BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon18

sezon18 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
200175.444 in reply to 200175.441
Date: 12/11/2011 12:13:58 PM
Overall Posts Rated:
150150

δεν μπορώ να μιλήσω για τον Γιάννη.αυτός πρέπει να μας πει τι έψαχνε από αυτό το ματς.και από τακτική και από διάθεση.αν και υποθέτω πως η διάθεση διαμόρφωσε την τακτική.ίσως περίμενε ότι θα κατεβώ χαλαρά λόγω κυπέλλου.δεν ξέρω...

λοιπον...καταρχην η χαλαρη για αυτο το παιχνιδι ηταν το μονο σιγουρο απο την αρχη...οχι πως υποτιμω το Στελιο, ειδικα μεσα στην εδρα του...ομως ο ενθουσιασμος μου ειχε πεσει αρκετα και επρεπε να τον ανεβασω εν οψη των επομενων παιχνιδιων...αυτο σε συνδιασμο με την απουσια εδρας ειχε σαν αποτελεσμα να ειμαι αουτσαιντερ για αυτο το παιχνιδι...βεβαια αυτο το ηξερα μονο εγω....:)
ακομα ειχα πει απο την αρχη της σεζον πως ηθελα να δοκιμασω νεα συστηματα φετος..εχω κανει καποιες δοκιμες και θα συνεχισω...ειπα λοιπον να παιξω εξωτερικη απομονωση...για να πω την αληθεια δεν ξερω και πολλα γι αυτο το συστημα οποτε αυτο απο μονο του ηταν μεγαλο ρισκο...τελικα αν και δεν ειδα το παιχνιδι απο οτι φαινεται δε μου βγηκε αφου οι πρωτοι σκορερ της ομαδας μου τα πηγαν χαλια...απο εκει και περα δεν μπορουσα να κανω και πολλα...πιθανον να μην εβαλα τους παιχτες στις σωστες θεσεις ή απλα να μην εχω τους παιχτες για να παιξω αυτο το συστημα..δεν ξερω ισως το δοκιμασω με διαφορετικο τροπο παλι καποια στιγμη για να δουμε πως θα παει...

τωρα οσο για την αμυνα σκεφτηκα να δοκιμασω 3-2...να πιεσω λιγο τις πασες του Στελιου που δεν ειναι και οι καλυτερες...τελικα δεν ξερω κατα ποσο επιασε η 3-2...αν και κρατησα σχετικα χαμηλα το Στελιο πιστευω οτι με μαν2μαν θα τα πηγαινα καλυτερα...
πριν απο το παιχνιδι ηλπιζα ο Στελιος να παιξει με ροτεισον και χαλαρα για να μπορεσω να παρω απο το παιχνιδι...απο τη στιγμη που κατεβηκε ετσι και κανονικα στην εδρα του ηταν πολυ δυσκολο να το παρω με χαλαρη...
μπραβο ομως στο Στελιο για τη νικη του!!!!
τωρα κοιταμε τα επομενα παιχνιδια και στοχος παραμενει να δοκιμασω νεα συστηματα και τακτικες...επισης και η 4η θεση...αν ο Πλαγιαρι δεν ειναι αρκετα ευγενικος να μου την παραχωρησει μαλλον θα επιδιωξω να την παρω απο μονος μου....:P

This Post:
00
200175.445 in reply to 200175.442
Date: 12/11/2011 12:45:01 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
μετα τη αναγκαια νικη στρεφομαστε στο ματς με τον κοντοχωριανο πλαγιαριανο φιλο μου...η νικη δεν ειναι και αναγκαια για εμενα τουλαχιστον,ειναι και εκτος εδρας και η ηττα δεν θα φερει την καταστροφη...στο βαθος του μυαλου μου ειναι και το κυπελλο αφου πονταρω ο αντιπαλος μου να παιξει με αναπληρωματικους...το σαββατο επαιξε με τους βασικους του...αυτο βεβαια δεν λεει και τιποτα αφου οι αναπληρωματικοι του ειναι ισαξιοι με τους βασικους μου...τελευταια στιγμη θα αποφασισω ποιο απο τα δυο ματς θα χτυπησω...και τα δυο καρπουζια δεν χωρανε στην ιδια μασχαλη φανταζομαι...

