BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon18

sezon18 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: pazinok

This Post:
00
200175.440 in reply to 200175.439
Date: 12/11/2011 6:19:12 AM
Overall Posts Rated:
335335
συνεντευξη τυπου ο Γιωργος Εμβολιαδης..(μια μερα μετα)

το παιχνιδι ηταν το καλυτερο σε ολη την περιοδο που βρισκομαι εγω στην ομαδα..
κατεβηκαμε Αθηνα με τον αερα του νικητη..με το ξεκινημα του 2ου ημιχρονου ομως τα πραγματα εδειχναν να ειναι εντελως διαφορετικα..σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου ο αρμι ελενχε το παιχνιδι και αυτο χαρει στην λαθος εκτιμηση μου στο μαν2μαν οπου ο A. Kawulok μαρκαρε απο κοντα τον C. Esmeriz ..ουσιαστικα ενας παικτης κρατουσε οχι μονο μεσα στο παιχνιδι την ομαδα του αλλα ελενχε και το παιχνιδι..με το ξεκινημα της 4ης περιοδου εβλεπα την ομαδα μου να χανει με 10 ποντους διαφορα..δεν γινοταν να χαθει ετσσι αδοξα το παιχνιδι..ειπα απο μεσα μου φτανει ποια..και κανω αλλαγη στο 3..πεταω στο παρκε εκει τον S. Abis ...αμυντικα πλεον δεν ειχα τρυπα..περιορησα τους αντιπλους μου στους 14 ποντους και επιθετικα ο maure,recarte εκαναν την δουλεια τους..

ο ρεκαρτε τον τελευταιο καιρο παιζει σαν 4αρι
μετα απο δικια του απαιτηση..οπως και να χει μπορει και αποδωδει ακομα και σαν pg :P

λιγα λογια για την συνεχεια
απο αυριο θα ερθουν οι βολιωτες στο πολυκαστρο και θα μεινουν μεχρι και την πεμπτη οπου θα παιξουμε και φιλικο μαζι..
η ιστορια ανταγωνισμων μας ειναι μαυρη..(36241199) και (32935448)
θα βρεθουν για 3η φορα αντιμετωποι τους ο αμπις και ο αλαμανος μονο..
ελπιζω να γινει ενα καθαρο παιχνιδι με τελικο νικητη εμας...ειναι πολυ ευχαριστο για μενα να βρισκομαστε στις πρωτες θεσεις και να φτιαχνω την ομαδα ετσι οπως την θελω εγω..
η συνεχεια θα ειναι εδιαφερον..σας χαιρετω δεν εχω χρονο θα τα ξανα πουμε!!

This Post:
00
200175.441 in reply to 200175.438
Date: 12/11/2011 6:32:05 AM
Overall Posts Rated:
10001000
PANTOKRATORAS εν. fay_stelaios 56 - 76

δεν μπορώ να μιλήσω για τον Γιάννη.αυτός πρέπει να μας πει τι έψαχνε από αυτό το ματς.και από τακτική και από διάθεση.αν και υποθέτω πως η διάθεση διαμόρφωσε την τακτική.ίσως περίμενε ότι θα κατεβώ χαλαρά λόγω κυπέλλου.δεν ξέρω...

εγώ πάλι τι έκανα?έβαλα τις καλύτερες καταστάσεις βασικούς καταρχάς.έπειτα διέκρινα ότι θα μπορούσα να βρω σκορ στη ρακέτα απέναντι στον Γιάννη.για κοίτα μέσα όμως,αν έβαζα ψηλό στο 3,θα είχα πρόβλημα στην περ.άμυνα.αν πήγαινα σε λόου,θα είχα πρόβλημα λόγω ροής.έτσι επέλεξα την εσ,απομόνωση.αυτή η τακτική τι κάνει?αν περνάει σκορ στη ρακέτα,στο δίνει κανονικά.αν όχι,πάει η μπάλα σε ελεύθερα σουτ στην περιφέρεια.τώρα απέναντι στην ζώνη 3-2 έγινε το εξής.έκανα πολλά λάθη λόγω ροής και ουσιαστικά δεν υπήρξαν απομονώσεις καλές.αλλά τα ποσοστά μέσα στη ρακέτα ήταν σούπερ.το 3 μου επίσης πήγε σε καλά ποσοστά.γενικώς καλά πήγε.αν τώρα δεν είχαμε διαφορά διάθεσης δεν ξέρω.

