BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
176365.444 in reply to 176365.443
Date: 8/21/2011 8:16:09 AM
Overall Posts Rated:
334334
mporei kapoios na metafrasei?

This Post:
00
176365.445 in reply to 176365.444
Date: 8/21/2011 8:27:00 AM
Overall Posts Rated:
8888
Δεν ειναι κατι κακό, απλα εχουν φτιάξει φορμα που μπορει ο μανατζερ που εχει παίχτη εθνικης τους, να συμπληρώσει το έντυπο και να περάσει τα σκιλλ του

Last edited by mkostantak at 8/21/2011 8:27:24 AM

This Post:
00
176365.446 in reply to 176365.445
Date: 8/21/2011 8:30:41 AM
Overall Posts Rated:
334334
poia h diafora me to na ta steileis apeu8eias se ena apo ta atoma tou team kai na peis 8elw na asxolei8w me ton paikth boh8eia..?

This Post:
00
176365.447 in reply to 176365.446
Date: 8/21/2011 10:15:51 AM
Antil Global B.C.
III.1
Overall Posts Rated:
138138
apla tous vgazeis apo ton kopo na perasoun aftoi ta skill.... kai stin teliki , vgainei to team apo tin ypoxreosi , an kapoios endiaferetai pragmatika ananeonei tin database , eidalos menei ektos o paixtis tou kai to team apla den skaei....

This Post:
00
176365.449 in reply to 176365.11
Date: 8/22/2011 3:14:22 PM
Overall Posts Rated:
334334
ta 8elame kai ta pa8ame.... dystuxws
sto didimo amuna mas-epi8esh tous pesame eksw?

This Post:
00
176365.450 in reply to 176365.449
Date: 8/22/2011 3:33:06 PM
Overall Posts Rated:
112112
sto didimo amuna mas-epi8esh tous pesame eksw?

Δεν νομίζω να υπήρχε καλύτερο σενάριο για τη Βοσνία.
Μας έπιασε σε άμυνα και επίθεση και την χάσαμε σε άμυνα και επίθεση.
Ακόμα κι έτσι χάσαμε στον πόντο.

Βέβαια τι 1, τι 20. Η δεύτερη ήττα είναι καταδικαστική, οπότε τίποτα δεν θα χρυσώσει το χάπι.

Θα γίνει πάλι η κλασική αναφορά σε πάικτες και αγωνιστικές καταστάσεις και πως τα 2 ματς θα τα παίρναμε με απλό σπρώξιμο και Μ2Μ αν είχαμε αυτόν με καλή αγωνιστική, αν είχαμε τον άλλο κλπ.

Θα βγουν, όχι τώρα στις εκλογές, οι χ-ψ υποψήφιοι και θα πούνε πως το παιχνίδι θα το παίρναμε αν είχαμε βάλει εκείνο το σύστημα και εκείνη την άμυνα, που θα έβαζαν εκείνοι βέβαια και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Εγώ θα πω ένα. Πονάω να βλέπω την Εθνική μας να χάνει από θεωρητικά υποδεέστερες ομάδες.
Πονάω να πρέπει να εφευρίσκουνε τρόπους ο Μαμού με τον Μάτσα να "κλέψουμε" παιχνίδια, κάτι το οποίο θα έπρεπε να το κάνουν οι αντίπαλοί μας και όχι εμείς.

Φέτος είχαμε μεγάλη ευκαιρία για πρόκριση και πορεία. Είναι κρίμα κι άδικο να είμαστε εκτός από τον τρίτο αγώνα.
Κρίμα κι άδικο η μηχανή τόσες σεζόν που ασχολούμαι με την Εθνική να μη μας έχει δώσει ένα παιχνίδι που πήγε στον πόντο.

Ήδη για μένα το βάρος έχει πέσει στα παιδιά της επόμενης σεζόν, που θα αντικαταστήσουν ορισμένες βαθιές πληγές του φετινού μας ρόστερ και στην διαρκή και επίμονη επικοινωνία με τους μάνατζέρ τους για την ολοκλήρωση του προπονητικού τους πλάνου.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
176365.451 in reply to 176365.450
Date: 8/22/2011 4:33:56 PM
Overall Posts Rated:
1414
Καταρχας νομιζω ειναι δεδομενη η καλη δουλεια που γινεται στον τομεα παραγωγηκοτητας νεων παικτων απο το τιμ της εθνικης,αλλα και το αντιστοιχο της U21,η στηριξη μας ειναι δεδομενη.Ωστοσο οπως ειπε και ο Γιαννης ολοι μας ποναμε,οταν βλεπουμε την εθνικη.Ας εκφρασω την καλοπροαιρετη κριτικη με ισως "κακα λογια"(αθελα μου,δηλ μπορει να φανω κακος).

1ο δεδομενο:Αγ.καταστασεις...Δεδομενο ειναι οτι φετος δεν ειχαμε τις επιθυμητες αγ.καταστασεις.Μια ομαδα που ειναι ικανη για καλη πορεια χρειαζεται αυτος ο τομεας να ειναι πλεονεκτημα και οχι να υστερουμε εμεις σε σχεση με τους αντιπαλους μας...Γνωμη μου ειναι οτι παικτες που δεν εχουν τα απαιτουμενα κριτηρια(προσθετωντας σε αυτα και την αγων,κατασταση δεν πρεπει να καλουνται,βεβαια σε αυτο το κομματι παιζει ρολο ο ενθουσιασμος...ο οποιος ειναι ανασταλτικος παραγωντας σε αυτο.

