"Vrijeme je veliki učitelj - steta je, medjutim, sto ubija svoje učenike"
Šalu na stranu ali ovi trenutni rezultati, po mom skromnom mišljenju vrlo perspektivne naše reprezentacije, nisu ono što sam očekivao na počektu ovog ciklusa kvalifikacija. Ja znam da si ti na početku svog mandata rekao da želiš da odgovaraš samostalno za svoje rezultate, što je sasvim korektno naravno, ali ne mogu da prihvatim činjenicu da nam je trenutni skor reprezentacije u službenim utakmicama 1-5.
Iskreno se bojim da ti vrijeme polagano curi a koliko vidim i ti si se pomirio sa rezultatima. Nadam se da griješim ali se nešto mora učiniti poprilično brzo. Igrati Look Inside sa proigravanjem koje je neznatno bolje od mojih nesretnika protiv Rusa u gostima, bilo je isto kao izaću u ring sa Fedorom Emilijanenkom uz poklič:"sada ću da te razbijem" :)
Jedino što je trenutno gore od trenutnog rezultata je ponašanje naše male ravnodušne zajednice koja će napisati desetine postova o promjeni imena Kupa i liga. U stanju smo se raspravljati do besvijesti o trivijalnim online temama a bitnije online teme, kao što je stanje reprezentacija, ostaju zanemarene.
Koliko god pojedinici ovdje, računajući i moju malenkost, ponekad iritira ponašanje pojedinih menadžera ne može a da se ne istakne činjenica njihova želja za napredovanjem, ambicioznost i mogućnost da "prodrmaju" pojedine članove naše zajednice. Kapa dole za Vuka i Paribrejkersa po tom pitanju ;)
Sramota je iskreno da su Jabus i "nesretnici" pretvođeni Popajem napisali više konkretnih postova o reprezentaciji nego li čitava zajednica u tih par mjeseci.
Toliko od mene za ovo jutro kada se čovjek odmara od svakodnevnih obaveza dok supruga i sin bezbrižno spavaju :)