BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 44

Σεζόν 44

Set priority
Show messages by
From: BORBA

This Post:
22
296344.44 in reply to 296344.43
Date: 11/9/2018 12:50:35 PM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Μία άκρως ενδιαφέρουσα αγωνιστική μας περιμένει αύριο, καθώς αρκετές ομάδες έχουν προχωρήσει σε προσθαφαιρέσεις στα ρόστερ τους και μένει να δούμε πως θα κατέβουν πλέον στο παρκέ, κι αν αυτές θα τους δικαιώσουν ή θα τους διαψεύσουν…

Πάμε, όμως, να τα δούμε όλα αναλυτικότερα…

Pre Game
5η αγωνιστική

Oi Mpasketikoi BC - CRETE
Βρε δεν πάτε να κουρεύεστε… εμείς το χαβά μας… θα σκέφτεται ο μεγαλομέτοχος των Κρητικών, που βλέπει την ομάδα του να παραμένει η μοναδική αήττητη στο πρωτάθλημα και το ίδιο θα θελήσει να κάνει και αύριο! Με όπλο το γεμάτο ρόστερ τους, αλλά και την δυνατή τους έδρα οι Κρητικοί θα πάνε για την νίκη, έχοντας τους απέναντι έναν αντίπαλο με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη του την προηγούμενη αγωνιστική. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης μακριά από το γήπεδό τους και σίγουρα θα αποτελέσει έκπληξη μεγατόνων αν το καταφέρουν το απόγευμα του Σαββάτου.

Batsi - PAOK4
Την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισαν την προηγούμενη αγωνιστική οι ΜΠΑΟΚτζηδες και αμέσως ο θείος Ιβάν θορυβήθηκε και έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη φέρνοντας στην ομάδα τον PF Alessandro Evangelista, ξάδερφο του γνωστού μοντέλου Linda Evangelista. Και το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι αν ο συγκεκριμένος παίχτης ήρθε για να πρωταγωνιστήσει στα παρκέ ή να κάνει το μοντέλο; Από την άλλη, ο φίλος Γιάννης είναι ακόμα ζαλισμένος από την σφαλιάρα της προηγούμενης αγωνιστικής! Και από την πλευρά του καλείται να ξεπεράσει τις βαριές εκτός έδρας ήττες του στο πρωτάθλημα και να δείξει ότι η ομάδα του μπορεί να σταθεί ανταγωνιστική και μακριά από την έδρα του. Δύσκολη αναμέτρηση στην οποία δεν χωρούν προγνωστικά!

xorafa-4- - revence
Οι γηπεδούχοι μπορεί να ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με τους καλύτερους οιωνούς, ωστόσο οι τρεις διαδοχικές ήττες τους έχουν προβληματίσει άπαντες μέσα στην ομάδα. Πολύ δε περισσότερο τον πρόεδρο της, ο οποίος έχει αρχίσει να δέχεται τις πρώτες έντονες κριτικές από τους φίλους της ομάδας. Ο αυριανός αγώνες, λοιπόν, αποτελεί γι’ αυτούς μονόδρομο… νίκη και μόνο νίκη, καθώς σε διαφορετικό αποτέλεσμα τα πράγματα θα αρχίσουν να δυσκολεύουν επικίνδυνα. Στην αντίπερα όχθη, τώρα, επικρατεί ενθουσιασμένος στις τάξεις των φιλοξενούμενων από τις δύο συνεχόμενες νίκες που είχαν ως αποτέλεσμα, τόσο να αναρριχηθούν στην βαθμολογία, όσο και κυριότερο να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας! Ντέρμπι, λοιπόν, σε μία αναμέτρηση που και οι δύο ομάδες θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους!

ParosSixStars - Supernova Elites
Το πόσο σκληροτράχηλη είναι ως ομάδα είναι γνωστό… μπορεί στην πρεμιέρα να ηττήθηκαν από τους Κρητικούς, ωστόσο από εκεί και πέρα οι διαγαλαξιακοί φίλοι μας έχουν ξεχάσει τι θα πει ήττα. Με τρεις συνεχόμενες νίκες οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας και το μόνο σίγουρο είναι ότι εκεί θα θελήσουν να μείνουν και μετά την αυριανή αναμέτρηση. Από την άλλη μεριά, κάτι ήξερε ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων όταν δήλωνε πως η ομάδα του έχει ως στόχο την παραμονή, μετά τις δύο νίκες των πρώτων αγωνιστικών. Η συνέχεια για τους Παριανούς ήταν αντιστρόφως ανάλογη και πλέον καλούνται να αποδείξουν σε όλους ότι μόνο τυχαία δεν έφτασαν πέρυσι στους τελικούς του πρωταθλήματος. Άλλη μία δύσκολη αναμέτρηση, η οποία θα κριθεί στις λεπτομέρειες!

