BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon18

sezon18 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200175.446 in reply to 200175.444
Date: 12/11/2011 6:53:32 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Γιάνναρε σου έδωσε μια μπαλίτσα για τα καλά σου λόγια.
σε ευχαριστώ φίλε.
το σκεπτικό του καθενός για το που θα μαζέψει ηθικό είναι καθαρά προσωπική του υπόθεση και δεν χωράει κριτική.

εγώ τώρα φέτος είχα ίδιους στόχους με εσένα.ουσιαστικά ήθελα προπονήσεις καλές,καλή πορεία στο κύπελλο που το κάνω κέφι,παραμονή,και φυσικά να μάθω καλύτερα κάποια συστήματα.στο τελευταίο το παλέυω όσο μπορώ,αλλά ούτε κι εγώ ξέρω αν τα έχω καταφέρει!

χαχαχαχαχαχαχαχα

το θέμα είναι όμως ότι παρόλο που είχα σκοπό να αυξήσω τα ποσά που δίνω για μισθούς,τελικά έπεσα σε αυτή την παγίδα.και πλέον η ομάδα που έχω θα έλεγα ότι δεν αξίζει τα λεφτά που πληρώνω μεν,αλλά θεωρώ πως είναι ομάδα που πρέπει οπωσδήποτε να μπει 4άδα!

ο Πάπας όμως μου ξέφυγε.για να έχω ελπίδες να τον φτάσω,πρέπει να κάνω το 2/2 στα 2 επόμενα ματς.ανξερτήτως κλήρωσης σε περίπτωση πρόκρισης,αυτό μπορεί να γίνει.αν χάσει λοιπόν και τα 2 ματσάκια του ο Σάκης,τότε τον φτάνω σε πρώτη φάση και μετά βλέπουμε.βέβαια αν είμαι τυχερός στις κληρώσεις του κυπέλλου όπως τώρα και συνεχίσω στο θεσμό μέχρι τότε,ίσως επηρεαστώ από αυτό.

για την ώρα πάντως,περιμένω τον αγώνα της Τρίτης με ανυπομονησία.θέλω πολύ να κάνω το πρώτο μου διπλό για φέτος.υπομονή λοιπόν μέχρι τότε....

καλή συνέχεια να έχουμε όλοι μας.εξάλλου τώρα είναι που αρχίζει να ζεσταίνετε το πρωτάθλημα...

From: valadis

This Post:
00
200175.447 in reply to 200175.7
Date: 12/11/2011 11:39:31 PM
Overall Posts Rated:
88
τα αστερια μαλλον δεν το πιστεψαν..μπορουσαν και καλυτερα στην επιθεση..μα καλα 90+ ποντους εβαλε..και ομως μπορουσε και καλυτερα..η αμυνα του τον κρατουσε εντος του παιχνιδιου..χαλαρη διαθεση υποθετω..αλλα και αλλα τα χτυπαει ομως :@

βασικά πιστέψα πως θα κερδίσω με χαλαρή και έστησα την ομάδα μου στηριζόμενος στο ματσαπ του λεονάρδη αλλά η μηχανή φρόντισε να τον σβήσει από το πρώτο δίλεπτο, στην θέση του μπήκε ένας άμπαλος και σε κακή κατάσταση, ο οποίος πέτυχε τους περισσότερους πόντους της ομάδας μου. μάλλον ρεκόρ καριέρας έκανε.
Ήθελα να μαζέψω ενθουσιασμό για τα επόμενα δύσκολα ματς αλλά όπως λέει μία γνωστή παροιμία , όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα. καλά να πάθουμε.
πλέον όπως όλα δείχνουν θα βγω έβδομος, αλλά το ενθαρυντικό για μένα είναι πως στα πλέι άουτ οι ψηλοί μου θα παίξουν σε πιο νορμάλ θέσεις και θα είμαι πιο ανταγωνιστικός από ότι είμαι τώρα.
καλή συνέχεια

This Post:
00
200175.448 in reply to 200175.446
Date: 12/12/2011 5:22:33 AM
Overall Posts Rated:
77
Γεια σας και απο εμενα !!

Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω δεν νομιζεις? Πρεπει να ξερεις οτι θα εχεις ενα πολυ δυσκολο απογευμα αυριο μιας και δεν πιστευω να μπορεσεις να κανεις οπως λες την πρωτη εκτος εδρας νικη σου!!
Θα εχεις να αντιμετωπισεις τους φανατικους οπαδους της ομαδας μου πολυ πριν μπεις στο γηπεδο... η αστυνομια σκεφτετε πολυ σοβαρα να αναβαλει το παιχνιδι λογο μεγαλης επικυνδηνοτητας.
Ασε το πολυ σοβαρο γεγονος , οτι διερευσε απο καποιο ατομο της ομαδας σου οτι επικρατη μεγαλο ανχος για το αποτελεσμα και καποιοι παιχτες σου σκεφτονται να δηλωσουν κολλημα και να μεινουν εκτος αποστολης.
Η μονη λυση που βλεπω για να μπορεσεις να πεις οτι εχεις καποιες ελπιδες για νικη ειναι να παιξεις δυνατα!!
Η συνεχεια μεσα στο παρκε!!

This Post:
00
200175.449 in reply to 200175.448
Date: 12/12/2011 6:58:54 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Γεια σας και απο εμενα !!

Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω δεν νομιζεις? Πρεπει να ξερεις οτι θα εχεις ενα πολυ δυσκολο απογευμα αυριο μιας και δεν πιστευω να μπορεσεις να κανεις οπως λες την πρωτη εκτος εδρας νικη σου!!
Θα εχεις να αντιμετωπισεις τους φανατικους οπαδους της ομαδας μου πολυ πριν μπεις στο γηπεδο... η αστυνομια σκεφτετε πολυ σοβαρα να αναβαλει το παιχνιδι λογο μεγαλης επικυνδηνοτητας.
Ασε το πολυ σοβαρο γεγονος , οτι διερευσε απο καποιο ατομο της ομαδας σου οτι επικρατη μεγαλο ανχος για το αποτελεσμα και καποιοι παιχτες σου σκεφτονται να δηλωσουν κολλημα και να μεινουν εκτος αποστολης.
Η μονη λυση που βλεπω για να μπορεσεις να πεις οτι εχεις καποιες ελπιδες για νικη ειναι να παιξεις δυνατα!!
Η συνεχεια μεσα στο παρκε!!

γεια σου Νικόλα!

χαρά μου να διαβάζω μήνυμα δικό σου αλλά και του Βαλάντη.αποδεικνλυεται περίτρανα ότι τώρα αρχίζουν τα ωραία!
τώρα σχετικά με αύριο,το πολύ πολύ να χάσω!
χαχαχαχαχαχαχα
σοβαρά τώρα,όλες οι ομάδες πλέον καίγονται για νίκες.κι αν θέλω εγώ την νίκη,τι να πεις κι εσύ...

αλλά θα τα πούμε αύριο από κοντά!

χαχαχαχαχαχαχα

κάλή εβδομάδα παιδιά

This Post:
11
200175.450 in reply to 200175.449
Date: 12/12/2011 8:11:04 AM
Overall Posts Rated:
10001000
AGOR - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ 1

έχει παικταράδες ο Γιώργος στο 2,3 που δεν μπορείς να τους σταματήσεις με τίποτα.
ένα σχόλιο για τον Γιώργο μονάχα.
πολύ μου αρέσει ο τρόπος που πουλάει τους προπονήσιμους του.αλλά μάλλον δεν το έκανε πάντα αυτό.παρόλα αυτά βελτιώνει πάρα πολύ τα οικονομικά του που αν δούμε να φέρνει κάνα παικταρά για τους τελικούς,δεν θα μου κάνει εντύπωση.

