγες...κοιταξε το λιγο..μπορει να κανεις κατι λαθος στην τακτικη
8.CAMPEONES777 - NEAR EAST-3 1
Το καλυτερο το κραταμε για το τελος,το ντερμπυ της αγωνιστικης λοιπον!Οι 2 πρωτοι συγκρουονται για μια πολυτιμη νικη...sold out το alcatraz! Ανωτερος πιστευω ο ελ...πολυ ανωτερος...ισως να παρει και διαφορα 15 ποντων
ΥΓ:Σε λίγες μέρες έχουμε και το AllStar :) Are you readyyyyy?