BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon 17

sezon 17

Set priority
Show messages by
This Post:
00
190683.446 in reply to 190683.444
Date: 9/18/2011 6:48:16 AM
Overall Posts Rated:
335335
λοιπον ο παντοκρατορας πρωτα παιζει με πλαγιαρι ρεντ και τζοκερ..αν τους κερδισει αυτους..του δινω το μεταξυ μας..δεν χαλαω εγω σεριδες νικων!!

This Post:
00
190683.447 in reply to 190683.446
Date: 9/18/2011 6:55:00 AM
Overall Posts Rated:
150150
να σου θυμισω κατι;
ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ -- PANTOKRATORAS {2} και για να το λεω εγω..γουρι γουρι :P
ευκαιρια οσοι παιζουν με τον σπαρτακο αν τα παρατησε!!

καταλαβαινεις οτι ειναι και στο χερι σου αν θα παρω τα παιχνιδια που λες...προσεχε σε ποιον πονταρεις...

This Post:
00
190683.448 in reply to 190683.447
Date: 9/18/2011 7:11:34 AM
Overall Posts Rated:
10001000
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

σε έχει πάρει στο λαιμό του με λίγα λόγια!

μην ξεχάσει να πει ότι είσαι φαβορί απέναντι μου!

χαχαχαχαχαχα

σας αφήνω μάγκες...

καλό μεσημέρι...

From: JK69ER

This Post:
00
190683.449 in reply to 190683.431
Date: 9/18/2011 2:26:12 PM
JK69ER
IV.2
Overall Posts Rated:
2020
Να του πεις οτι θα εχει δυσκολο εργο γιατι τον βλεπω πολυ ανεβασμενο (εκτος αν τελιωσουν τα χαπια και που θα βρουμε τωρα που ο Μακαρος ειναι μεσα)

From: RedHool

This Post:
00
190683.450 in reply to 190683.449
Date: 9/18/2011 4:09:16 PM
Overall Posts Rated:
77
me makaro mesa den fovamai tipota an kai o mpeos tin ekane tin douleia apo mesa simera me to ksanthi olimpiakos ;)

From: JK69ER

This Post:
00
190683.451 in reply to 190683.450
Date: 9/19/2011 1:34:18 AM
JK69ER
IV.2
Overall Posts Rated:
2020
Μην ξεχνας οτι ο γιος Σταυρακας ειναι εξω.

From: pazinok

This Post:
11
190683.452 in reply to 190683.451
Date: 9/19/2011 9:40:58 AM
Overall Posts Rated:
335335
λιγο πριν το τριτο μερος του πρωταθληματος και παιζοντε πολλα..
η αγωνια για το ποιος θα ανεβει και ποιος θα πεσει μεγαλωνει και γινεται το πρωταθλημα ακομη πιο ενδιαφερον οσο περναει ο καιρος..ας δουμε μια μια ομως τις ομαδες να δουμε τι εχουν κανει μεχρι στιγμης..τι παει να κανει..και τι εχει..

green fighters
οι μαχητες με μια τριαδα Δασκαλα , Γκαζονουλη κΙ τον κινεζο κατεβαινει σε καθε παιχνιδι..ειναι φανερο οτι η ομαδα ειναι ανενεργη..δεν ζηταει τιποτα και παει απευθειας για 4η κατηγορια..1-13 ρεκορ μεχρι στιγμης με μια νικη απο μια αλλα ανενεργη ομαδα..αν επιρρεαζει καθολου την εξελιξη του πρωταθληματος??μα φυσικα..μπορει να εχει καπαρωσει την 8η θεση παντα ομως υπαρχει κινδυνος να τραυματησει καποιον απο τους σταρς μας..επισης παιζει πολυ σημαντικο ρολο ποτε θα τους αντιμετωπισεις στο προγραμμα και τελος με ποσους ποντους διαφορα θα τους παρεις!!
μανατζερ?? -- απο οσο γνωριζουμε παιδι 3ης λυκειου που δεν ειχε χρονο για το μπαζερ..