2ο δεδομενο:Νομιζω,οτι φετος δεν δωσαμε ιδιετερη προσοχη,δεν ξερω ποσο εχουν δουλεψει...τα παιδια...αλλα εγω σαν ανθρωπος που βλεπει τα πραγματα απ εξω δεν με καλυπτει η γενικοτερη εικονα,καθως νομιζω ο καθενας κρινεται εκ του αποτελεσματος.

3ο δεδομενο:Ειναι η κακη φετινη μας παρουσια που μας παει πισω και βλεπω οτι θα τρεχουμε παλι να καλυψουμε μια δουλεια των περιπου 8 σεζον,απο εποχη τυφωνα,καθως η κακη εφετινη παρουσια που λογικα θα εχουμε με 4 ηττες(εκτος συγκλονιστικου απροοπτου,ευχαριστου ή δυσαρεστου),θα μας κατεαβασει πολυ κατω στην κατατταξη,και οι κληρωσεις θα γινουν δυσκολοτερες.

Εν τελει η εθνικη απογοητευσε,και το τιμ πιαστηκε "αιχμαλωτο"σε διχτυα(Πολυ Λογοτεχνια) διχως να μπορει να αντιδραση.Ωστοσο η στιρηξη προς το μερος σας απο πλευρας μου ειναι δεδομενη,αρκει να υπαρξει νεα αρχη,και εκ νεου προσπαθεια.

Παναγιωτης

Υ.Γ Στο αρθο κυριαρχει η λεξη δεδομενο
Υ.Γ2 Σαν να ειμαι καποιος Χελακης του ΒΒ...:)

From: fd97
This Post:
00
176365.452 in reply to 176365.449
Date: 8/22/2011 5:53:58 PM
Overall Posts Rated:
6262
Γεια σας..ειμαι εδω και ενα μηνα στο παιχνιδι και δεν τα ξερω ολα!Μου αρεσει πολυ και ενδιαφερομαι πολυ για την εθνικη!Το παλεψαμε για αλλη μια φορα, αλλα δεν τα καταφεραμε..Δεν φταινε σε καμια περιπτωση οι προπονητες της Εθνικης!Εγω θα ριξω το βαρος στο οτι υπαρχουν 2000 και κατι παραπανω χρηστες, απο τους οποιους μονο οι 50 ασχολουνται με την Εθνικη.Ουτε εγω ειμαι ενας απο αυτους τους 50..αλλα θελω να γινω!Το προβλημα ειναι οτι οι ομαδες που υπαρχουν και συγκεκριμενα οι χρηστες, παρατουν τις ομαδες τους και δεν ασχολουνται με το παιχνιδι, σε αντιθεση με μια αλλη χωρα, που εχει τους μισους χρηστες απο εμας, αλλα ασχολουνται ολοι με την βελτιωση των παιχτων τους και την Εθνικη της χωρας τους!
Με λιγα λογια..ειναι ενας χρηστης που δινει 40.000 για κοστος αναζητησης, δηλαδη το μαξιμουμ.Παραταει το παιχνιδι στην μεση της σεζον και στο τελος του βγαινει ενα ταλεντο απο τα ντραφτ, με 5000 μισθο και παραπανω, που μενει ακαλλιεργητο!Αν δειτε τους παιχτες της Βοσνιας που χασαμε χτες, θα δειτε οτι ο μικροτερος μισθος παιχτη τους ειναι 95.000, ενω εμας 55.000!Βεβαια αυτο δεν λεει κατι, γιατι μπορει να παιζει καλυτερα στο γηπεδο ο παιχτης με τον θεωρητικα μικρο μισθο σε σχεση παντοτε με του αλλου!Οσοι πιο πολλοι ασχολουμαστε, τοσο καλυτερα θα παει η Εθνικη, αρκει να θελουμε να δουμε τους παιχτες μας να παιξουν στην Εθνικη!Για να τελειωνω, εχουμε 2-3 παιχτες με μισθο 75.000 περιπου, 1-2 με 85.000!Ο αντιπαλος ειχε ολους πανω απο 100.000 εκτος απο εναν, αυτον που ειπα πριν.Δεν θελω να κατηγορησω τους προπονητες, γιατι αυτοι αυτους εχουν, με αυτους θα πανε! Εγω προσωπικα θελω να βελτιωσω 2 παιχτες που εχουν μισθο 4000 και κατι..ειναι 18 χρονων..ο ενας Ποιντ Γκαρντ και ο αλλος Σμολ Φοργουορντ!Ο ενας ειναι Ελληνας, ενω ο αλλος Ισπανος!Με τον Ελληνα βλεπω βελτιωση, αλλα οχι μεγαλη..επηρεαζει πολυ το επιπεδο του γυμναστη? εγω προσπαθω να παρω εναν γυμναστη με ειδικοτητα επεκταση καριερας με επιπεδο αξιοσεβαστος!Κανω καλα? Ευχαριστω!

Advertisement