Άρης - Πλαγκ 2

ο Στέφανος βασίζεται σε μια πεντάδα.μετά από την δυνατή που έπαιξε το Σάββατο,μάλλον θα τα ξεκουράσει τα παιδιά.το κακό είναι ότι για χάρη του κυπέλλου έχει καταστρέψει την διαφορά πόντων του.επιστρέφω όμως στον αγώνα και λέω ότι ο Άρης δεν νομίζω να κατεβεί καν.οπότε..

Άρμυ - Καλαμάτα 1

σε αντίθεση με το Σάββατο,αύριο δεν βλέπω αγώνες με συγκινήσεις.ο Τάκης εδώ που έχει φτάσει στο κύπελλο και με την κλήρωση που έχει,πιστεύω θα κυνηγήσει την πρόκριση με νύχια και με δόντια και θα αφήσει στην άκρη αυτό το ματς.αν κάνω λάθος όμως,τότε θα έχουμε καλό ματς εδώ.αλλά και πάλι ο Ορέστης θα είναι το φαβορί,αφού ο Εσμερίθ δεν σταματιέται με τίποτα.

Αστέρια - Γιάννης 2

δεν νομίζω ο Βαλάντης να περιμένει να χτυπήσει εδώ.μάλλον θα επιχειρήσει να κερδίσει τα παιχνίδια με τους μπλε που είναι μεγαλύτερης σημασίας.
ο Γιάννης πάλι θέλω να δω τι θα παίξει στην επίθεση και αν θα του βγει.

Στέλιος - Κόφτες 1

2 από τα πιο ακριβά ρόστερ σε μισθούς στην κατηγορία(ίσως και τα 2 πιο ακριβά).και οι 2 συνεχίζουμε στο κύπελλο,αλλά και οι 2 θέλουμε τη νίκη και πιστεύουμε σε αυτή.κι όμως και οι 2 είμαστε χαμηλά στην βαθμολογία.αν ο Νικόλας παίξει δυνατή,θα χάσω.αλλά πόσο θα χρειαστεί μετά για να την μαζέψει?μετά το μεταξύ μαςύπάρχουν ματσάκια που μπορεί να χτυπήσει.οπότε δεν τον κόβω να παίζει δυνατή.και σε αυτή την περίπτωση,οι καταστάσεις του δεν τον βοηθούν και πολύ.

θα έχουμε ντέρμπι μεν,αλλά πιστεύω θα νικήσω.

Βόλος - Πάνος 2

πολύ μου αρέσει ο Βόλος και έχει και παράδοση με τον Πάνο.αλλά εκτός έδρας δεν μπορείς να σταματήσεις την παρέα του Μάουρε.την τύχη του αγώνα αυτού την καθορίζει ο Πάνος λοιπόν.θέλω όμως να δω τις τακτικές τους.

Πάπας - Τζόκερ 1

ο Τζόκερ μου αρέσει σαν μάνατζερ περισσότερο από τον Σάκη.μεγάλη μαγκιά που είναι στην κορυφή του κόκκινου ομίλου.αλλά έχει πρόβλημα τώρα και ο Πάπας μπορεί να το εκμεταλευτεί εύκολα.άντε και να δούμε αν θα σκαρφιστεί κάτι ο γηπεδούχος για να παραμείνει ψηλά...

This Post:
00
200175.451 in reply to 200175.450
Date: 12/12/2011 9:57:09 AM
Overall Posts Rated:
6767
Στέλιο, έχεις δίκιο.Δεν είχα την ίδια τακτική παλαιότερα.Τότε έπαιρνα ταλέντα για να τους κάνω βασικούς στην ομάδα.Έτσι, έπαιρνα λιγότερο αριθμλό παικτών και όταν τους πουλούσα έπειτα απο πολλές σεζόν.Μονάχα ο Goesas έμεινε και ήταν ο καλύτερος από όλους ..έχω βρει το κόλπο..δε χρειάζεται να δίνω πολλά χρήματα γιατί μειώνεται το κέρδος..Χρήμα υπάρχει αρκετό και υπολογίζω ότι θα αυξηθεί και άλλο πριν από τα πλέι-οφ!

