Red Legionaries
οι κοκκινοι με το ετοιμο ροστερ βαζουν παικτες στην λιστα μεταγραφων..εχουμε εμπεδωσει τα σκιλλς και τις ικανοτητες των αστερων και απλα περιμενουμε για μια νεα μεταγραφη που θα κλεισει τα στοματα και θα ανοιξει τα ματια μας..μονο ετσι εξηγηται η σιγουρια του μανατζερ τους για ανοδο..το δευτερο φαβορι για ανοδο λοιπον αν κρατησουμε δεδομενο μονο του οτι ο ρεντ εχει ενθουσιασμο στα υψη και αισιοδοξια που σπαει νευρα..
PLAGIARI FORCE
αλλο ενα αρεστο ροστερ,ισσοροποιμενο με αλλαγες κτλ κτλ..ο πλαγιαρι διαθετει την καλυτερη αμυνα της κατηγοριας..
και αν δεν ειναι αυτο οπλο για να μπορει να ανεβει κατηγορια??τοτε ποιο ειναι??και ας κανω κατι που δεν αρμοζει σε εναν καλο ρεπορτερ αλλα μιας και γραφω σαν pazinok μπορω να πω οτι ειναι η μοναδικη ομαδα που θα αφιερωσω και δευτερη μερα για το στησιμο της ομαδας μου στο μεταξυ μας..
σαν μανατζερ?? -- δεν γνωριζουμε και πολλα αλλα φαινεται ατομο προσγιομενο και κυνηγο γτ σε ποιον δεν αρεσει να ειναι πρωτος??
♛Anatolia Polikastou♛
και αν δεν πενεψεις το σπιτι σου θα πεσει και θα σε πλακωσει..
πιστευω οτι παντα εχω ανοιχτα τα χαρτια μου..για το ροστερ εχω ολων των ειδων παικτες,το μειωνεκτημα ειναι οτι δεν εχω καλες επενδυσεις για την νεα γενια..η ψυχολογια εχει ανεβει και η τωρα η ποτε..ενα παιχνιδι πουλησα μονο,δυο εχασα στο καλαθι και ενα απο ενα λαθος μου απεναντι στο τοτε ρεντ..νομιζω οτι μεχρι σημερα ημουν ο μονος που ακουσα απο αλλους το ονομα του για φαβορι ανοδου και με ενθουσιασμο,ενα προγραμμα που μου αρεσει,το πλεονεκτημα της +1 νικης και τις δοκιμες μου για νεες τακτικες μου δινει ενα ακομα κινητρο για να ξεπερασω τα δεδομενα της ομαδας μου στα φετινα πλαυ οφ..
αυτα απο την κοκκινη πλευρα..με την πρωτη ευκαιρια θα γραψω και για τους μπλε..ισως καπακι απο αυτο..