BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
176365.441 in reply to 176365.440
Date: 8/21/2011 6:12:59 AM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
Βλεπω παλι μια απο τα ιδια.κρεμομαστε απο τα π@π@ρια καθε χρηστη....ηρθε η ωρα νομιζω Ελληνες χρηστες να αποδειξουν οτι ενδιαφεροντε για την Εθνικη μας!

Δινω το παραδειγμα εγω,ειμαι ετοιμος να πουλησω σχεδον ολη την ομαδα μου ωστε να παρω 1 διεθνη και 1 ταλεντο στην ιδια θεση για προπονηση.

Ειμαι 10 σεζον στην 2η κατηγορια και δεν ανεβηκα στην Α1 λογο του περιορισμενου χρονου να ασχοληθω με το παιχνιδι,αυτος ο χρονος ομως ειναι υπεραρκετος ωστε να προπονω παιχτες για την Εθνικη μας,θα εχω τουλαχιστων μια ηθικη ικανοποιηση σε αυτον τον τομεα.
Αλλος ενας ειναι και ο panoukos (27821) ,τωρα προπονει ενα κυπριο 3αρι αλλα θελει να παρει και ενα ταλεντο Ελληνα για την ιδια θεση,νομιζω οτι ειναι απο τους καλυτερους για αυτην την δουλεια....μεχρι τωρα εχει δωσει 3Μ για τους γυμναστες του Πριγκα και τωρα του Γκαβακα!....αν ο Πριγκας ειχε μεγαλυτερη προοπτικη τωρα θα ειχαμε ενα απο τα καλυτερα PG παγκοσμιος αλλα δυστυχως στα 23,5 χρονων επιασε ταβανι στην προπονηση και πουληθηκε.

Περιμενω λοιπον και αλλους να ασχοληθουν με την Εθνικη μας με το ιδιο σκεπτικο...οσοι λοιπον δεν εχουμε τον απιτουμενο χρονο για υψηλοτερες κατηγοριες ας ασχοληθουμε με την Εθνικη.

ΥΓ.Αυτην την στιγμη εχουμαι το καλυτερο προπονητικο τριδυμο (Μαμου,Ματσας,Κατζα)! αλλα χωρις οπλα....ας κανουμε λοιπον κατι και εμεις.

This Post:
00
176365.442 in reply to 176365.441
Date: 8/21/2011 7:41:13 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Καλημέρα,

...να και ένα post που πραγματικά σου φτιάχνει την μέρα!

Μακάρι να ακολουθήσουν την προτροπή του Tyfona ένας μεγάλος αριθμός από managers.

Το εύχομαι και πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα γίνει

Θέλω εδώ να κάνω ένα γενικότερο σχόλιο.

Το να βάλουμε την Δευτέρα (μέρα που αγωνίζεται η εθνική) στην παιχνιδική μας ζωή έχει το γούστο του και αυτό.

Εγώ αντιμετωπίζω τα παιχνίδια της εθνικής πλέον σαν ένα ακόμη παιχνίδι της ομάδας μου.

´Γεμίζω´ τα απογεύματα της Δευτέρας όταν έχω ελεύθερο χρόνο αλλά μαθαίνω επίσης πολλά πράγματα για το παιχνίδι.

Εάν κανείς διαβάσει τα post της Εθνικής θα βρει αναφορές σε θέματα προπόνησης, τακτικής , διαχείρισης ομάδας,......

Θέλω να πω δηλαδή ότι μπορεί να αποτελέσει για όλους μας ένα μεγάλο σχολείο και-αφού το κλίμα είναι καλό-ένα σημείο ´συνάντησης´ της κοινότητας

Υ.Γ Όταν μία ´παλιοσειρά´ τοποθετείται με αυτό τον τρόπο για τα θέματα της Εθνικής είναι κάτι το πραγματικά ευχάριστο.
Ακόμη πιο πολύ όταν δίνει το σύνθημα με το προσωπικό του παράδειγμα.

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
176365.443 in reply to 176365.442
Date: 8/21/2011 8:09:57 AM
Overall Posts Rated:
8888
This Post:
00
176365.444 in reply to 176365.443
Date: 8/21/2011 8:16:09 AM
Overall Posts Rated:
334334
mporei kapoios na metafrasei?

This Post:
00
176365.445 in reply to 176365.444
Date: 8/21/2011 8:27:00 AM
Overall Posts Rated:
8888
Δεν ειναι κατι κακό, απλα εχουν φτιάξει φορμα που μπορει ο μανατζερ που εχει παίχτη εθνικης τους, να συμπληρώσει το έντυπο και να περάσει τα σκιλλ του

Last edited by mkostantak at 8/21/2011 8:27:24 AM

This Post:
00
176365.446 in reply to 176365.445
Date: 8/21/2011 8:30:41 AM
Overall Posts Rated:
334334
poia h diafora me to na ta steileis apeu8eias se ena apo ta atoma tou team kai na peis 8elw na asxolei8w me ton paikth boh8eia..?

This Post:
00
176365.447 in reply to 176365.446
Date: 8/21/2011 10:15:51 AM
Antil Global B.C.
III.1
Overall Posts Rated:
138138
apla tous vgazeis apo ton kopo na perasoun aftoi ta skill.... kai stin teliki , vgainei to team apo tin ypoxreosi , an kapoios endiaferetai pragmatika ananeonei tin database , eidalos menei ektos o paixtis tou kai to team apla den skaei....

This Post:
00
176365.449 in reply to 176365.11
Date: 8/22/2011 3:14:22 PM
Overall Posts Rated:
334334
ta 8elame kai ta pa8ame.... dystuxws
sto didimo amuna mas-epi8esh tous pesame eksw?

