dobrze, że nie mam Stara w swojej grupie, bo na samych walkowerach pewnie on wyjdzie z grupy... Akurat komórki nie używam do łażenia po BB i HT (mam Sony, ale niem mam Opery) i się nie loguję, ale dla mnie ta sprawa jest niesmaczna... Po prostu, na w.o. nie powinno się jechać cały Puchar, bo taki klient może być tylko pogardzany przez społeczność, a nie wychwalany za jakieś tam wygrane... No i umniejsza to rangę Waszego Pucharu... Ja się cieszę, że z matim sprawę na spokojnie sobie załątwiliśmy, ma być, jak będzie i jedziemy dalej... Szkoda mi Asty i jego w.o., ale cóż... Także, oponenci Stara, uważajcie na jego wyzwania;P!
dobrze że i ja ciebie nie mam w grupie bo już cię nie lubię,
a na wyjściu z Grupy jak i na zdobyciu trofeum wcale mi nie zależy, liczy się tylko liga i trening
zapisałem się do pucharu w BB pierwszy raz, tylko po to żeby nie szukać co tydzień sparingów
ale jak jakimś cudem na Ciebie trafię to cię zmotsuję 1 składem
i nie pozwolę sobie na żadne bezpodstawne oskarżenia i wmawianie mi czegoś czego nie zrobiłem,
fakty są takie że wyzwania nie dostałem,
sam wysłanie wysłałem i liczyłem na to że mój rywal je klepnie, rywal mimo że się logował w sobotę wyzwania nie klepnął, a ja czekałem i na to liczyłem, niestety nie zaklepał, na wyzwanie od niego też się nie doczekałem.
A co do ostatniego stwierdzenia, to rzeczywiście w tym Pucharze nie warto wysyłać wyzwania samemu, bo można zostać tylko posądzonym o nieuczciwość. Zapewniam cię, że jeśli w kolejnym meczu będę gościem nie wyślę już żadnego wyzwania rywalowi, bo nie potrzebne mi dodatkowe kłopoty, nerwy i emocje,
będę cierpliwie czekał na wyzwanie i informował opiekuna o przebiegu,a sam wysyłając wyzwanie jako gospodarz na pewno zrobię screena żeby mnie ominęły takie nieprzyjemności i nieuczciwe komentarze niektórych osób.
Last edited by jckpl at 10/19/2009 6:57:55 PM