δεν μπορώ να μιλήσω για τον Γιάννη.αυτός πρέπει να μας πει τι έψαχνε από αυτό το ματς.και από τακτική και από διάθεση.αν και υποθέτω πως η διάθεση διαμόρφωσε την τακτική.ίσως περίμενε ότι θα κατεβώ χαλαρά λόγω κυπέλλου.δεν ξέρω...
λοιπον...καταρχην η χαλαρη για αυτο το παιχνιδι ηταν το μονο σιγουρο απο την αρχη...οχι πως υποτιμω το Στελιο, ειδικα μεσα στην εδρα του...ομως ο ενθουσιασμος μου ειχε πεσει αρκετα και επρεπε να τον ανεβασω εν οψη των επομενων παιχνιδιων...αυτο σε συνδιασμο με την απουσια εδρας ειχε σαν αποτελεσμα να ειμαι αουτσαιντερ για αυτο το παιχνιδι...βεβαια αυτο το ηξερα μονο εγω....:)
ακομα ειχα πει απο την αρχη της σεζον πως ηθελα να δοκιμασω νεα συστηματα φετος..εχω κανει καποιες δοκιμες και θα συνεχισω...ειπα λοιπον να παιξω εξωτερικη απομονωση...για να πω την αληθεια δεν ξερω και πολλα γι αυτο το συστημα οποτε αυτο απο μονο του ηταν μεγαλο ρισκο...τελικα αν και δεν ειδα το παιχνιδι απο οτι φαινεται δε μου βγηκε αφου οι πρωτοι σκορερ της ομαδας μου τα πηγαν χαλια...απο εκει και περα δεν μπορουσα να κανω και πολλα...πιθανον να μην εβαλα τους παιχτες στις σωστες θεσεις ή απλα να μην εχω τους παιχτες για να παιξω αυτο το συστημα..δεν ξερω ισως το δοκιμασω με διαφορετικο τροπο παλι καποια στιγμη για να δουμε πως θα παει...
τωρα οσο για την αμυνα σκεφτηκα να δοκιμασω 3-2...να πιεσω λιγο τις πασες του Στελιου που δεν ειναι και οι καλυτερες...τελικα δεν ξερω κατα ποσο επιασε η 3-2...αν και κρατησα σχετικα χαμηλα το Στελιο πιστευω οτι με μαν2μαν θα τα πηγαινα καλυτερα...
πριν απο το παιχνιδι ηλπιζα ο Στελιος να παιξει με ροτεισον και χαλαρα για να μπορεσω να παρω απο το παιχνιδι...απο τη στιγμη που κατεβηκε ετσι και κανονικα στην εδρα του ηταν πολυ δυσκολο να το παρω με χαλαρη...
μπραβο ομως στο Στελιο για τη νικη του!!!!τωρα κοιταμε τα επομενα παιχνιδια και στοχος παραμενει να δοκιμασω νεα συστηματα και τακτικες...επισης και η 4η θεση...αν ο Πλαγιαρι δεν ειναι αρκετα ευγενικος να μου την παραχωρησει μαλλον θα επιδιωξω να την παρω απο μονος μου....:P