This Post:
00
200175.452 in reply to 200175.451
Date: 12/12/2011 10:03:04 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Στέλιο, έχεις δίκιο.Δεν είχα την ίδια τακτική παλαιότερα.Τότε έπαιρνα ταλέντα για να τους κάνω βασικούς στην ομάδα.Έτσι, έπαιρνα λιγότερο αριθμλό παικτών και όταν τους πουλούσα έπειτα απο πολλές σεζόν.Μονάχα ο Goesas έμεινε και ήταν ο καλύτερος από όλους ..έχω βρει το κόλπο..δε χρειάζεται να δίνω πολλά χρήματα γιατί μειώνεται το κέρδος..Χρήμα υπάρχει αρκετό και υπολογίζω ότι θα αυξηθεί και άλλο πριν από τα πλέι-οφ!

mia χαρά το πας.εγώ πάλι προπονώ βασικούς σε μονή θέση προπόνησης και δεν μπορώ έτσι να βγάλω λεφτά.ελπίζω όμως του χρόνου που θα δώσω μπάσιμο να επωφεληθώ κι εγώ με αυτό τον τρόπο.μέχρι τότε όμως έχω πολύ δρόμο ακόμα...

This Post:
00
200175.453 in reply to 200175.443
Date: 12/12/2011 10:55:40 AM
Overall Posts Rated:
10001000
δεν με πολυπείραξε η ήττα μου από τον Άρη, λόγω της ήττας του Γιάννη...Έτσι κι αλλιώς μόλις τελειώσω από το κύπελλο θα ασχολειθώ περισσότερο με το πρωτάθλημα...

πολύ καλή πορεία στο κύπελλο.
τώρα έχεις μια μεγάλη πρόκληση μπροστά σου.μακάρι να τα καταφέρεις στο κύπελλο.
πέρσι σε αυτό το γύρο είχαμε αν θυμάμαι καλά 3 ομάδες από τον όμιλο μας.
φέτος ανεβήκαμε στις 5!
καθόλου άσχημα.

από εμάς τους 5,εγώ κρατάω την τύχη στα χέρια μου.
ο Άρης και οι Κόφτες παίζουν με ομάδες από ανώτερες κατηγορίες.
εσύ και ο Πλάγκ παίζεται με ομάδες της ΙΙΙ.εσύ εκτός και ο Πλάγκ εντός.
τα δικά σας παιχνίδια μοιάζουν πολύ σκληρά,αλλά μπορείτε λογικά να τα καταφέρετε.
αν δεν την πατήσω εγώ και περάσετε κι εσείς,τότε την εβδομάδα του ALL-STAR θα έχουμε 3 ομάδες στο κύπελλο.
δλδ 3/64!!!

μέχρι που μπορεί να συναντηθούμε δλδ!
το φαντάζεσαι?

καλή επιτυχία και στους 5 μας...

This Post:
00
200175.454 in reply to 200175.450
Date: 12/12/2011 11:40:08 AM
Overall Posts Rated:
335335
καταρχας σε λιγο θα σας κανει ενα δωρο η o-bet για να εχετe να διαβασετε..

σπαρτακος-ρεντ 2

αγορ-ποντιακος 1

αρης-πλαγιαρι 2 δυσκολα να συνερθει ο αρης κατευθειαν..

αρμι-καλαματα 1 δεν θα το χτυπησει ο τακης

αστερια-γιαννης 2 αν και ο γιαννης στα ντερμπι τα καταφερνει καλυτερα..

στελιος-κοφτης 1 οι καταστασεις του νικολα δεν ειναι καλες..

κωλος-ανατολια 2 (ω ναι,,απο τωρα ξεκινησαν οι λογομαχιες :P )

παπας-τζοκερ 2 παιξε παιξε τρεξε και σουταρε..

παντα ευχαριστιεμαι τα παιχνιδια μου με τον βολο..
παρτε μια δωση απο απαραδεκτο (6915914) χεχε

From: pazinok

This Post:
11
200175.455 in reply to 200175.454
Date: 12/12/2011 12:59:11 PM
Overall Posts Rated:
335335
O-BET εφτιαξε την δικια της ομαδα με τους καλυτερους..