στην άμυνα πάλι πήγα στην ασφλή επιλογή του μαν2μαν,αλλά με σωστές αλλαγές στην άμυνα.

να πω κάτι για τις χαλαρές.να 2 ομάδες έχουν ηθικό στο (10) και η μια παίξει κανονικά και η άλλη χαλαρά,τότε η μια θα δίνει (7) και η άλλη θα δίνει (10).

ο Πλαγκ λοιπόν παρόλο που έπαιξε χαλαρά ήταν σαν να προσπαθεί με (7) εχθές.ο Πάπας αν είχε (6) πριν τον αγώνα,ήταν σαν να προσπαθούσε με (6)!οπότε παρόλο που έπαιξε χαλαρά ο Πλαγκ,στην πραγματικότητα προσπαθούσε παραπάνω!

αντίθετα απέναντι σε εμένα πριν μια εβδομάδα δεν συνέβει αυτό!έτσι εγώ νίκησα τον Πλάγκ και ο Πάπας έχασε....

σχετικά με την συνέχεια,η μεγάλη διαφορά στο σασπένς ανάμεσα στους 2 ομίλους είναι ότι εμείς δεν έχουμε μάχη για την 7η θέση λόγω Σπάρτακου.για τις άλλες πάνω κάτω ισχύουν τα ίδια.1-3΄θέσεις μοιάζουν κλειδωμένες και στους 2 ομίλους,ενώ από 4-6 επίσης έχουμε μάχες και στους 2.

από εκεί και έπειτα τώρα αρχίζει να ομαρφαίνει το πρωτάθλημα μιας και έχουμε φτάσει στα μισά της σεζόν.κάθε ήττα πλέον μετράει πιο πολύ.
σχετικά με τον ΑΓΟΡ να ξέρεις ότι έχει ωραίους παίκτες!αλλά είναι προβλέψιμος.αυτό θα φανεί στην συνέχεια αν είναι μεινέκτημα,πέρσι αυτό δεν στοίχισε στην Βίκυ πάντως!

περιμένω να μιλήσεις και για τις ματσάρες τώρα....

This Post:
11
200175.442 in reply to 200175.439
Date: 12/11/2011 7:59:51 AM
Overall Posts Rated:
10001000
ας πω κι εγώ τα δικά μου...

Ανατόλια 87 -85 Άρμυ

κοίτα μέσα ο Πάνος που μάλλον φοβήθηκε τις μεταγγραφές του Ορέστη και για αυτό δεν επέλεξε λόου ποστ.με μαν2μαν και ψηλό στο 3.περίμενε όμως τον Εσμερίθ στο 2.την πάτησε εδώ με αποτέλεσμα ο τελευταίος να δώσει παράστηση 44 πόντων!

ο Ορέστης πάλι πήγε σε εξ.απομόνωση.όταν έχεις Εσμερίθ,είσαι άνετος σε αυτό.στην άμυνα όμως το box δεν του έπιασε καθόλου!εκεί κρίθηκε το παιχνίδι για εμένα.όταν αφήνεις τον Πάνο να ακουμπήσει τη μπάλα στην ρακέτα τόσο πολύ,είσαι χαμένος λογικά!
κι όμως τα πολλά λάθη του Πάνου κατά κάποιο τρόπο ίσως δικαιώνουν την επιλογή του!
αν προσέξουμε πολύ προσεχτικά το φύλλο αγώνα,θα διαπιστώσουμε ότι το παιχνίδι χάθηκε στα μόλις 4 λεπτά που έκατσε στον πάγκο ο Τσεκ Αν!στα 4 αυτά λεπτά το σκορ έγραψε +8 για τον Πάνο!αφού και ο Εσμερίθ έχασε το πάτημα του,και ο Πάνος σκόραρε ακόμα πιο εύκολα!