This Post:
00
176365.450 in reply to 176365.449
Date: 8/22/2011 3:33:06 PM
Overall Posts Rated:
112112
sto didimo amuna mas-epi8esh tous pesame eksw?

Δεν νομίζω να υπήρχε καλύτερο σενάριο για τη Βοσνία.
Μας έπιασε σε άμυνα και επίθεση και την χάσαμε σε άμυνα και επίθεση.
Ακόμα κι έτσι χάσαμε στον πόντο.

Βέβαια τι 1, τι 20. Η δεύτερη ήττα είναι καταδικαστική, οπότε τίποτα δεν θα χρυσώσει το χάπι.

Θα γίνει πάλι η κλασική αναφορά σε πάικτες και αγωνιστικές καταστάσεις και πως τα 2 ματς θα τα παίρναμε με απλό σπρώξιμο και Μ2Μ αν είχαμε αυτόν με καλή αγωνιστική, αν είχαμε τον άλλο κλπ.

Θα βγουν, όχι τώρα στις εκλογές, οι χ-ψ υποψήφιοι και θα πούνε πως το παιχνίδι θα το παίρναμε αν είχαμε βάλει εκείνο το σύστημα και εκείνη την άμυνα, που θα έβαζαν εκείνοι βέβαια και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Εγώ θα πω ένα. Πονάω να βλέπω την Εθνική μας να χάνει από θεωρητικά υποδεέστερες ομάδες.
Πονάω να πρέπει να εφευρίσκουνε τρόπους ο Μαμού με τον Μάτσα να "κλέψουμε" παιχνίδια, κάτι το οποίο θα έπρεπε να το κάνουν οι αντίπαλοί μας και όχι εμείς.

Φέτος είχαμε μεγάλη ευκαιρία για πρόκριση και πορεία. Είναι κρίμα κι άδικο να είμαστε εκτός από τον τρίτο αγώνα.
Κρίμα κι άδικο η μηχανή τόσες σεζόν που ασχολούμαι με την Εθνική να μη μας έχει δώσει ένα παιχνίδι που πήγε στον πόντο.

Ήδη για μένα το βάρος έχει πέσει στα παιδιά της επόμενης σεζόν, που θα αντικαταστήσουν ορισμένες βαθιές πληγές του φετινού μας ρόστερ και στην διαρκή και επίμονη επικοινωνία με τους μάνατζέρ τους για την ολοκλήρωση του προπονητικού τους πλάνου.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
176365.451 in reply to 176365.450
Date: 8/22/2011 4:33:56 PM
Overall Posts Rated:
1414
Καταρχας νομιζω ειναι δεδομενη η καλη δουλεια που γινεται στον τομεα παραγωγηκοτητας νεων παικτων απο το τιμ της εθνικης,αλλα και το αντιστοιχο της U21,η στηριξη μας ειναι δεδομενη.Ωστοσο οπως ειπε και ο Γιαννης ολοι μας ποναμε,οταν βλεπουμε την εθνικη.Ας εκφρασω την καλοπροαιρετη κριτικη με ισως "κακα λογια"(αθελα μου,δηλ μπορει να φανω κακος).

1ο δεδομενο:Αγ.καταστασεις...Δεδομενο ειναι οτι φετος δεν ειχαμε τις επιθυμητες αγ.καταστασεις.Μια ομαδα που ειναι ικανη για καλη πορεια χρειαζεται αυτος ο τομεας να ειναι πλεονεκτημα και οχι να υστερουμε εμεις σε σχεση με τους αντιπαλους μας...Γνωμη μου ειναι οτι παικτες που δεν εχουν τα απαιτουμενα κριτηρια(προσθετωντας σε αυτα και την αγων,κατασταση δεν πρεπει να καλουνται,βεβαια σε αυτο το κομματι παιζει ρολο ο ενθουσιασμος...ο οποιος ειναι ανασταλτικος παραγωντας σε αυτο.

2ο δεδομενο:Νομιζω,οτι φετος δεν δωσαμε ιδιετερη προσοχη,δεν ξερω ποσο εχουν δουλεψει...τα παιδια...αλλα εγω σαν ανθρωπος που βλεπει τα πραγματα απ εξω δεν με καλυπτει η γενικοτερη εικονα,καθως νομιζω ο καθενας κρινεται εκ του αποτελεσματος.

3ο δεδομενο:Ειναι η κακη φετινη μας παρουσια που μας παει πισω και βλεπω οτι θα τρεχουμε παλι να καλυψουμε μια δουλεια των περιπου 8 σεζον,απο εποχη τυφωνα,καθως η κακη εφετινη παρουσια που λογικα θα εχουμε με 4 ηττες(εκτος συγκλονιστικου απροοπτου,ευχαριστου ή δυσαρεστου),θα μας κατεαβασει πολυ κατω στην κατατταξη,και οι κληρωσεις θα γινουν δυσκολοτερες.

Εν τελει η εθνικη απογοητευσε,και το τιμ πιαστηκε "αιχμαλωτο"σε διχτυα(Πολυ Λογοτεχνια) διχως να μπορει να αντιδραση.Ωστοσο η στιρηξη προς το μερος σας απο πλευρας μου ειναι δεδομενη,αρκει να υπαρξει νεα αρχη,και εκ νεου προσπαθεια.

Παναγιωτης

Υ.Γ Στο αρθο κυριαρχει η λεξη δεδομενο
Υ.Γ2 Σαν να ειμαι καποιος Χελακης του ΒΒ...:)

Advertisement