Σε λίγο η συνέχεια…

Last edited by BORBA at 11/9/2018 12:51:16 PM

This Post:
11
296344.45 in reply to 296344.44
Date: 11/9/2018 12:56:07 PM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Και τώρα η συνέχεια…

Giouxtas - Averof Larisas Spurs
Δύσκολες ημέρες περνούν άπαντες στη Λάρισα, βλέποντας την ομάδα τους να παραπαίει αγωνιστικά. Η πώληση του άλλοτε πρωταγωνιστή των γηπεδούχων Enrique Fernández Lorca (ήθελα να το γράψω το όνομα για μια τελευταία φορά) μπορεί να γέμισε με εκατομμύρια τα ταμεία της ομάδας, ωστόσο μέχρι τώρα ο πρόεδρος της δεν έχει κάνει κάτι, προκειμένου να αναπληρώσει το κενό του και όλοι φοβούνται μήπως παντελονιάσει όλο το χαρτί και γίνει Λούις! Άλλωστε, ακόμα να δώσει σημάδια ζωής ο άλλοτε ομιλητικότατος Scarlito. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει πως πρόκειται για μια ομάδα που δεν λυπάται από τις αδυναμίες των αντιπάλων της και τους πυροβολεί στο ψαχνό! Ο Νικόλας, ως έμπειρος μάνατζερ, θα θελήσει να πάρει ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα, που θα δώσει σημαντική ανάσα στην ομάδα του!

akourastoi_erastes - KOLINDRIANS
Έστω και με την ψυχή στο στόμα, οι γηπεδούχοι γεύτηκαν για πρώτη φορά τη χαρά της νίκης την προηγούμενη αγωνιστική και σίγουρα το ίδιο επιθυμούν και τώρα στην δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας γι’ αυτούς αναμέτρηση. Μία νίκη που αν έρθει σίγουρα θα τονώσει το πεσμένο ηθικό της ομάδας και θα τους δώσει τη δύναμη να συνεχίσουν στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημά μας. Οι εραστές του ομίλου, τώρα, έχουν νιώσει για τα καλά στο πετσί τους τις δυσκολίες που κρύβει η ΙΙ κατηγορία, πόσο δε μάλιστα και σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο. Ο πρόεδρος της ομάδας θα πρέπει να προβεί άμεσα σε δραστικές κινήσεις, προτού είναι πολύ αργά! Η αυριανή είναι μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα πρέπει να καταθέσουν και την ψυχή τους στο παρκέ, προκειμένου να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από μία δυνατή έδρα.

Stelaios - Syros Knicks
Το Madison Square Garden αποτελεί τη δύναμη των Συριανών για φέτος, αφού μέχρι τώρα το έχουν μετατρέψει σε απόρθητο φρούριο για τον εκάστοτε αντίπαλο. Βέβαια, αύριο το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι, απέναντι στην ομάδα που προπορεύεται για την ώρα στον βαθμολογικό πίνακα. Στην Ερμούπολη, πάντως, επικρατεί άκρατος ενθουσιασμός, με τους φίλους της ομάδας να ετοιμάζονται για μία ακόμη φορά να κατακλύσουν το γήπεδο. Από την άλλη, τώρα, στην ρακέτα αποδυναμώθηκε… στην περιφέρεια ενισχύθηκε…! Ο λόγος φυσικά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μπορεί να έχασαν το βαρύ πυροβολικό τους κάτω από τα καλάθια, ωστόσο βρήκαν μία ακόμα λύση στην ήδη δυνατή περιφέρειά τους. Αυτό που μένει να δούμε, τώρα, είναι αν αυτές οι αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας θα επηρεάσουν και τις αγωνιστικές της ισορροπίες. Άλλο ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής…

BORBA B.C. - Bold Bucks
Οι τρεις συνεχόμενες ήττες για τους γηπεδούχους ανάγκασαν τον πρόεδρό τους να προβεί σε δραστικές κινήσεις, που δεν ήταν άλλες από την ενίσχυση του ρόστερ. Με τον ερχομό του πολύπειρου Τούρκου PG Noyan Arkut, άπαντες στις τάξεις της ομάδας ευελπιστούν σε ένα νέο ξεκίνημα, αρχή γενομένης από τον αυριανό αγώνα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι ακόμα δεν μπορούν να σπάσουν την κατάρα των εκτός έδρας αναμετρήσεων, αφού σε αυτές παρουσιάζουν ένα αγνώριστο (προς το χειρότερο φυσικά) πρόσωπο. Για να αλλάξει αυτό, όμως, όλοι γνωρίζουν πως θα πρέπει να καταθέσουν και την ψυχή τους μέσα στο παρκέ, προκειμένου να φέρουν το πολυπόθητο γι’ αυτούς ροζ φύλλο αγώνα.