This Post:
00
200175.446 in reply to 200175.444
Date: 12/11/2011 6:53:32 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Γιάνναρε σου έδωσε μια μπαλίτσα για τα καλά σου λόγια.
σε ευχαριστώ φίλε.
το σκεπτικό του καθενός για το που θα μαζέψει ηθικό είναι καθαρά προσωπική του υπόθεση και δεν χωράει κριτική.

εγώ τώρα φέτος είχα ίδιους στόχους με εσένα.ουσιαστικά ήθελα προπονήσεις καλές,καλή πορεία στο κύπελλο που το κάνω κέφι,παραμονή,και φυσικά να μάθω καλύτερα κάποια συστήματα.στο τελευταίο το παλέυω όσο μπορώ,αλλά ούτε κι εγώ ξέρω αν τα έχω καταφέρει!

χαχαχαχαχαχαχαχα

το θέμα είναι όμως ότι παρόλο που είχα σκοπό να αυξήσω τα ποσά που δίνω για μισθούς,τελικά έπεσα σε αυτή την παγίδα.και πλέον η ομάδα που έχω θα έλεγα ότι δεν αξίζει τα λεφτά που πληρώνω μεν,αλλά θεωρώ πως είναι ομάδα που πρέπει οπωσδήποτε να μπει 4άδα!

ο Πάπας όμως μου ξέφυγε.για να έχω ελπίδες να τον φτάσω,πρέπει να κάνω το 2/2 στα 2 επόμενα ματς.ανξερτήτως κλήρωσης σε περίπτωση πρόκρισης,αυτό μπορεί να γίνει.αν χάσει λοιπόν και τα 2 ματσάκια του ο Σάκης,τότε τον φτάνω σε πρώτη φάση και μετά βλέπουμε.βέβαια αν είμαι τυχερός στις κληρώσεις του κυπέλλου όπως τώρα και συνεχίσω στο θεσμό μέχρι τότε,ίσως επηρεαστώ από αυτό.

για την ώρα πάντως,περιμένω τον αγώνα της Τρίτης με ανυπομονησία.θέλω πολύ να κάνω το πρώτο μου διπλό για φέτος.υπομονή λοιπόν μέχρι τότε....

καλή συνέχεια να έχουμε όλοι μας.εξάλλου τώρα είναι που αρχίζει να ζεσταίνετε το πρωτάθλημα...

From: valadis

This Post:
00
200175.447 in reply to 200175.7
Date: 12/11/2011 11:39:31 PM
Overall Posts Rated:
88
τα αστερια μαλλον δεν το πιστεψαν..μπορουσαν και καλυτερα στην επιθεση..μα καλα 90+ ποντους εβαλε..και ομως μπορουσε και καλυτερα..η αμυνα του τον κρατουσε εντος του παιχνιδιου..χαλαρη διαθεση υποθετω..αλλα και αλλα τα χτυπαει ομως :@

βασικά πιστέψα πως θα κερδίσω με χαλαρή και έστησα την ομάδα μου στηριζόμενος στο ματσαπ του λεονάρδη αλλά η μηχανή φρόντισε να τον σβήσει από το πρώτο δίλεπτο, στην θέση του μπήκε ένας άμπαλος και σε κακή κατάσταση, ο οποίος πέτυχε τους περισσότερους πόντους της ομάδας μου. μάλλον ρεκόρ καριέρας έκανε.
Ήθελα να μαζέψω ενθουσιασμό για τα επόμενα δύσκολα ματς αλλά όπως λέει μία γνωστή παροιμία , όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα. καλά να πάθουμε.
πλέον όπως όλα δείχνουν θα βγω έβδομος, αλλά το ενθαρυντικό για μένα είναι πως στα πλέι άουτ οι ψηλοί μου θα παίξουν σε πιο νορμάλ θέσεις και θα είμαι πιο ανταγωνιστικός από ότι είμαι τώρα.
καλή συνέχεια

This Post:
00
200175.448 in reply to 200175.446
Date: 12/12/2011 5:22:33 AM
Overall Posts Rated:
77
Γεια σας και απο εμενα !!

Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω δεν νομιζεις? Πρεπει να ξερεις οτι θα εχεις ενα πολυ δυσκολο απογευμα αυριο μιας και δεν πιστευω να μπορεσεις να κανεις οπως λες την πρωτη εκτος εδρας νικη σου!!
Θα εχεις να αντιμετωπισεις τους φανατικους οπαδους της ομαδας μου πολυ πριν μπεις στο γηπεδο... η αστυνομια σκεφτετε πολυ σοβαρα να αναβαλει το παιχνιδι λογο μεγαλης επικυνδηνοτητας.
Ασε το πολυ σοβαρο γεγονος , οτι διερευσε απο καποιο ατομο της ομαδας σου οτι επικρατη μεγαλο ανχος για το αποτελεσμα και καποιοι παιχτες σου σκεφτονται να δηλωσουν κολλημα και να μεινουν εκτος αποστολης.
Η μονη λυση που βλεπω για να μπορεσεις να πεις οτι εχεις καποιες ελπιδες για νικη ειναι να παιξεις δυνατα!!
Η συνεχεια μεσα στο παρκε!!

This Post:
00
200175.449 in reply to 200175.448
Date: 12/12/2011 6:58:54 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Γεια σας και απο εμενα !!

Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω δεν νομιζεις? Πρεπει να ξερεις οτι θα εχεις ενα πολυ δυσκολο απογευμα αυριο μιας και δεν πιστευω να μπορεσεις να κανεις οπως λες την πρωτη εκτος εδρας νικη σου!!
Θα εχεις να αντιμετωπισεις τους φανατικους οπαδους της ομαδας μου πολυ πριν μπεις στο γηπεδο... η αστυνομια σκεφτετε πολυ σοβαρα να αναβαλει το παιχνιδι λογο μεγαλης επικυνδηνοτητας.
Ασε το πολυ σοβαρο γεγονος , οτι διερευσε απο καποιο ατομο της ομαδας σου οτι επικρατη μεγαλο ανχος για το αποτελεσμα και καποιοι παιχτες σου σκεφτονται να δηλωσουν κολλημα και να μεινουν εκτος αποστολης.
Η μονη λυση που βλεπω για να μπορεσεις να πεις οτι εχεις καποιες ελπιδες για νικη ειναι να παιξεις δυνατα!!
Η συνεχεια μεσα στο παρκε!!

γεια σου Νικόλα!

χαρά μου να διαβάζω μήνυμα δικό σου αλλά και του Βαλάντη.αποδεικνλυεται περίτρανα ότι τώρα αρχίζουν τα ωραία!
τώρα σχετικά με αύριο,το πολύ πολύ να χάσω!
χαχαχαχαχαχαχα
σοβαρά τώρα,όλες οι ομάδες πλέον καίγονται για νίκες.κι αν θέλω εγώ την νίκη,τι να πεις κι εσύ...

αλλά θα τα πούμε αύριο από κοντά!

χαχαχαχαχαχαχα

κάλή εβδομάδα παιδιά

This Post:
11
200175.450 in reply to 200175.449
Date: 12/12/2011 8:11:04 AM
Overall Posts Rated:
10001000
AGOR - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ 1

έχει παικταράδες ο Γιώργος στο 2,3 που δεν μπορείς να τους σταματήσεις με τίποτα.
ένα σχόλιο για τον Γιώργο μονάχα.
πολύ μου αρέσει ο τρόπος που πουλάει τους προπονήσιμους του.αλλά μάλλον δεν το έκανε πάντα αυτό.παρόλα αυτά βελτιώνει πάρα πολύ τα οικονομικά του που αν δούμε να φέρνει κάνα παικταρά για τους τελικούς,δεν θα μου κάνει εντύπωση.

