BuzzerBeater Forums

BB Srbija > srbija u21 - švajcarska u 21

srbija u21 - švajcarska u 21

Set priority
Show messages by
This Post:
00
143963.45 in reply to 143963.34
Date: 5/18/2010 2:50:56 PM
Overall Posts Rated:
500500
batice, ti se mozda jesi salio, ali to svajcarac ne zna. Rekoh ti vec, da si stavio LI ili R&G, pa da shvatim da si pokusao da ga takticki nadmudris, ovako si mu samo pomogao, jer kad covek pogleda koje si taktike cesto koristio sa repkom, a vrlo cesto i sa svojim klubom, lako dodje do zakljucka. Inace tvoj klub spominjem, jer sam cesto gledao i klubove drugih selektora i njoihove formacije kad se vrsila priprema za utakmicu, i definitivno tada su postojali selektori koji su forsirali pojedine napadcke taktike kako u svojim klubovima tako i u repki. Definitivno zakljucak ovoga je da si napravio glupost, i da ti, kao neko ko je od vlasnika reprezentativaca trazio dobru formu i ozbiljnost povodom minutaze igraca, nisi smeo ovakve stvari da radis u bitnim trenucima za repku.

ja mislim da svaki iole ozbiljan selektor pogleda utakmice svog protivnika. svako ko pogleda mojih 5 utakmica će odma shvatiti da najčešće igram pritisni loptu i čoveka. ne verujem da nas skautuju tako što nam čitaju saopštenja za štampu. a uvek postoji ona opcija da protivnički selektor misli da je to varka. uglavnom mislim da to saopštenje za štampu nije ni 1% uticalo na ishod meča.
I jos jedna stvar koju moram da ti kazem. Kada ste ti i Superstar prosle sezone dobili poziv da radite sa nama u mladoj repki, nije to bilo zato da bi vas mi preveli da podrzite strucni stab, vec kao sto sam i tada rekao i kao sto mi je bio cilj, da budete upoznati sa detaljima oko repke, sa sitnicama koje mogu da uticu na rezultate, da znate sa kojim smo reprezentacijama u dobrim a sa kojima u losim odnosima, koga smo nasankali a koje su repke nas navukle na TIE-TIE dogovor, koji su to strani klubovi koji imaju zelju da treniraju bilo koje reprezentativce (vecina njih nema mogucnost da trenira reprezentativce svoje zemlje) pa tu, kod tih klubova, moze da upadne neki nas igrac i jos neki detalji koji mogu biti bitni za repku. Sve ovo mi je bio cilj jer ste vas dvojica pokazali interesovnaje tako sto ste bili kandidati na izborima za selektora i postojala je mogucnost da budete i na izborima za mladu repku, sto se jeste desilo, pa bi time mnogo bolje bio upoznat sa nekim stvarima i GARANTOVANO ne bi pravio ovake gluposti.

sad mi je pogotovo drago što nisam učestvovao u tom SŠ-u, jer je sastavljen od ljudi čiji mi se karakter ni malo ne sviđa (mada sam to znao i ranije, ali ste se još jednom pokazali vašu veličinu). jedva ste dočekali prvi poraz da popljujete po taktici i selektoru. nije meni problem, jer me vaše kritike mnogo ne dotiču. ali obmanjujete javnost. to što svi koristite pritisni loptu samo kad ste jači od protivnika je vaše ne znanje.
nisam primetio da je iko pametovao vama o taktici dok ste u prethodnim ciklusima imali skor 4-3, 3-4. kao i kad nas je samuraj odveo na EP. ustvari nije uspeo. zabunio sam se.
drago mi je zbog svih gluposti koje sam napravio, jer je repka ostvarila bolje rezultate od realnog kvaliteta....

This Post:
00
143963.46 in reply to 143963.45
Date: 5/18/2010 3:03:12 PM
Overall Posts Rated:
2222
Nisi uspeo da prodjes dalje,mislim da u utakmici sa Svajcarskom nismo imali sta da izgubimo i da budem iskren,nisam se mnogo nadao pobedi u ovoj utakmici. Mislim da je greska bila u onim utakmicama gde smo igrali sa "laksim" protivnicima,tu smo trebali da napravimo vecu razliku. Ne bi trebalo mnogo da primas srcu kritike jer ovde ljudi uglavnom isticu svoje misljenje a znamo da svako ima pravo na to. Ima i onih koji su zlonamerni i jedva su cekali ovakav rezultat da bi kritikovali kao sto je Samuraj ali nemoj ni zbog toga da se nerviras jer ni on sa seniorskom reprezentacijom nije napravio rezultate koji su bolji od tvojih. Sada ces verovatno raditi pod vecim pritiskom ali to ti je cena selektorskog mesta.