mavros likos
PG M. Trninić SG A. Yianitsanakis ΣΦ M. Toš ΠΦ N. Flokas C K. Kiriejevas
ο λυκος φαινεται πως φετος δεν μπορει να ανταπεξελθει στις απαιτησεις της κατηγοριας..και απο εκει που πρωταγονιστουσε φετος βρισκεται στην τελευταια ενεργη θεση..αυτο βεβαια τον ανχωνει και ψαχνει τροπους να αλλαξει τα δεδομενα..και αυτο φαινεται με την παραχωρηση του νεαποκτηθεντα σεντερ στην λιστα μεταγραφων..
θα αγωνιστει για την φυγη της 7ης θεσης αλλα δεν νομιζω και των πλαυ ουτ..
Achilleas Yianitsanakis το μεγαλο οπλο της ομαδας που δεν αξιοποιηται οσο θα επρεπε..
μανατζερ?? -- δεν ξερουμε και πολλα για τον <λυκο> αλλα η εμπειρια περισευει απο τον ιδιο αφου παιζει απο την 2η σεζον..

PANTOKRATORAS
ενα απο τα πιο οργανωμενα και ολοκληρωμενα ροστερ ειναι αυτο του παντοκρατορα..γιατι??γιατι εχει τα παντα..Αγαπισιαρης και Ριβερο ειναι η νεα γενια..Ζαριφ και Καστροπιλ ειναι το ζευγαρι που θα ζηλευε οποιαδηποτε ομαδα 2ης κατηγοριας..και με ενα τσουρμο ψηλους που ελευθερωνουν τα χερια του προπονητη αναλογα τα παιχνιδια.. (και τα εγραψα χωρις να κοιταω ονοματα παικτων ροστερ κτλ..ειναι πλεον γνωστοι)
ο Γιαννης με δυο συμμετοχες στα πλαυ οφ της κατηγοριας αγωνιζεται για την αποφυγει των πλαυ ουτ μιας και εμεινα καπως πισω..οι επιλογες του θα κρινουν πολυ τα δεδομενα της βαθμολογιας..
μανατζερ?? -- γτ ο Γιαννης μπορει να λεγεται απο τους καλυτερους μανατζερς της κατηγοριας?? μα αφου εχει φτιαξει ενα ροστερ με παρον και μελλον χωρις day trading,θεωρειται ανταγωνιστικος για ολους με απροβλεπτη επιθεση και θεσεις ουδετερες για καθε ομαδα..

Kalamata B.C
1.S. Korkosz 2.N. Chontos 3. C. Xubin 4.F. Servant 5 M. Alcántara
ο τακης με μια απο τις καλυτερες επιθεσεις της κατηγοριας ποζαρει στην 5η θεση και φλερταρει με τα πλει οφ..βεβαια εχει και τον κινδυνο της απειλης απο κατω αλλα εχει ενα πλεονεκτημα..η μηχανη 3ποντων Χοντος και η παρεα του καλειτε να αποζημιωσει το κοινο τους και να τους δωσει χαρες στο τριτο μερος..
μανατζερ?? -- ο τακης ξερει το ροστερ του και τι χαρτια εχει..συνηθως κανει σωστες επιλογες για τα ποια παιχνιδια ειναι του χεριου του..αναμενεται να σκασει μπομπα εκπληξεων και απο τον τακη??

JK69ER
το πρωτο φαβορι για ανοδο..{να επιτρεψτε μου να τα αναφερω και αυτα}..ο τζοκερ καταφερνει να βρησκεται στην 4η θεση με μια θαυμασια πορεια στο κυπελλο..με τερατα σε καθε γωνια του παρκε και με βαρβατα εσοδα θα κανει εστητη την παρουσια του στο τριτο μερος αφου εχει αποκλειστει απο το κυπελλο..Wei Chunyao κ Martín Outeiro στην λιστα μεταγραφων..πολυ πιθανον να δουμε καποιες αλλαγες μεχρι το τελος..
μανατζερ?? -- εχουμε να κανουμε με ενα κωλ/δο διαχειριστη που κερδιζει αγωνες στο ποντο και κληρωνεται με ομαδες 5ης κατηγοριας στον γυρω τον 16 που λεει ο λογος..