σε λιγο καιρο θα εχουμε το αλλ-σταρ..με αφορμη αυτο η ο-μπετ μαζευει ολα τα ταλεντα των ομαδων μας σε μια!!

15+5 παικτες..

ΡΟΣΤΕΡ
με το νο1 και σαν βασικος ποιντ γκαρντ θα αγωνιζεται ο Ελβετος Steffen Flich (5961798) του ποντιου..
ο φλιτσ ειναι η μοναδα του ποντιου και μονος του κραταει στην πλατη του ολους του τεμετερον..
παικτης με εμπειρια ο 30χρονος που μπορει να μαρκαρει αλλα και να τρυπωνει στην αμυνα με ενα μπασιμα πχ..
ειδικοτης του να ξεκιναει τις επιθεσεις με καλο χειρισμο και πασες..μπορει να μην ειναι το ιδιο καλος και στα ελευθερα σουτ αλλα ειναι παικτης σαν πλαυ μακερ μπορει να στο οργανωσει το παιχνιδι..αδυναμο σημειο??ειναι αρκετα νευρικος και κανει πολλα φαουλ..

ποιοι θα ειναι οι αναπληρωματικοι στον ασσο??

χμμμμ..
πρωτη αλλαγη ποιος αλλος? ο Ramón Reinoso (2319006) του παπα..δευτερος στις ασσιστ στην κατηγορια πισω απο τον φλιτσ..ο χιλιανος 34χρονος εχει δει πολλα με τα ματια του και η ο-μπετ του παραχωρει το νο6 και φυσικα μια θεση στο ροστερ των καλυτερων..

3ος ποιντ γκαρντ ο οποιος θα καλειται να δινει ανασες στον φλιτς ειναι ενας νεος παικτης..σε αντιθεση λοιπον με τους προηγουμενους ο Albert Kluk (18323335) ειναι μωλις 21 χρονων..αγωνιζεται για την παρτη των 21 Αρμι και με τις καλες εμφανισεις του πηρε την φανελα της ο-μπετ με τον αριθμο 7..

και αφου οι 3/15 παικτες ηταν Pg..αλλοι 3 θα ειναι σαν sg..

λοιπον στην θεση του σουτερ εγινε μεγαλη μαχη..οι υπευθυνοι της ο-bet διαφωνουσαν σε πολλους..ομως ολοι ηταν συμφωνοι οτι το νο2 και την φανελα βασικου επρεπε να εχει ο πρωτος σκορερ της κατηγοριας Wei Chunyao
ο 29χρονος κινεζος του τζοκερ μοιριζεται το καλαθι..ειναι παικτης που μπορει να κατεβασει την μπαλα και μονος του να τελειωσει με ενα 3ποντο ενω απομενουν 20 δευτερολεπτα για την επιθεση..καταπελτης και μοναδικος στο ειδος του..

αλλαγη αλλα το ιδιο ζημιαρης ειναι ο Žutautas Goesas (13462893) και για αυτο επιλεχτηκε απο το team να παρει την φανελα του 8 και να κανει αντιπολιτευση στον καταπελτη..στο ανθος της καργιερας του μπορει και σκοραρει απο οποιοδηποτε σημειο του γηπεδου θελει..ειναι ενας Αγορ και δεν νιωθει :)

τον σεβασμο και μια θεση στο ροστερ κερδισε ο Nikolas Chontos (10796693) ..ο 26χρονος ΠΡΩΤΟΣ Ελληνας στο ροστερ μας ειναι μακραν ο ποιο επικυνδινος φωνιας των καλαθιων..ο τακης απο μικρο παιδι το πηρε απο το χερι και τον οδηγησε στην αθανασια..γιατι ποτε δεν θα πεθανει αυτος ο παικτης απο τις σκεψεις των Καλαματιανων..δινει τον καλυτερο του εαυτο σε καθε παιχνιδι και αυτο ειναι που τον εκανε να κερδισει την χρυση φανελα με τον αριθμο 9..