Misljenja sam da svaki selektor treba da vodi reprezentaciju u dva uzastopna mandata jer se tek u tom drugom mandatu mogu videti rezultati njihovog rada i van utakmica a to vazi i za tebe i za Samuraja.

This Post:
00
143963.47 in reply to 143963.36
Date: 5/18/2010 3:06:29 PM
Overall Posts Rated:
500500
Alo bre batice, pa kenjao si sve vreme u izbornom periodu, kao ces da nas vodis na svetsko prvenstvo itd..., kao mi nemamo odnos sa ostatkom nase populacije, a ti na prve kritike odgovaras djonom.

nisam kenjao da ću nas odvesti na EP, nego da ću pokušati. nisam uspeo i to smatram neuspehom. e sad što to nismo ostvarili spletom nesrećnih okolnosti, je druga priča. ali ne volim da tražim alibi u drugim stvarima. na kraju se pogleda tabela i vidi se da smo ispod crte. dakle prihvatam krivicu i neuspeh na sebe...
odnos sa zajednicom nemate, bar većina vas nema. ja možda malo oštrije odgovorim, ali uglavnom posle vaših daleko oštrijih postova. zar očekuješ da vam odgovaram sa smeškom, dok vi mene pljujete?
I kao sto ti ovde napasise ljudi koji su vodili U21 u periodu pre tebe, napravio si sranje igrajuci push,jer tim poterzom nisi preuzeo odgovornost, tj naguzio si se pre same tekme, a jos vecu glupost to sto si napisao na naslovnoj strani U21.

alo japanac, to što koristite pojedine taktike samo u neki trenucima je vaša stvar. mi smo sa jačom repkom igrali egal do 3 minuta pred kraj. mislim da je taktika bila ok. isto tako da se pokušalo sa igrom pod košem ili spolašnjom igrom možda bi se uspelo. najlakše je kenjati u stilu šta bi bilo kad bi bilo...
Da grupa je bila nikad laksa, i to ti je obezbedio Flavius, svojim finalom u utesnom tuniru.
Ali sad to nije vazno, jer smo izduvali evropsko.

ovaj deo posta mi je posebno zanimljiv. kako to misliš da nam je flavius obezbedio laku grupu? bili smo u trećem šeširu. a letonci su bili domaćini upravo zato što su nas dobili prošle sezone u tom finalu. i ajde mi objasni na koju foru misliš da smo jači od letonije i švajcarske?

This Post:
00
143963.48 in reply to 143963.45
Date: 5/18/2010 3:07:12 PM
BG Samuraj
III.14
Overall Posts Rated:
142142
jedva ste dočekali prvi poraz da popljujete po taktici i selektoru. nije meni problem, jer me vaše kritike mnogo ne dotiču.

Batice, ne prvi poraz nego kraj kvalifikacija, sto se to poklopilo sa porazom i ne odlaskom na EP zasta te kritikujmo, to je nesto drugo.
Naravno da te nase kritike ne doticu, mi smo neki losi igraci koji nista neznaju (samo je problem sto su to igraci koji su osvoji SVE!!! titule ikada u Srbiji).
Da zakljucimo, imali smo laku grupu, solidan raspored, LOSU taktiku, i selektora koji nema muda da stisne i reskira za pobedu, nego se zadovoljio casnim porazom (koga bole ku... taj poraz, kad nas bilo koji poraz od 1 ili od 1001 razlike ostavlja kuci)i to je razlog zasto nismo prosli.
I idi tamo zakazi prijateljsku utakmicu,
i uvezbavaj te klince za utesni turnir, da nas ne vratis u IV sesir,
pa da buduci selektor se ceska po glavi.

P.S.
A mozes i da kupis nekog klinca naseg kao i prethodni selektor.

From: azzikka
This Post:
00
143963.49 in reply to 143963.46
Date: 5/18/2010 3:14:31 PM
Overall Posts Rated:
7070
žalosno je što je samo jedan poraz doveo do našeg neuspeha.
ja imam teoriju da se razlika protiv slabijih reprezentacija juri sa 7-8 igrača. nekako mislim da kad na kraju uđu rezerve uvek dolazi do opuštanja. i mitar bačić, moj reprezentativni centar, je totalni kreten. uklapa mi se u ekipu

This Post:
00
143963.50 in reply to 143963.44
Date: 5/18/2010 3:41:04 PM
Overall Posts Rated:
122122
zaboravio si samuraja. on je najviše upozoravao

Sram te bre bilo, kako mene da zaboravis:)
Selektivno pamcenje je eliksir dugovecnosti ;)