Άρης - Πλαγκ 2

ο Στέφανος βασίζεται σε μια πεντάδα.μετά από την δυνατή που έπαιξε το Σάββατο,μάλλον θα τα ξεκουράσει τα παιδιά.το κακό είναι ότι για χάρη του κυπέλλου έχει καταστρέψει την διαφορά πόντων του.επιστρέφω όμως στον αγώνα και λέω ότι ο Άρης δεν νομίζω να κατεβεί καν.οπότε..

Άρμυ - Καλαμάτα 1

σε αντίθεση με το Σάββατο,αύριο δεν βλέπω αγώνες με συγκινήσεις.ο Τάκης εδώ που έχει φτάσει στο κύπελλο και με την κλήρωση που έχει,πιστεύω θα κυνηγήσει την πρόκριση με νύχια και με δόντια και θα αφήσει στην άκρη αυτό το ματς.αν κάνω λάθος όμως,τότε θα έχουμε καλό ματς εδώ.αλλά και πάλι ο Ορέστης θα είναι το φαβορί,αφού ο Εσμερίθ δεν σταματιέται με τίποτα.

Αστέρια - Γιάννης 2

δεν νομίζω ο Βαλάντης να περιμένει να χτυπήσει εδώ.μάλλον θα επιχειρήσει να κερδίσει τα παιχνίδια με τους μπλε που είναι μεγαλύτερης σημασίας.
ο Γιάννης πάλι θέλω να δω τι θα παίξει στην επίθεση και αν θα του βγει.

Στέλιος - Κόφτες 1

2 από τα πιο ακριβά ρόστερ σε μισθούς στην κατηγορία(ίσως και τα 2 πιο ακριβά).και οι 2 συνεχίζουμε στο κύπελλο,αλλά και οι 2 θέλουμε τη νίκη και πιστεύουμε σε αυτή.κι όμως και οι 2 είμαστε χαμηλά στην βαθμολογία.αν ο Νικόλας παίξει δυνατή,θα χάσω.αλλά πόσο θα χρειαστεί μετά για να την μαζέψει?μετά το μεταξύ μαςύπάρχουν ματσάκια που μπορεί να χτυπήσει.οπότε δεν τον κόβω να παίζει δυνατή.και σε αυτή την περίπτωση,οι καταστάσεις του δεν τον βοηθούν και πολύ.

θα έχουμε ντέρμπι μεν,αλλά πιστεύω θα νικήσω.

Βόλος - Πάνος 2

πολύ μου αρέσει ο Βόλος και έχει και παράδοση με τον Πάνο.αλλά εκτός έδρας δεν μπορείς να σταματήσεις την παρέα του Μάουρε.την τύχη του αγώνα αυτού την καθορίζει ο Πάνος λοιπόν.θέλω όμως να δω τις τακτικές τους.

Πάπας - Τζόκερ 1

ο Τζόκερ μου αρέσει σαν μάνατζερ περισσότερο από τον Σάκη.μεγάλη μαγκιά που είναι στην κορυφή του κόκκινου ομίλου.αλλά έχει πρόβλημα τώρα και ο Πάπας μπορεί να το εκμεταλευτεί εύκολα.άντε και να δούμε αν θα σκαρφιστεί κάτι ο γηπεδούχος για να παραμείνει ψηλά...

This Post:
00
200175.451 in reply to 200175.450
Date: 12/12/2011 9:57:09 AM
Overall Posts Rated:
6767
Στέλιο, έχεις δίκιο.Δεν είχα την ίδια τακτική παλαιότερα.Τότε έπαιρνα ταλέντα για να τους κάνω βασικούς στην ομάδα.Έτσι, έπαιρνα λιγότερο αριθμλό παικτών και όταν τους πουλούσα έπειτα απο πολλές σεζόν.Μονάχα ο Goesas έμεινε και ήταν ο καλύτερος από όλους ..έχω βρει το κόλπο..δε χρειάζεται να δίνω πολλά χρήματα γιατί μειώνεται το κέρδος..Χρήμα υπάρχει αρκετό και υπολογίζω ότι θα αυξηθεί και άλλο πριν από τα πλέι-οφ!