αυτοι ηταν οι πρωτοι 6 παικτες που ανακοινωθηκαν απο τους ανθρωπους της o-bet ..
ακολουθει η θεση του σμαλλ..μας εκανε μεγαλη εντιπωση το οτι συναντησαμε μεγαλο ανταγωνισμο στην θεση του 3..

οι επιλογες μας επιρρεαζονται απο τις φιμες και την δημοσιωτητα..οποτε λογικο ηταν την θεση του 3 να την παρει ο Carlos Alberto Esmeriz (9478044) ..ο πορτογαλος 28χρονος των Αρμι μπορει να σου υποσχεθει αυθονα καλαθια απο την γραμμη του 3ποντου και οχι μονο..ελαχιστα λαθοι,ικανοποιητηκα ριμπαουν και καλο παιδι..δεν κανει φαουλ αλλα δυστυχως ουτε και ταπες..οπως και να χει ο εσμεριζ ειναι αυτος που επιλεχτηκε ικανωτερος να παιζει διπλα απο τους φλιτσ και τσουνγιαο...

το νο 10..αυτος που θα δινει ανασες τον πορτογαλο..αυτος που κερδισε την χρυση φανελα με την αξια του ειναι ενας παιτης με πολλα υποσχεσιμο μελλον..δεν μπορουσε να λειπει απο το ροστερ ο 22χρονος Ελληνας σμαλλ φορ Kirilos Sidiropoulos (16707371) του Στελιου..μιλησαμε για το καμαρι της Καλαματας..οριστε και το θεμα συζητησεις σε ολα τα καφενεια της Τριπολης..ενας all-around παικτης που ηδη απο αυτην την ηλικια απασχολει τους αντιπαλους του Στελλιου..ονειρο του να παιξει με τα χρωματα της εθνικης..δυσκολο μεν αλλα οχι ακατορθωτο για τον μικρο πεισματαρη..

From: pazinok

This Post:
66
200175.456 in reply to 200175.1
Date: 12/12/2011 12:59:19 PM
Overall Posts Rated:
335335
συνεχιζω απο εδω για να φαινεται το ποστ μεγαλυτερο :P

ειτε ξαφνιαστητε ειτε οχι..με το σπαθι του και την ψ..η του που λενε..θεση στο χρυσο ροστερ κερδισε και ο Cheng Xubin (6681897)
ισως καλυτερος σε σουτ και απο εσμεριζ,ισως καλυτερος και σε ριμπαουν..ειναι ομως πολυ νευρικος παικτης..
το θεμα ειναι οτι αυτος με τον Χοντο προσφερουν σε καθε παιχνιδι στην Καλαματα 60-70 ποντους καθε φορα ειτε σκοραροντας ειτε δημιουργωντας πολλες φορες το καλαθι..30 χρονων και δευτερος κινεζος στο ροστερ μας με τον αριθμο 11..

τελειωσαμε και με τις θεσεις των σμαλλ..εχουμε αλλες 6 καινες θεσεις..
ειιιιιιιιιι ..εσυ αναγνωστη μου..ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ..περιμενε λιγο :P

ποιοι λοιπον θα ειναι οι παουερ??χμμμ..καλη ερωτηση..

νο4 λοιπον και θεση βασικου κερδιζει ο..........Fausto Reiffel (5888986) του παντοκρατορα..ο ορισμος του ομαδικου παικτη καθως ο 3οχρονος αυστραλος παουερ και στα λεπτα που καθεται στον παγκο δεν σταματαει να φωναζει στους συμπαικτες του και να ζει το παιχνιδι..δεν ειναι ο παικτης που θα κανει την διαφορα..αλλα ξερεις οτι παντα εχει μια καλη αποδοση και μπορει να βοηθησει την ομαδα σου..δεν ειναι το καλυτερο τεσσαρι της κατηγοριας..δεν μπορει να συγκριθει με τον Liu Daowen..ξερεις ομως δεν εχεις τρυπα φιλε μου..

