Nem akartam foglalkozni a témával, de ha már így nekem támadt mindenki akkor lássuk a száraz tényeket!
Szerintem nem az a fontos, hogy valaki 4 vagy 7 szezon óta játszik.Bár ahogy nézem, nem semmi eredmény 4 szezon alatt 2. osztályig jutni, ahol a 2. évem taposom!
Örülök neki, hogy ennyire tájékozottak vagytok a témában, és mielőtt nekem estetek volna, bárminek is utána néztetek volna.Ugyebár itt mindenki bazi okos, de senki sem tudja, hogy azt a csapato honnan szerezte.Az öcsém befejezte a játékot, és én adtam oda neki a csapatot.Az öcsém akkor reggelt be amikor én, de nem ment neki a játék.Egyengettem az útjait, de konok volt, amikor voltak a kizárásos balhék megbeszéltük, (mivel otthon is melóba is egy gépről játszunk) hogy ő hagyja a játékot nehogy gond legyen belőle, én ekkor lettem 2. osztos, és nagyon tetszett a játék.Pontosan tudom, hogy milyen csapatot kapott Huszi a teljes játékos állományt, csarnok, személyzet ismertem.Minden skillt edzést kit mikor mennyiért vett.Mintha csak a sajátom lett volna.Azóta hétről hétre követem a fejlődését.Már 2 szezonnal ezelőtt is döntőt játszott, nagy csatában kapott ki.Erre tavaly egy még erősebb kerettel egy év fórral megint kikapott.Ha ekkora tudása tapasztalata van, miért?Nézegettem a szezonban a meccseit, szinte azonos séma a támadásban védekezésben semmi ötlet sehol.Taktikázásnak nyoma sem volt.A döntőt elbukta ismét (4. osztos színvonalon egy tapasztalt manager?) szerintem a taktika ismét nem volt megfelelő/változatos!Mindez egy 5. szezonos csapattal nem most kezdte egy újjal!!!Persze vér profi, hiába ajánlok egy haladó mentort minek neki, ő tud mindent (nem rég kért itt Gila Patai sorolhatnám a "nagyágyúkat" segítséget,szóval nem szégyen, ha valaki valamit nem tud vagy valahol megakadt)!De én nem látok azóta se fejlődést a csapatnál!
"Inkább örülnél annak, hogy felajánlja segítségét és áldoz idejéből másokra."
Én örüljek neki, hogy segít?Úgy mondod ezt, mintha nekem segítene!!!Örüljenek a mentoráltak miért én?Mondjuk tényleg úgy érzem, hogy nekem kell itt örülni, hogyha valakinek segíthetek, mert tisztelet a kivételnek (azt hiszem volt aki már megköszönte a segítséget) egy köszönöm-öt se képes leírni ide senki!Ez úgy jött le mintha a befőtt tenné el a nagymamát!
Azért külön elnézést kérek, hogy próbálok oda figyelni arra, hogy az esetleges segítségre szorulók a lehető legjobb tanárt kapják, és meg merem írni egy olyan embernek aki SZERINTEM (lehet mások szerint nem, de én akkor is így látom) alkalmatlan arra, hogy valakit rábízzak.Erre, ő nem bebizonyítani akarja az ellenkezőjét, hanem strucc módjára a földbe dugva a fejét akkor többet ne szóljon hozzá senki..., meg a scoutok is hagyják... (hogy jött ez a téma ide?)!Tudjátok próbálom mindenkinek a legjobbat, legjobbkor adni, és próbáltam felelősséget vállalni a programért.Nem neked/tek panaszkodnak a mentorok mentoráltak privátban.Van sok furcsa helyzet amiről nem tud más csak az érintettek!
Kedves Mihajlov!
Nem te vagy az első aki írt ez ügyben.A különbség az, hogy másban volt annyi, hogy privátban adott hangot a véleményének, nem itt a fórumon próbál lejáratni (?) (nem tudom mi más lehetett a célod a fenti leveleddel) az esetleges újak előtt, és nem itt vonja kétségbe a kompetenciámat.Nagyon szívesen beszélgetek és cserélek gondolatokat, meglátásokat bárkivel, eddig a pontig szívesen segítettem akárkinek, de látom, itt van nálam sokkal hozzáértőbb, odaadóbb, (mert ugye tutira nem abba a kasztba való vagy, aki csak kritizálni tud, hanem meg is tudod mutatni, hogy kell ezt jobban csinálni) és ideje, kedve is van csinálni ezt az egészet!Mindezek után szívesen átadom neked a staféta botot, csináld úgy, hogy jobb legyen a program (nem nehéz véghez vinni én elhiszem), mert tőlem csak ennyire futotta.
A sok tettre kész aktív, ügyes, profi mentornak köszönöm az eddigi odaadó segítségét, köszönöm a korrekt közös munkát.Csak így tovább, segítsétek az ifjoncokat, és azt aki tovább viszi ezt a programot!
Tis