καλησπέρα!
θα ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια για τα ντραφτ έχω να ασχοληθώ καμια 20ρια σεζόν :P
στην οικονομία μου γράφει το μ.ο. χρημάτων που δίνουν οι ομάδες του ομίλου μου για ντραφτ..αυτό συμπεριλαμβάνει και τα μποτάκια; επίσης εμένα μου γράφει 5000...βγάζει τον ακριβή μέσο όρο ή κάνει κάποια στρογγυλοποίηση ώστε να πάρει μια από τις τιμές που δίνουν οι ομάδες για ντραφτ κάθε εβδομάδα;(5κ-10κ..)
όσον αφορά για τον τρόπο του να βρεις τον 1 Γκάλη ανάμεσα στους οικοδόμους...από όσο βλέπω το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για αρχή είναι το σκάουτινγκ μετρήσεων έτσι ώστε να βρεις 18χρονο, πολλές φορές μπορεί να σε ενδιαφέρει και το ύψος...συν ότι βρίσκεις παίχτες με καλά 2οντα(πχ γκαρντ 2.11)..είναι σωστός ο τρόπος προσέγγισης μου πάνω στο θέμα ντραφτ;
και κάτι τελευταίο που αφορά την ομάδα επίδειξης..για 10 πόντους παίρνεις σκάουτινγκ μίας φοράς για 16 παίχτες...αν όμως ψάχνεις για 18χρονο πρέπει τουλάχιστον οι 10 από αυτούς τους 16 να είναι σε αυτή την ηλικία για να γίνει απόσβεση των χρημάτων, κάτι που μου ακούγεται κάπως δύσκολο...αυτή η επιλογή είναι καλή για κάποιον που δεν έχει πολλούς πόντους και προσπαθεί να πιάσει ότι μπορεί με τους λίγους που έχει ή υπάρχει κάτι που δεν έχω λάβει υπόψην μου εγώ;
ευχαριστώ προκαταβολικά..