γενικώς ματσάρα στην οποία χωράει πολύ κουβέντα!σίγουρα πάντως ξεχωρίζει η αναφορά στο ε.σκορ του Πάνου και οι επιδόσεις του Εσμερίθ από τον Ορέστη.

Τζόκερ 96-93 Αστέρια

άλλη ομάδα ο Τζόκερ χωρίς τον Τσουνκάο και τον Κετέιρο εντελώς!ουσιατικά χωρίς αυτούς μολονότι βρίσκει τρόπο να σκοράρει,πέφτει πολύ στα ριμπ(δεν του κόστισε χθες) και κυρίως στην περ.άμυνα.πήρε σήμερα έναν 4αράκι βέβαια,αλλά πρέπει να γεμίσει την περ.άμυνα του άμεσα!

χθες λοιπόν ο Τζόκερ έπαιξε υπομονετική και πήρε πολύ σκορ από τον Σαμπέδρο.45 πόντους έβαλε το παλικάρι!αλλά η κίνηση των Αστεριών τον στρίμωξε για τα καλά!τελικά το ματς κρίθηκε στο σουτ!

εδώ ξεχωρίζει η αδυναμία στην άμυνα του Τζόκερ,το σκορ του Σαμπέδρο,και οι 7 ασίστ Κωστάκη!αν μη τι άλλο αυτό το παιδί έχει πάσα παρόλο που είναι σέντερ.

Πλαγκ 101 - 86 Πάπας

για εμένα το ματς κρίθηκε στο ηθικό του Πλάγκ + στο ότι περνούσαν οι εσωτερικές επιθέσεις του.
οπότε ο Σάκης είχε 2 επιλογές.
ή αυτό που έκανε
ή να έβαζε ψηλό στο 3 και να παίξει κοίτα μέσα + 2-3 ζώνη.

επέλεξε το πρώτο(όχι κακή επιλογή),αλλά δεν του βγήκε...

Ρεντ 76-95 Βόλος

πολύ μου αρέσει ο Βόλος.πολύ απλά μπορεί να παίξει και εσ.και εξ.συστήματα και ανάλογα με τον αντίπλαο διαλέγει που θα χτυπήσει.το κακό είναι ότι υστερεί σε ροή πολλές φορές.αλλά με χαλαρή στο γήπεδο του δεν τον νικάς.
αν ο Θοδωρής πίστευε ότι ο Βόλος θα έπαιζε χαλαρή,προφανώς έκανε λάθος.και μάλλον σε αυτό πόνταρε.
τώρα αν ήθελε ούτως ή άλλως να πάει σε χαλαρή,αυτό δεν μπορώ να το κρίνω...

Παντοκράτορας 56 - 76 Στέλιος

τα ίδια πάνω κάτω με το προηγούμενο παιχνίδι ισχύουν κι εδώ...

Καλαμάτα 111-113 Άρης

καμία απολύτως έκπληξη στις επιλογές των δύο ομάδων.και μάλιστα με τις επιθέσεις τους να περνάνε άνετα πήγαμε σε μεγάλο σκορ.ο Άρης με την δυνατή πήρε αυτό το συγκλονιστικό ματς.ίσως άξιζε να ρισκάρει όμως με 3-2 ο Άρης!ίσως κέρδιζε πιο εύκολα έτσι.ίσως....

