συνεχιζω απο εδω για να φαινεται το ποστ μεγαλυτερο :P
ειτε ξαφνιαστητε ειτε οχι..με το σπαθι του και την ψ..η του που λενε..θεση στο χρυσο ροστερ κερδισε και ο
Cheng Xubin (6681897)ισως καλυτερος σε σουτ και απο εσμεριζ,ισως καλυτερος και σε ριμπαουν..ειναι ομως πολυ νευρικος παικτης..
το θεμα ειναι οτι αυτος με τον Χοντο προσφερουν σε καθε παιχνιδι στην Καλαματα 60-70 ποντους καθε φορα ειτε σκοραροντας ειτε δημιουργωντας πολλες φορες το καλαθι..30 χρονων και δευτερος κινεζος στο ροστερ μας με τον αριθμο 11..
τελειωσαμε και με τις θεσεις των σμαλλ..εχουμε αλλες 6 καινες θεσεις..
ειιιιιιιιιι ..εσυ αναγνωστη μου..ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ..περιμενε λιγο :Pποιοι λοιπον θα ειναι οι παουερ??χμμμ..καλη ερωτηση..
νο4 λοιπον και θεση βασικου κερδιζει ο..........
Fausto Reiffel (5888986) του παντοκρατορα..ο ορισμος του ομαδικου παικτη καθως ο 3οχρονος αυστραλος παουερ και στα λεπτα που καθεται στον παγκο δεν σταματαει να φωναζει στους συμπαικτες του και να ζει το παιχνιδι..δεν ειναι ο παικτης που θα κανει την διαφορα..αλλα ξερεις οτι παντα εχει μια καλη αποδοση και μπορει να βοηθησει την ομαδα σου..δεν ειναι το καλυτερο τεσσαρι της κατηγοριας..δεν μπορει να συγκριθει με τον Liu Daowen..ξερεις ομως δεν εχεις τρυπα φιλε μου..
ενας παικτης που συζητηθηκε πολυ και που ειναι αρκετα γνωστος στην ελληνικη κοινωτητα θα παρει την φανελα με το νο12 (12 και στην κανονικη του ομαδα ε?) για να αγωνιστει σαν αλλαγη του ρειφελ.....
Yogev Frenkel (2931297)και δεν ειμαι καλα λοιπον για ολους αριανους..
ο 32χρονος καναδεζος δεν αλλαζει την ελληνικη ζωη με τιποτα για αυτο φροντιζει να παιζει μπασκετ και να μενει στην ομορφη θεσσαλονικη μας..
τι καναμε??μιλησαμε πολυ για τον κιτρινο θεο??
μωρ τι μας λες??φερτε μας τον
Tomas Contreras (4896941) να ριξουμε λιγο ασπρο :)
ο ορισμος του παουερ..μπορει να κανει τα παντα ο ουρουγουανος 32χρονος..με τον αριθμο 13 και αλλαγη του ρειφελ..
και αφου γραψαμε οσο το δυνατον λιγοτερα..παμε γρηγορα γρηγορα στους ψηλους που θα κρατανε ρακετα..
το σπιτι σου να πεσει να σε πλακωσει αν δεν το πενεψεις..ο περσινος mvp της κατηγοριας και ταυτοχρονα ο πιο ακριβοπληρωμενος παικτης θα παρει το νο5 και την θεση του βασικου σεντερ..
Diego Maure (4546908) ..
ηρθε στην ομαδα μας αναγκαστηκα μιας και οι οπαδοι φωναζαν τοτε για τη πωληση του miura ..η διοικηση πηρε τον μαυρε για να απαλαγει απο την γκρινια των οπαδων και τελικα αγαπηθηκε απο ολους μας..
μαζι του ενα πολυ μεγαλο ονομα..και το εννοω
Aiurdi Magunagoikoetxea (5740635) ..ο κοφτης ανεβαινωντας στην κατηγοριας μας ετριβε τα ματια του απο τα μπατζετ των ομαδων μας..καλεσαι λοιπον τον ισπανο 30χρονο για να καθαρισει..αν και στους κοφτες αγωνιζεται σαν πφ πολλες φορες επιλεχτηκε στο χρυσο ροστερ σαν σεντερ..
το ιδιο ισχυει και τον τυπο που θα φορεσει το νο15 και θα ειναι επισης αλλαγη του μαυρε..αναφερθηκε και πιο πανω ο
Liu Daowen (6681218) μπορει να δεινει ανασες αλλα και να παιζει βασικος και σαν 5 και σαν 4αρι..επισης σταθερος παικρης που μπορει να κανει τα παντα..πολυ προσφατα υπεφεραι απο τραυματισμο και καταλαβαμε ποσο βαρομετρο ειναι αφου ηταν φανερη η απουσια του στα παιχνιδια του ρεντ..
αυτοι λοιπον ηταν η 15αδα του χρυσου ροστερ της o-bet..
με την ομαδα επιλεχτηκαν να κανουν προπονηση μαζι τους και οι : Ζαχαριουδακης του αρη,Palocci του παπα,του αγορ οι Cegerra & Fornoz και ο Κωστακης..
εδρα του χρυσου ροστερ οπου θα κανουν καποιες προπονησεις μαζι για φιλανθρωπικο σκοπο κυριως θα ειναι το μεγαλυτερο γηπεδο..το fay-stelaios arena με Χωρητικότητα : 12514 θα τους φιλοξενησει..
δεν εκπροσωπουνται οι : Bολος και Plagiari απο κανεναν παικτη (τυχαιο)
αρχηγος αποστολης θα ειναι ο Χοντος (επιλογη μου)
εκτος ροστερ πολλα μεγαλα ονομα : Lodjanidze,Gill,Delannoy,Recarte,Estolaga,Orguin,Zarif,Virga,Καγουρας κ.α
ελπιζω να σας αρεσε..τους χαιρετησμους μου
Last edited by pazinok at 12/12/2011 1:10:32 PM