Αυτά, λοιπόν, από μένα… καλούς αγώνες να έχουμε!!!

Last edited by BORBA at 11/9/2018 12:58:05 PM

This Post:
00
296344.46 in reply to 296344.45
Date: 11/10/2018 1:57:17 PM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Ένας ακόμα εκτός έδρας αγώνας... μία ακόμα ήττα για την ομάδα μας!!!

Και βέβαια για μία ακόμη φορά προδοθήκαμε από την άμυνά μας!

Όταν ο αντίπαλος σουτάρει με ποσοστό εντός πεδιάς μεγαλύτερο του 50% και ένας μόνο παίχτης μας βάζει 41 πόντους... όταν ο μ.ο. του στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα ήταν 16,2 πόντοι... ε τότε δεν υπάρχει καμία ελπίδα για νίκη!

Στα δύο από τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια μας έχουμε δεχτεί πάνω από 100 πόντους και στο άλλο 97!

Με τέτοιες επιδόσεις δικαίως βρισκόμαστε στη θέση που είμαστε, οπότε ότι και να πούμε είναι λίγο...!

This Post:
22
296344.48 in reply to 296344.1
Date: 11/13/2018 10:21:36 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Γεια σας παιδιά!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, οπότε έστω καθυστερημένα να πω κι εγώ το πρώτο φετινό γεια και το καλώς σας βρήκα.

Προέρχομαι από υποβιβασμό και από την πλευρά δεν χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι στον όμιλο εδώ, ωστόσο ο χρόνος κυλλά και το καινούργιο σήμερα έχει νέες προκλήσεις, νέους πονοκεφάλους μπαζερικούς (δεν τελειώνουν ποτέ οι άτιμοι) αλλά και νέους αντιπάλους, αντιπάλους από το παρελθόν, φίλους.

Χαίρομαι λοιπόν που συναντιέμαι ξανά με τον Γιάννη των Ακούραστων Εραστών! Ο Γιάννης παρέα με τον Παζινόκ είχαν φτιάξει ένα δυνατό ντούετο στο φόρουμ της ΙΙΙ.11 το οποίο συμπλήρωσα σε εποχές που είχα τη δυνατότητα και την όρεξη να το κάνω (200175.1). Απίστευτες εποχές πραγματικά και το πρώτο παρεάκι που είχα στο μπάζερ. Η σεζόν 17 ήταν η πρώτη μας κοινή, και σήμερα 7 χρόνια σε πραγματικό χρόνο αργότερα είμαστε και πάλι παρέα στον ίδιο όμιλο. Καλή σεζόν να έχεις Γιαννάκο και ελπίζω να τα πούμε και στην Α1!

Επόμενος και μη εξαιρετέος ο EGM μας ο Νικόλας! Με τον Νικόλα δεν έχουμε βρεθεί ποτέ ξανά στον ίδιο όμιλο, ποτέ όμως. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Τον Νικόλα τον έχω στο μυαλό μου σαν ένα από τα πιο ευγενικά παιδιά και ήρεμα που ξέρω τουλάχιστον στο μπάζερ. Άλλο ένα παιδί με το οποίο εννοείται ότι θα ήθελα να βρεθώ αντίπαλος σε περιβάλλον Α1. Έχουμε καιρό να μιλήσουμε για τις ομάδες μας, όμως φέτος θα μας δοθούν οι αφορμές για κάτι τέτοιο. Νικόλα πραγματικά χαίρομαι που σε συναντάω επιτέλους!

Συνέχεια με Λάζαρο. Ένα μάνατζερ big project, πολύ ανερχόμενο και ορεξάτο κάποτε και που δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκεται πλέον. Αλλά σίγουρα από αυτούς που σέβομαι.