This Post:
00
200175.443 in reply to 200175.442
Date: 12/11/2011 11:50:06 AM
Overall Posts Rated:
99
δεν με πολυπείραξε η ήττα μου από τον Άρη, λόγω της ήττας του Γιάννη...Έτσι κι αλλιώς μόλις τελειώσω από το κύπελλο θα ασχολειθώ περισσότερο με το πρωτάθλημα...

This Post:
11
200175.444 in reply to 200175.441
Date: 12/11/2011 12:13:58 PM
Overall Posts Rated:
150150

δεν μπορώ να μιλήσω για τον Γιάννη.αυτός πρέπει να μας πει τι έψαχνε από αυτό το ματς.και από τακτική και από διάθεση.αν και υποθέτω πως η διάθεση διαμόρφωσε την τακτική.ίσως περίμενε ότι θα κατεβώ χαλαρά λόγω κυπέλλου.δεν ξέρω...

λοιπον...καταρχην η χαλαρη για αυτο το παιχνιδι ηταν το μονο σιγουρο απο την αρχη...οχι πως υποτιμω το Στελιο, ειδικα μεσα στην εδρα του...ομως ο ενθουσιασμος μου ειχε πεσει αρκετα και επρεπε να τον ανεβασω εν οψη των επομενων παιχνιδιων...αυτο σε συνδιασμο με την απουσια εδρας ειχε σαν αποτελεσμα να ειμαι αουτσαιντερ για αυτο το παιχνιδι...βεβαια αυτο το ηξερα μονο εγω....:)
ακομα ειχα πει απο την αρχη της σεζον πως ηθελα να δοκιμασω νεα συστηματα φετος..εχω κανει καποιες δοκιμες και θα συνεχισω...ειπα λοιπον να παιξω εξωτερικη απομονωση...για να πω την αληθεια δεν ξερω και πολλα γι αυτο το συστημα οποτε αυτο απο μονο του ηταν μεγαλο ρισκο...τελικα αν και δεν ειδα το παιχνιδι απο οτι φαινεται δε μου βγηκε αφου οι πρωτοι σκορερ της ομαδας μου τα πηγαν χαλια...απο εκει και περα δεν μπορουσα να κανω και πολλα...πιθανον να μην εβαλα τους παιχτες στις σωστες θεσεις ή απλα να μην εχω τους παιχτες για να παιξω αυτο το συστημα..δεν ξερω ισως το δοκιμασω με διαφορετικο τροπο παλι καποια στιγμη για να δουμε πως θα παει...

τωρα οσο για την αμυνα σκεφτηκα να δοκιμασω 3-2...να πιεσω λιγο τις πασες του Στελιου που δεν ειναι και οι καλυτερες...τελικα δεν ξερω κατα ποσο επιασε η 3-2...αν και κρατησα σχετικα χαμηλα το Στελιο πιστευω οτι με μαν2μαν θα τα πηγαινα καλυτερα...
πριν απο το παιχνιδι ηλπιζα ο Στελιος να παιξει με ροτεισον και χαλαρα για να μπορεσω να παρω απο το παιχνιδι...απο τη στιγμη που κατεβηκε ετσι και κανονικα στην εδρα του ηταν πολυ δυσκολο να το παρω με χαλαρη...
μπραβο ομως στο Στελιο για τη νικη του!!!!
τωρα κοιταμε τα επομενα παιχνιδια και στοχος παραμενει να δοκιμασω νεα συστηματα και τακτικες...επισης και η 4η θεση...αν ο Πλαγιαρι δεν ειναι αρκετα ευγενικος να μου την παραχωρησει μαλλον θα επιδιωξω να την παρω απο μονος μου....:P

This Post:
00
200175.445 in reply to 200175.442
Date: 12/11/2011 12:45:01 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
μετα τη αναγκαια νικη στρεφομαστε στο ματς με τον κοντοχωριανο πλαγιαριανο φιλο μου...η νικη δεν ειναι και αναγκαια για εμενα τουλαχιστον,ειναι και εκτος εδρας και η ηττα δεν θα φερει την καταστροφη...στο βαθος του μυαλου μου ειναι και το κυπελλο αφου πονταρω ο αντιπαλος μου να παιξει με αναπληρωματικους...το σαββατο επαιξε με τους βασικους του...αυτο βεβαια δεν λεει και τιποτα αφου οι αναπληρωματικοι του ειναι ισαξιοι με τους βασικους μου...τελευταια στιγμη θα αποφασισω ποιο απο τα δυο ματς θα χτυπησω...και τα δυο καρπουζια δεν χωρανε στην ιδια μασχαλη φανταζομαι...