Fair play!!!
This Post:
00
143963.51 in reply to 143963.46
Date: 5/18/2010 3:43:53 PM
Overall Posts Rated:
122122
Misljenja sam da svaki selektor treba da vodi reprezentaciju u dva uzastopna mandata jer se tek u tom drugom mandatu mogu videti rezultati njihovog rada i van utakmica a to vazi i za tebe i za Samuraja.
Samo ako je u pitanju U21 selekcija

Fair play!!!
This Post:
00
143963.52 in reply to 143963.45
Date: 5/18/2010 4:05:15 PM
Overall Posts Rated:
5757

ja mislim da svaki iole ozbiljan selektor pogleda utakmice svog protivnika. svako ko pogleda mojih 5 utakmica će odma shvatiti da najčešće igram pritisni loptu i čoveka. ne verujem da nas skautuju tako što nam čitaju saopštenja za štampu. a uvek postoji ona opcija da protivnički selektor misli da je to varka. uglavnom mislim da to saopštenje za štampu nije ni 1% uticalo na ishod meča.

sad mi je pogotovo drago što nisam učestvovao u tom SŠ-u, jer je sastavljen od ljudi čiji mi se karakter ni malo ne sviđa (mada sam to znao i ranije, ali ste se još jednom pokazali vašu veličinu). jedva ste dočekali prvi poraz da popljujete po taktici i selektoru. nije meni problem, jer me vaše kritike mnogo ne dotiču. ali obmanjujete javnost. to što svi koristite pritisni loptu samo kad ste jači od protivnika je vaše ne znanje.
nisam primetio da je iko pametovao vama o taktici dok ste u prethodnim ciklusima imali skor 4-3, 3-4. kao i kad nas je samuraj odveo na EP. ustvari nije uspeo. zabunio sam se.
drago mi je zbog svih gluposti koje sam napravio, jer je repka ostvarila bolje rezultate od realnog kvaliteta....

e jeste, upravu si. Sinak, moram da te pljunem zato sto si se poneo amaterski. Ovo sto si napao sa push, odbrane koje su jace je kao takticki opravdano i u redu. I mnogo je bolje imati dva slabija napada i nadati se da ce oni da se probiju, nego napraviti jedan jaci i nadati se da ce raspored akcija i suteva biti takav da se probije bar taj napad. takticki si ofulio napadacku formaciju, kada si vec u odbrani odigrao ziceraski, pa tako nesto nisi smeo u napadu, jer si time ubio i onu malu prednost koju smo imali protiv svajcaraca, a to je pozicija pleja. Slicnu gresku si napravio i na pocetku protiv moldavije. Tada te je ista taktika skoro dovela do poraza i to samo zbog veceg zalaganja, a zamisli da su imali samo malo kvalitetnije igrace. Moze tebe ovo da dotice ili ne. Problem tvoj je sto ti ovo lose prihvatas. Rezultate koje si ostvario sa ovim timom su realni, cak i kada se uzmu u obzir povrede na pocetku sezone i vise nego realni, ali moras da prihvatis da si zasrao zadnju tekmu, kao i naslovni post koji si postavio pet dana pred utakmicu. I pisam ti se ja na karakter kada je reprezentacija u pitanju, jer ja sam sebe pljunuo onog trenutka kada sam pomogao TEBI, koji je odbio da pomogne meni kada sam trazio, upravo zbog repke. Zbog reprezentacije nekad moras mnogo toga da progutas, ja sam to uradio tako sto sam ti pomogao na pocetku, zgazio sam sebe tada. Ja sam u tebi video saradnika, a ti u meni vidis neprijatelja. Ne igram ja ovo da bi osvajao titule, ne igram da bi tebi zabadao klipove, ne cuvam ja Kostu zato sto mi je potreban, ja sam osvojio i prvenstvo i kup, nemam takmicarskih ambicija, ja radim za repku i za to treniram igrace i mnogima u tome pomazem. Ja da sam hteo da ti userem sezonu, "sredio" bih nekolicinu igraca iz reprezentacije.
Sada, nauci da prihvatis kritiku, jer ona ne dolazi od nekog ko ti zeli nesupeh. Napravio si dve greske. Mozes ti da mislis sta hoces o tome, mozes cak i da budes u pravu, ali cak i tada NEOZBILJNO je i NEPROFESIONALNO iznositi onakav post pet dana pred utakmicu. I druga je taktika u zadnjem mecu. I tu cinjenice govore drugacije. Rejtinzi na utakmici pokazuju. Rejtinzi prethodnih utakmica pokazuju da je ovakva napadacka taktika unapred bila promasena. Tu postoje jos neki detalji, ako hoces i o njima moze da pricamo, jer ja vecinu igraca iz repke znam, znam njihove ocene, a i oni igraci cije ocene nemam, nisu se mnogo promenili od pocetka sezone.