ενας παικτης που συζητηθηκε πολυ και που ειναι αρκετα γνωστος στην ελληνικη κοινωτητα θα παρει την φανελα με το νο12 (12 και στην κανονικη του ομαδα ε?) για να αγωνιστει σαν αλλαγη του ρειφελ.....Yogev Frenkel (2931297)και δεν ειμαι καλα λοιπον για ολους αριανους..
ο 32χρονος καναδεζος δεν αλλαζει την ελληνικη ζωη με τιποτα για αυτο φροντιζει να παιζει μπασκετ και να μενει στην ομορφη θεσσαλονικη μας..

τι καναμε??μιλησαμε πολυ για τον κιτρινο θεο??
μωρ τι μας λες??φερτε μας τον Tomas Contreras (4896941) να ριξουμε λιγο ασπρο :)
ο ορισμος του παουερ..μπορει να κανει τα παντα ο ουρουγουανος 32χρονος..με τον αριθμο 13 και αλλαγη του ρειφελ..

και αφου γραψαμε οσο το δυνατον λιγοτερα..παμε γρηγορα γρηγορα στους ψηλους που θα κρατανε ρακετα..

το σπιτι σου να πεσει να σε πλακωσει αν δεν το πενεψεις..ο περσινος mvp της κατηγοριας και ταυτοχρονα ο πιο ακριβοπληρωμενος παικτης θα παρει το νο5 και την θεση του βασικου σεντερ..Diego Maure (4546908) ..
ηρθε στην ομαδα μας αναγκαστηκα μιας και οι οπαδοι φωναζαν τοτε για τη πωληση του miura ..η διοικηση πηρε τον μαυρε για να απαλαγει απο την γκρινια των οπαδων και τελικα αγαπηθηκε απο ολους μας..

μαζι του ενα πολυ μεγαλο ονομα..και το εννοω Aiurdi Magunagoikoetxea (5740635) ..ο κοφτης ανεβαινωντας στην κατηγοριας μας ετριβε τα ματια του απο τα μπατζετ των ομαδων μας..καλεσαι λοιπον τον ισπανο 30χρονο για να καθαρισει..αν και στους κοφτες αγωνιζεται σαν πφ πολλες φορες επιλεχτηκε στο χρυσο ροστερ σαν σεντερ..

το ιδιο ισχυει και τον τυπο που θα φορεσει το νο15 και θα ειναι επισης αλλαγη του μαυρε..αναφερθηκε και πιο πανω ο Liu Daowen (6681218) μπορει να δεινει ανασες αλλα και να παιζει βασικος και σαν 5 και σαν 4αρι..επισης σταθερος παικρης που μπορει να κανει τα παντα..πολυ προσφατα υπεφεραι απο τραυματισμο και καταλαβαμε ποσο βαρομετρο ειναι αφου ηταν φανερη η απουσια του στα παιχνιδια του ρεντ..

αυτοι λοιπον ηταν η 15αδα του χρυσου ροστερ της o-bet..
με την ομαδα επιλεχτηκαν να κανουν προπονηση μαζι τους και οι : Ζαχαριουδακης του αρη,Palocci του παπα,του αγορ οι Cegerra & Fornoz και ο Κωστακης..

εδρα του χρυσου ροστερ οπου θα κανουν καποιες προπονησεις μαζι για φιλανθρωπικο σκοπο κυριως θα ειναι το μεγαλυτερο γηπεδο..το fay-stelaios arena με Χωρητικότητα : 12514 θα τους φιλοξενησει..

δεν εκπροσωπουνται οι : Bολος και Plagiari απο κανεναν παικτη (τυχαιο)

αρχηγος αποστολης θα ειναι ο Χοντος (επιλογη μου)

εκτος ροστερ πολλα μεγαλα ονομα : Lodjanidze,Gill,Delannoy,Recarte,Estolaga,Orguin,Zarif,Virga,Καγουρας κ.α

ελπιζω να σας αρεσε..τους χαιρετησμους μου

Last edited by pazinok at 12/12/2011 1:10:32 PM

Advertisement