This Post:
00
200175.446 in reply to 200175.444
Date: 12/11/2011 6:53:32 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Γιάνναρε σου έδωσε μια μπαλίτσα για τα καλά σου λόγια.
σε ευχαριστώ φίλε.
το σκεπτικό του καθενός για το που θα μαζέψει ηθικό είναι καθαρά προσωπική του υπόθεση και δεν χωράει κριτική.

εγώ τώρα φέτος είχα ίδιους στόχους με εσένα.ουσιαστικά ήθελα προπονήσεις καλές,καλή πορεία στο κύπελλο που το κάνω κέφι,παραμονή,και φυσικά να μάθω καλύτερα κάποια συστήματα.στο τελευταίο το παλέυω όσο μπορώ,αλλά ούτε κι εγώ ξέρω αν τα έχω καταφέρει!

χαχαχαχαχαχαχαχα

το θέμα είναι όμως ότι παρόλο που είχα σκοπό να αυξήσω τα ποσά που δίνω για μισθούς,τελικά έπεσα σε αυτή την παγίδα.και πλέον η ομάδα που έχω θα έλεγα ότι δεν αξίζει τα λεφτά που πληρώνω μεν,αλλά θεωρώ πως είναι ομάδα που πρέπει οπωσδήποτε να μπει 4άδα!

ο Πάπας όμως μου ξέφυγε.για να έχω ελπίδες να τον φτάσω,πρέπει να κάνω το 2/2 στα 2 επόμενα ματς.ανξερτήτως κλήρωσης σε περίπτωση πρόκρισης,αυτό μπορεί να γίνει.αν χάσει λοιπόν και τα 2 ματσάκια του ο Σάκης,τότε τον φτάνω σε πρώτη φάση και μετά βλέπουμε.βέβαια αν είμαι τυχερός στις κληρώσεις του κυπέλλου όπως τώρα και συνεχίσω στο θεσμό μέχρι τότε,ίσως επηρεαστώ από αυτό.

για την ώρα πάντως,περιμένω τον αγώνα της Τρίτης με ανυπομονησία.θέλω πολύ να κάνω το πρώτο μου διπλό για φέτος.υπομονή λοιπόν μέχρι τότε....

καλή συνέχεια να έχουμε όλοι μας.εξάλλου τώρα είναι που αρχίζει να ζεσταίνετε το πρωτάθλημα...

From: valadis

This Post:
00
200175.447 in reply to 200175.7
Date: 12/11/2011 11:39:31 PM
Overall Posts Rated:
88
τα αστερια μαλλον δεν το πιστεψαν..μπορουσαν και καλυτερα στην επιθεση..μα καλα 90+ ποντους εβαλε..και ομως μπορουσε και καλυτερα..η αμυνα του τον κρατουσε εντος του παιχνιδιου..χαλαρη διαθεση υποθετω..αλλα και αλλα τα χτυπαει ομως :@