I sto se tice ranijih rezultata. Jel ti branio neko da pametujes tada. Izvoli, mozes i sad da potegnes utakmicu koju hoces iz prethodnih kvalifikacija. Ja svu dokumentaciju cuvam, sve beleske, sve postave, ocene svakog igraca za tu odredjenu nedelju kao i njegovu formu, a i formu protivnickih igraca. Sve one podatke koje si dobio na pocetku sezone od mene, jos detaljnije imam za svakog reprezentativca koji je igrao u rep

This Post:
00
143963.53 in reply to 143963.42
Date: 5/18/2010 4:34:10 PM
Overall Posts Rated:
740740
ako protiv mnogo jače ekipe igraš egal i izgubiš u poslednja 3 minuta ne vidim taktičku grešku. e sad druga stvar je što vi koristite pritisni loptu samo kad ste jači za 30 razlike i što nemate dovoljno taktičkog znanja...

Ajde i ja da se makar malo umesam.

Prvo zelim da ti cestitam na dobro odradjenim kvalifikacijama. Uz malo srece moglo je i da se ode dalje, ali sta je tu je. Ide zivot dalje. Docice i nasih pet minuta.

A onda da te iskritikujem. Dovoljno dugo igras BB da znas da si zadnju utakmicu izgubio na njenom pocetku sa losim odabirom taktike. A to sto se poraz desio u zadnja 3 minuta potpuno je nebitno, jer je engine tako hteo. Nije to sto ti mislis, "E dobro sam izabrao, ali sam pao u zadnja 3 minuta". Lose si izabrao, izgubio na pocetku i platio kaznu za to ne kvalifikovanjem dalje.

Ali opet da ponovim, cestitam na uspesima ove sezone.

This Post:
00
143963.54 in reply to 143963.45
Date: 5/18/2010 4:44:49 PM
Overall Posts Rated:
178178
batice, ti se mozda jesi salio, ali to svajcarac ne zna. Rekoh ti vec, da si stavio LI ili R&G, pa da shvatim da si pokusao da ga takticki nadmudris, ovako si mu samo pomogao, jer kad covek pogleda koje si taktike cesto koristio sa repkom, a vrlo cesto i sa svojim klubom, lako dodje do zakljucka. Inace tvoj klub spominjem, jer sam cesto gledao i klubove drugih selektora i njoihove formacije kad se vrsila priprema za utakmicu, i definitivno tada su postojali selektori koji su forsirali pojedine napadcke taktike kako u svojim klubovima tako i u repki. Definitivno zakljucak ovoga je da si napravio glupost, i da ti, kao neko ko je od vlasnika reprezentativaca trazio dobru formu i ozbiljnost povodom minutaze igraca, nisi smeo ovakve stvari da radis u bitnim trenucima za repku.

I jos jedna stvar koju moram da ti kazem. Kada ste ti i Superstar prosle sezone dobili poziv da radite sa nama u mladoj repki, nije to bilo zato da bi vas mi preveli da podrzite strucni stab, vec kao sto sam i tada rekao i kao sto mi je bio cilj, da budete upoznati sa detaljima oko repke, sa sitnicama koje mogu da uticu na rezultate, da znate sa kojim smo reprezentacijama u dobrim a sa kojima u losim odnosima, koga smo nasankali a koje su repke nas navukle na TIE-TIE dogovor, koji su to strani klubovi koji imaju zelju da treniraju bilo koje reprezentativce (vecina njih nema mogucnost da trenira reprezentativce svoje zemlje) pa tu, kod tih klubova, moze da upadne neki nas igrac i jos neki detalji koji mogu biti bitni za repku. Sve ovo mi je bio cilj jer ste vas dvojica pokazali interesovnaje tako sto ste bili kandidati na izborima za selektora i postojala je mogucnost da budete i na izborima za mladu repku, sto se jeste desilo, pa bi time mnogo bolje bio upoznat sa nekim stvarima i GARANTOVANO ne bi pravio ovake gluposti.

A na koga konkretno mislis??? Bas me briga ali bi jako voleo da znam!

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
143963.55 in reply to 143963.54
Date: 5/18/2010 5:01:31 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
267267
Second Team:
Mount Doom
a, kako je bilo lepo ovo neko vreme dok su se redjale samo pobede...
jel mozete vi ljudi da malo iskulirate sa svojom sujetom (ne mislim ni na koga posebno, ima vas(nas) puno), uzivate u zivotu i diskutujete uz pomoc RAZLICITIH argumenata, a ne da samo presipate iz supljeg u prazno sa namerom da dokazete da je drugi losiji (bilo bi manje kriticno da se dokazuje da si ti bolji, ali ni to...) ?!
kao klinci od 5 godina koji se raspravljalju ciji je bajs bolji :-o

aj, uzdravlje, odo ucit'

Advertisement