This Post:
00
200175.452 in reply to 200175.451
Date: 12/12/2011 10:03:04 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Στέλιο, έχεις δίκιο.Δεν είχα την ίδια τακτική παλαιότερα.Τότε έπαιρνα ταλέντα για να τους κάνω βασικούς στην ομάδα.Έτσι, έπαιρνα λιγότερο αριθμλό παικτών και όταν τους πουλούσα έπειτα απο πολλές σεζόν.Μονάχα ο Goesas έμεινε και ήταν ο καλύτερος από όλους ..έχω βρει το κόλπο..δε χρειάζεται να δίνω πολλά χρήματα γιατί μειώνεται το κέρδος..Χρήμα υπάρχει αρκετό και υπολογίζω ότι θα αυξηθεί και άλλο πριν από τα πλέι-οφ!

mia χαρά το πας.εγώ πάλι προπονώ βασικούς σε μονή θέση προπόνησης και δεν μπορώ έτσι να βγάλω λεφτά.ελπίζω όμως του χρόνου που θα δώσω μπάσιμο να επωφεληθώ κι εγώ με αυτό τον τρόπο.μέχρι τότε όμως έχω πολύ δρόμο ακόμα...

This Post:
00
200175.453 in reply to 200175.443
Date: 12/12/2011 10:55:40 AM
Overall Posts Rated:
10001000
δεν με πολυπείραξε η ήττα μου από τον Άρη, λόγω της ήττας του Γιάννη...Έτσι κι αλλιώς μόλις τελειώσω από το κύπελλο θα ασχολειθώ περισσότερο με το πρωτάθλημα...

πολύ καλή πορεία στο κύπελλο.
τώρα έχεις μια μεγάλη πρόκληση μπροστά σου.μακάρι να τα καταφέρεις στο κύπελλο.
πέρσι σε αυτό το γύρο είχαμε αν θυμάμαι καλά 3 ομάδες από τον όμιλο μας.
φέτος ανεβήκαμε στις 5!
καθόλου άσχημα.

από εμάς τους 5,εγώ κρατάω την τύχη στα χέρια μου.
ο Άρης και οι Κόφτες παίζουν με ομάδες από ανώτερες κατηγορίες.
εσύ και ο Πλάγκ παίζεται με ομάδες της ΙΙΙ.εσύ εκτός και ο Πλάγκ εντός.
τα δικά σας παιχνίδια μοιάζουν πολύ σκληρά,αλλά μπορείτε λογικά να τα καταφέρετε.
αν δεν την πατήσω εγώ και περάσετε κι εσείς,τότε την εβδομάδα του ALL-STAR θα έχουμε 3 ομάδες στο κύπελλο.
δλδ 3/64!!!

μέχρι που μπορεί να συναντηθούμε δλδ!
το φαντάζεσαι?

καλή επιτυχία και στους 5 μας...

This Post:
00
200175.454 in reply to 200175.450
Date: 12/12/2011 11:40:08 AM
Overall Posts Rated:
335335
καταρχας σε λιγο θα σας κανει ενα δωρο η o-bet για να εχετe να διαβασετε..

σπαρτακος-ρεντ 2

αγορ-ποντιακος 1

αρης-πλαγιαρι 2 δυσκολα να συνερθει ο αρης κατευθειαν..

αρμι-καλαματα 1 δεν θα το χτυπησει ο τακης

αστερια-γιαννης 2 αν και ο γιαννης στα ντερμπι τα καταφερνει καλυτερα..

στελιος-κοφτης 1 οι καταστασεις του νικολα δεν ειναι καλες..

κωλος-ανατολια 2 (ω ναι,,απο τωρα ξεκινησαν οι λογομαχιες :P )

παπας-τζοκερ 2 παιξε παιξε τρεξε και σουταρε..

παντα ευχαριστιεμαι τα παιχνιδια μου με τον βολο..
παρτε μια δωση απο απαραδεκτο (6915914) χεχε

Advertisement