βασικά πιστέψα πως θα κερδίσω με χαλαρή και έστησα την ομάδα μου στηριζόμενος στο ματσαπ του λεονάρδη αλλά η μηχανή φρόντισε να τον σβήσει από το πρώτο δίλεπτο, στην θέση του μπήκε ένας άμπαλος και σε κακή κατάσταση, ο οποίος πέτυχε τους περισσότερους πόντους της ομάδας μου. μάλλον ρεκόρ καριέρας έκανε.
Ήθελα να μαζέψω ενθουσιασμό για τα επόμενα δύσκολα ματς αλλά όπως λέει μία γνωστή παροιμία , όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα. καλά να πάθουμε.
πλέον όπως όλα δείχνουν θα βγω έβδομος, αλλά το ενθαρυντικό για μένα είναι πως στα πλέι άουτ οι ψηλοί μου θα παίξουν σε πιο νορμάλ θέσεις και θα είμαι πιο ανταγωνιστικός από ότι είμαι τώρα.
καλή συνέχεια

This Post:
00
200175.448 in reply to 200175.446
Date: 12/12/2011 5:22:33 AM
Overall Posts Rated:
77
Γεια σας και απο εμενα !!

Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω δεν νομιζεις? Πρεπει να ξερεις οτι θα εχεις ενα πολυ δυσκολο απογευμα αυριο μιας και δεν πιστευω να μπορεσεις να κανεις οπως λες την πρωτη εκτος εδρας νικη σου!!
Θα εχεις να αντιμετωπισεις τους φανατικους οπαδους της ομαδας μου πολυ πριν μπεις στο γηπεδο... η αστυνομια σκεφτετε πολυ σοβαρα να αναβαλει το παιχνιδι λογο μεγαλης επικυνδηνοτητας.
Ασε το πολυ σοβαρο γεγονος , οτι διερευσε απο καποιο ατομο της ομαδας σου οτι επικρατη μεγαλο ανχος για το αποτελεσμα και καποιοι παιχτες σου σκεφτονται να δηλωσουν κολλημα και να μεινουν εκτος αποστολης.
Η μονη λυση που βλεπω για να μπορεσεις να πεις οτι εχεις καποιες ελπιδες για νικη ειναι να παιξεις δυνατα!!
Η συνεχεια μεσα στο παρκε!!

This Post:
00
200175.449 in reply to 200175.448
Date: 12/12/2011 6:58:54 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Γεια σας και απο εμενα !!

Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω δεν νομιζεις? Πρεπει να ξερεις οτι θα εχεις ενα πολυ δυσκολο απογευμα αυριο μιας και δεν πιστευω να μπορεσεις να κανεις οπως λες την πρωτη εκτος εδρας νικη σου!!
Θα εχεις να αντιμετωπισεις τους φανατικους οπαδους της ομαδας μου πολυ πριν μπεις στο γηπεδο... η αστυνομια σκεφτετε πολυ σοβαρα να αναβαλει το παιχνιδι λογο μεγαλης επικυνδηνοτητας.
Ασε το πολυ σοβαρο γεγονος , οτι διερευσε απο καποιο ατομο της ομαδας σου οτι επικρατη μεγαλο ανχος για το αποτελεσμα και καποιοι παιχτες σου σκεφτονται να δηλωσουν κολλημα και να μεινουν εκτος αποστολης.
Η μονη λυση που βλεπω για να μπορεσεις να πεις οτι εχεις καποιες ελπιδες για νικη ειναι να παιξεις δυνατα!!
Η συνεχεια μεσα στο παρκε!!

γεια σου Νικόλα!

χαρά μου να διαβάζω μήνυμα δικό σου αλλά και του Βαλάντη.αποδεικνλυεται περίτρανα ότι τώρα αρχίζουν τα ωραία!
τώρα σχετικά με αύριο,το πολύ πολύ να χάσω!
χαχαχαχαχαχαχα
σοβαρά τώρα,όλες οι ομάδες πλέον καίγονται για νίκες.κι αν θέλω εγώ την νίκη,τι να πεις κι εσύ...

αλλά θα τα πούμε αύριο από κοντά!