From: pazinok

This Post:
11
190683.453 in reply to 190683.451
Date: 9/19/2011 9:41:09 AM
Overall Posts Rated:
335335
Red Legionaries
οι κοκκινοι με το ετοιμο ροστερ βαζουν παικτες στην λιστα μεταγραφων..εχουμε εμπεδωσει τα σκιλλς και τις ικανοτητες των αστερων και απλα περιμενουμε για μια νεα μεταγραφη που θα κλεισει τα στοματα και θα ανοιξει τα ματια μας..μονο ετσι εξηγηται η σιγουρια του μανατζερ τους για ανοδο..το δευτερο φαβορι για ανοδο λοιπον αν κρατησουμε δεδομενο μονο του οτι ο ρεντ εχει ενθουσιασμο στα υψη και αισιοδοξια που σπαει νευρα..

PLAGIARI FORCE
αλλο ενα αρεστο ροστερ,ισσοροποιμενο με αλλαγες κτλ κτλ..ο πλαγιαρι διαθετει την καλυτερη αμυνα της κατηγοριας..
και αν δεν ειναι αυτο οπλο για να μπορει να ανεβει κατηγορια??τοτε ποιο ειναι??και ας κανω κατι που δεν αρμοζει σε εναν καλο ρεπορτερ αλλα μιας και γραφω σαν pazinok μπορω να πω οτι ειναι η μοναδικη ομαδα που θα αφιερωσω και δευτερη μερα για το στησιμο της ομαδας μου στο μεταξυ μας..
σαν μανατζερ?? -- δεν γνωριζουμε και πολλα αλλα φαινεται ατομο προσγιομενο και κυνηγο γτ σε ποιον δεν αρεσει να ειναι πρωτος??

♛Anatolia Polikastou♛
και αν δεν πενεψεις το σπιτι σου θα πεσει και θα σε πλακωσει..
πιστευω οτι παντα εχω ανοιχτα τα χαρτια μου..για το ροστερ εχω ολων των ειδων παικτες,το μειωνεκτημα ειναι οτι δεν εχω καλες επενδυσεις για την νεα γενια..η ψυχολογια εχει ανεβει και η τωρα η ποτε..ενα παιχνιδι πουλησα μονο,δυο εχασα στο καλαθι και ενα απο ενα λαθος μου απεναντι στο τοτε ρεντ..νομιζω οτι μεχρι σημερα ημουν ο μονος που ακουσα απο αλλους το ονομα του για φαβορι ανοδου και με ενθουσιασμο,ενα προγραμμα που μου αρεσει,το πλεονεκτημα της +1 νικης και τις δοκιμες μου για νεες τακτικες μου δινει ενα ακομα κινητρο για να ξεπερασω τα δεδομενα της ομαδας μου στα φετινα πλαυ οφ..

αυτα απο την κοκκινη πλευρα..με την πρωτη ευκαιρια θα γραψω και για τους μπλε..ισως καπακι απο αυτο..

This Post:
00
190683.454 in reply to 190683.453
Date: 9/19/2011 9:51:24 AM
Overall Posts Rated:
10001000
αυτα απο την κοκκινη πλευρα..με την πρωτη ευκαιρια θα γραψω και για τους μπλε..ισως καπακι απο αυτο..

είσαι φοβερός!!!πραγματικά μου άρεσε τρομερά αυτή η δουλειά!!!

σχετικά με τους μπλε...

στο καπάκι στο καπάκι!!!!

This Post:
00
190683.455 in reply to 190683.454
Date: 9/19/2011 9:52:47 AM
Overall Posts Rated:
150150
μονο αυτο θα πω...την μπαλιτσα μου την καταχωρησα ηδη...:)

This Post:
00
190683.456 in reply to 190683.455
Date: 9/19/2011 10:02:17 AM
Overall Posts Rated:
10001000
κι εγώ!!!

αλλά για 2η μπαλίτσα πρέπει να περάσουν 12 ώρες!!!

πες του να γράψει και για εμάς!!!

περιμένω πως και πως να αναφερθεί και σε εμάνα!!

χαχαχαχαχα

είτε το πιστεύεις είτε όχι,σκεφτόμουν το πρωί τι ωραία που θα ήταν να έγραφε κάποιος αυτά που έγραψε ο Πάνος!!!

να δω θέλω τι 5αδα θα μου γράψει!!!

χαχαχαχαχαχα

θα γράψει στο καπάκι?
αν ξέρεις πες μου να περιμένω!

Advertisement