BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Reprezentacija

Reprezentacija (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
140381.449 in reply to 140381.8
Date: 2/25/2011 10:10:18 AM
Overall Posts Rated:
11
svaka cast

Message deleted
Message deleted
Message deleted
From: Tarikz

This Post:
00
140381.455 in reply to 140381.454
Date: 2/25/2011 3:43:59 PM
KK Zulfikars
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
650650
Second Team:
Falcons BC
Sretno dalje, repka lijepo djeluje pod tvojim vodstvom.

From: Dadoni

This Post:
33
140381.456 in reply to 140381.454
Date: 3/1/2011 4:09:12 AM
Overall Posts Rated:
242242
"Vrijeme je veliki učitelj - steta je, medjutim, sto ubija svoje učenike"
Šalu na stranu ali ovi trenutni rezultati, po mom skromnom mišljenju vrlo perspektivne naše reprezentacije, nisu ono što sam očekivao na počektu ovog ciklusa kvalifikacija. Ja znam da si ti na početku svog mandata rekao da želiš da odgovaraš samostalno za svoje rezultate, što je sasvim korektno naravno, ali ne mogu da prihvatim činjenicu da nam je trenutni skor reprezentacije u službenim utakmicama 1-5.
Iskreno se bojim da ti vrijeme polagano curi a koliko vidim i ti si se pomirio sa rezultatima. Nadam se da griješim ali se nešto mora učiniti poprilično brzo. Igrati Look Inside sa proigravanjem koje je neznatno bolje od mojih nesretnika protiv Rusa u gostima, bilo je isto kao izaću u ring sa Fedorom Emilijanenkom uz poklič:"sada ću da te razbijem" :)
Jedino što je trenutno gore od trenutnog rezultata je ponašanje naše male ravnodušne zajednice koja će napisati desetine postova o promjeni imena Kupa i liga. U stanju smo se raspravljati do besvijesti o trivijalnim online temama a bitnije online teme, kao što je stanje reprezentacija, ostaju zanemarene.
Koliko god pojedinici ovdje, računajući i moju malenkost, ponekad iritira ponašanje pojedinih menadžera ne može a da se ne istakne činjenica njihova želja za napredovanjem, ambicioznost i mogućnost da "prodrmaju" pojedine članove naše zajednice. Kapa dole za Vuka i Paribrejkersa po tom pitanju ;)
Sramota je iskreno da su Jabus i "nesretnici" pretvođeni Popajem napisali više konkretnih postova o reprezentaciji nego li čitava zajednica u tih par mjeseci.
Toliko od mene za ovo jutro kada se čovjek odmara od svakodnevnih obaveza dok supruga i sin bezbrižno spavaju :)

From: Gule

This Post:
00
140381.457 in reply to 140381.456
Date: 3/1/2011 5:58:48 AM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Ja ne pratim ni jednu reperezentaciju jer jednostavno nemam vremena tako da nisam ni kompetentan da bilo sta prigovaram bilo kome.

Argusa znam ko managera i mogu reci da momak zna da igra, pravio je greske ali sta je tu je.

From: Dadoni

To: Gule
This Post:
11
140381.458 in reply to 140381.457
Date: 3/1/2011 6:24:30 AM
Overall Posts Rated:
242242
Nije prigovaranje iznijeti svoje konkretno mišljenje. Ja sam prvenstveno revoltiran zajednicom koja je u stanju zagledati crvena krvna zrnca pojedinaca, koja raspravlja o imenu Prve Lige iako niko ne učestvuje u istoj, zajednici koja se nije u stanju dogovoriti oko bilo čega konkretno.
Što se selektora tiče on je svakako kao i svaka "javna online ličnost" podložan kritici. Ne kao čovjek svakako nego kao menadžer. Ja sam svojevremeno glasao za njega na izborima jer sam mislio, kao što i sada mislim, da je bio najbolji izbor. To ne znači da nije potrebno ukazati na određene anomalije u vođenju reprezentacije jer iskreno nema logike da reprezentacija kao što je naša, i pored svih nedostataka koje ima, ostvaruje rezultat kao Burkina Faso ;)

From: ...

This Post:
00
140381.459 in reply to 140381.458
Date: 3/1/2011 6:31:52 AM
Overall Posts Rated:
104104
Naša reprezentacija ima kvalitet i mi to znamo samo neznamo kako ga iskoristiti. Sinoć sam baš razmišljao o tome kako a maximalno iskoristimo svoje igrače. Trebamo naći igrače i taktiku tako da se svi igrači ukalpaju u nju da jedan drugog tu nadopunjuju. To se najbolje vidjelo dok je Dado bio selektor. Mi imamo dobre igrače a loše rezultate, u grupi bi trebali biti barem na diobi 3 ili 4 mjesta. Al ima vremena da nešto napravimo jer sad se treba okrenuti ovim igračimo od 19 i 20 godina da njih istreniramo a onda gledat koja taktika nam odgovara sa takvim igračima. Pozdrav

Advertisement