χαχαχαχαχαχαχα

κάλή εβδομάδα παιδιά

This Post:
11
200175.450 in reply to 200175.449
Date: 12/12/2011 8:11:04 AM
Overall Posts Rated:
10001000
AGOR - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ 1

έχει παικταράδες ο Γιώργος στο 2,3 που δεν μπορείς να τους σταματήσεις με τίποτα.
ένα σχόλιο για τον Γιώργο μονάχα.
πολύ μου αρέσει ο τρόπος που πουλάει τους προπονήσιμους του.αλλά μάλλον δεν το έκανε πάντα αυτό.παρόλα αυτά βελτιώνει πάρα πολύ τα οικονομικά του που αν δούμε να φέρνει κάνα παικταρά για τους τελικούς,δεν θα μου κάνει εντύπωση.

Άρης - Πλαγκ 2

ο Στέφανος βασίζεται σε μια πεντάδα.μετά από την δυνατή που έπαιξε το Σάββατο,μάλλον θα τα ξεκουράσει τα παιδιά.το κακό είναι ότι για χάρη του κυπέλλου έχει καταστρέψει την διαφορά πόντων του.επιστρέφω όμως στον αγώνα και λέω ότι ο Άρης δεν νομίζω να κατεβεί καν.οπότε..

Άρμυ - Καλαμάτα 1

σε αντίθεση με το Σάββατο,αύριο δεν βλέπω αγώνες με συγκινήσεις.ο Τάκης εδώ που έχει φτάσει στο κύπελλο και με την κλήρωση που έχει,πιστεύω θα κυνηγήσει την πρόκριση με νύχια και με δόντια και θα αφήσει στην άκρη αυτό το ματς.αν κάνω λάθος όμως,τότε θα έχουμε καλό ματς εδώ.αλλά και πάλι ο Ορέστης θα είναι το φαβορί,αφού ο Εσμερίθ δεν σταματιέται με τίποτα.

Αστέρια - Γιάννης 2

δεν νομίζω ο Βαλάντης να περιμένει να χτυπήσει εδώ.μάλλον θα επιχειρήσει να κερδίσει τα παιχνίδια με τους μπλε που είναι μεγαλύτερης σημασίας.
ο Γιάννης πάλι θέλω να δω τι θα παίξει στην επίθεση και αν θα του βγει.

Στέλιος - Κόφτες 1

2 από τα πιο ακριβά ρόστερ σε μισθούς στην κατηγορία(ίσως και τα 2 πιο ακριβά).και οι 2 συνεχίζουμε στο κύπελλο,αλλά και οι 2 θέλουμε τη νίκη και πιστεύουμε σε αυτή.κι όμως και οι 2 είμαστε χαμηλά στην βαθμολογία.αν ο Νικόλας παίξει δυνατή,θα χάσω.αλλά πόσο θα χρειαστεί μετά για να την μαζέψει?μετά το μεταξύ μαςύπάρχουν ματσάκια που μπορεί να χτυπήσει.οπότε δεν τον κόβω να παίζει δυνατή.και σε αυτή την περίπτωση,οι καταστάσεις του δεν τον βοηθούν και πολύ.

θα έχουμε ντέρμπι μεν,αλλά πιστεύω θα νικήσω.

Βόλος - Πάνος 2

πολύ μου αρέσει ο Βόλος και έχει και παράδοση με τον Πάνο.αλλά εκτός έδρας δεν μπορείς να σταματήσεις την παρέα του Μάουρε.την τύχη του αγώνα αυτού την καθορίζει ο Πάνος λοιπόν.θέλω όμως να δω τις τακτικές τους.

Πάπας - Τζόκερ 1

ο Τζόκερ μου αρέσει σαν μάνατζερ περισσότερο από τον Σάκη.μεγάλη μαγκιά που είναι στην κορυφή του κόκκινου ομίλου.αλλά έχει πρόβλημα τώρα και ο Πάπας μπορεί να το εκμεταλευτεί εύκολα.άντε και να δούμε αν θα σκαρφιστεί κάτι ο γηπεδούχος για να παραμείνει ψηλά...

Advertisement