συνεντευξη τυπου ο Γιωργος Εμβολιαδης..(μια μερα μετα)
το παιχνιδι ηταν το καλυτερο σε ολη την περιοδο που βρισκομαι εγω στην ομαδα..
κατεβηκαμε Αθηνα με τον αερα του νικητη..με το ξεκινημα του 2ου ημιχρονου ομως τα πραγματα εδειχναν να ειναι εντελως διαφορετικα..σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου ο αρμι ελενχε το παιχνιδι και αυτο χαρει στην λαθος εκτιμηση μου στο μαν2μαν οπου ο A. Kawulok μαρκαρε απο κοντα τον C. Esmeriz ..ουσιαστικα ενας παικτης κρατουσε οχι μονο μεσα στο παιχνιδι την ομαδα του αλλα ελενχε και το παιχνιδι..με το ξεκινημα της 4ης περιοδου εβλεπα την ομαδα μου να χανει με 10 ποντους διαφορα..δεν γινοταν να χαθει ετσσι αδοξα το παιχνιδι..ειπα απο μεσα μου φτανει ποια..και κανω αλλαγη στο 3..πεταω στο παρκε εκει τον S. Abis ...αμυντικα πλεον δεν ειχα τρυπα..περιορησα τους αντιπλους μου στους 14 ποντους και επιθετικα ο maure,recarte εκαναν την δουλεια τους..
ο ρεκαρτε τον τελευταιο καιρο παιζει σαν 4αριμετα απο δικια του απαιτηση..οπως και να χει μπορει και αποδωδει ακομα και σαν pg :P
λιγα λογια για την συνεχειααπο αυριο θα ερθουν οι βολιωτες στο πολυκαστρο και θα μεινουν μεχρι και την πεμπτη οπου θα παιξουμε και φιλικο μαζι..
η ιστορια ανταγωνισμων μας ειναι μαυρη..
(36241199) και
(32935448)θα βρεθουν για 3η φορα αντιμετωποι τους ο αμπις και ο αλαμανος μονο..
ελπιζω να γινει ενα καθαρο παιχνιδι με τελικο νικητη εμας...ειναι πολυ ευχαριστο για μενα να βρισκομαστε στις πρωτες θεσεις και να φτιαχνω την ομαδα ετσι οπως την θελω εγω..
η συνεχεια θα ειναι εδιαφερον..σας χαιρετω δεν εχω χρονο θα τα ξανα πουμε!!