Co dostaniemy w zamian?
W mojej opinii doświadczenie jest jednym z najbardziej niedocenianych skillów. Pierwszy (w moim gronie) zwrócił uwagę na to kozilk parę sezonów temu (jak byłem jeszcze coachem NT). Zdaje się miał wówczas ekipę starszych centrów, którzy pomimo słabszych skillów, ale za to z wysokim doświadczeniem dawali radę. Chyba każdy pamięta, jak trudno nam się wówczas grało i jak trudno było nam wygrać
w skrócie Twoja propozycja polega na tym by kosztem spadku w rankingach posuchy w wynikach dzisieciu wybrańcom
w ciagu dwóch sezonów wytrenowac jeden dodatkowy skill doświadczeniadoświadczenie jest ważne, ale poświecić dwa sezony dla jednego punktu expa?
dobry wybór GDP jest wart wiecej niż 20 punktów expa

a dla przykłądu tasior w ciągu sezonu 50 i 51 zrobi swoim znacznie wiecej doswiadczenia w B3 bo gra tam po 40 minut i wiecej swoimi kadrowiczami, ale ze mna wygrał nie dzieki doswiadczeniu a dzięki GDP
ps. na pewno wszyscy doceniaja pracę ludzi przy kadrze, ale ludzie w BB rotują
ktokolwiek młody kto zacznie grac w BB i zobaczy wasze wyniki kliknie na "nie" jeśli chodzi o poparcie dla selekcjonera, tego myślę nie bierze sie pod uwagę, ze za sezon z wyjątkiem tych którzy maja ludzi w kadrze i sie interesują mocno, wiedząc o co chodzi , wszyscy pozostali obserwując z doskoku będą mieli dośc tego eksperymentu
p.s.1 jeszcze raz podkreślę ze mi się "opłaca" ten pomysł, bo robi pod górkę tasiorowi, ale moim zdaniem 1 punkt expa nie jest warty poswiecenia dwóch sezonów i straty reputacji selekcjonera
Last edited by darkonza at 9/12/2020 7:14:38 AM