Και κλείνω με τον παλιό αντίπαλο από την Α1 τον Μάνο που συνυπήρξαμε στην Α1 στα καλά μας και οι δύο με τη σημείωση όμως ότι με γλεντούσε κατά κανόνα. Σε επίσημα ματς 12-5 υπέρ του και 5-0 σε ιδιωτικά. Βέβαια από ότι βλέπω πριν πάρω την κατοιούσα είμασταν στο 7-5 υπέρ του. Το πιο σπουδαίο για εμένα ματς από όσα παίξαμε ήταν ένας ημιτελικός κυπέλλου τη σεζόν 29. Διψούσα για ένα τίτλο σιωπηλά και είχα φοβερό άγχος για αυτό το ματς. Ευστόχησε σε διπλομάντεμα και με έστειλε στο καναβάτσο fay_stelaios εν. CRETE 74 - 86 ((78566003)). Blow out που απλά μείωσα στο τέλος. Ο Μάνος σήκωσε και την πρώτη του κούπα στον τελικό. Την επόμενη εγώ τερμάτισα με το καλύτερο ρεκόρ, ενώ τη σεζόν 31 μου έκανε το δώρο και αποκλείστηκε με κανονική στον πρώτο γύρο των πλέι οφς από τον Μαμού και πήρα εγώ το πλεονέκτημα έδρας και εν τέλει το πρώτο και μοναδικό μου πρωτάθλημα. Ο Μάνος τελικά τα πήγε συνολικά πολύ πολύ καλύτερα από εμένα. 2 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα και άλλες 3 φορές φιναλίστ στην Α1. Σπουδαία η ιστορία του στο μπάζερ πραγματικά! Γεια σου Μάνο!

Ξέχασα να συστηθώ, Στέλιος από Τρίπολη!

Καλώς σας βρήκα λοιπόν παλιούς γνώριμους ή νέους όπως ο Borba με τα φοβερά pre-game του, ο Batsi που είχαμε βρεθεί μόνο σε φόρουμ και ιδιωτικά αλλά και ΠΑΟΚ4 και Σύρος Κnicks που με καρπαζώσανε καλά καλά δεν ήρθα στον όμιλο

Καλή Σεζόν παίδες!!!!

Natassa Bofiliou - One (Live & Unplugged @ Real FM 20.01.2012)

(https://www.youtube.com/watch?v=F0PDFL0-QBk)

Last edited by stelaios at 11/13/2018 10:29:36 AM

From: zero4
This Post:
00
296344.49 in reply to 296344.48
Date: 11/13/2018 11:20:20 AM
Overall Posts Rated:
2929
Που ειναι το pre game μας? :(

From: DTsimp4
This Post:
11
296344.50 in reply to 296344.49
Date: 11/13/2018 1:05:17 PM
Tsimplakiakos BC
A1
Overall Posts Rated:
55
ακομα μια σημαντικη νικη εντος εδρας και μαλιστα σχετικα ευκολα, αφου η διαφορα ηταν σχεδον στους 30 ποντους στο τελος της 3ης περιοδου και μετα η διαφορα επεσε γιατι ο κοουτς εκανε ροτεισον και εδωσε χρονο στους νεαρους παιχτες της ομαδας. ο κοσμος που γεμιζει το κλειστο καθε αγωνιστικη χαιρεται για το μπασκετ που βλεπει, και οι νικες αυτες εχουν ανεβασει το ηθικο της ομαδας. ο προεδρος μετα τον αγωνα θα βγαλει τους παιχτες για φαγητο, επιβραβευοντας τους για την πολυ καλη αποδοση και να τους τονωσει ψυχολογικα να πετυχουν τον στοχο της ομαδας

Last edited by DTsimp4 at 11/13/2018 1:06:31 PM

This Post:
00
296344.51 in reply to 296344.50
Date: 11/13/2018 1:21:12 PM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Δυστυχώς η πίεση χρόνου και μια μικρή ίωση που με ταλαιπωρεί, δεν μου επέτρεψαν να γράψω pre game αυτή την αγωνιστική!

Πάντως, να ξέρετε πως το pre game το έχω ρίξει ως μια ιδέα για το φόρουμ του ομίλου μας... αν κάποιος άλλος γουστάρει και θέλει να το γράψει μια αγωνιστική... φυσικά και θα το δεχτώ μετά χαράς!

Όσο για τον σημερινό αγώνα... αυτός δεν χωράει σε κριτική, αφού οι διαγαλαξιακοί φίλοι μας μάλλον μας λυπήθηκαν ή βαρέθηκαν τη γκρίνια μας και είπαν να μας δώσουν τον αγώνα... έχουν άλλωστε μπροστά τους και το κύπελλο!

This Post:
00
296344.53 in reply to 296344.52
Date: 11/18/2018 11:09:25 AM
Syros Knicks
III.16
Overall Posts Rated:
5858
Second Team:
Vaporia Ducks
Καλησπέρα παιδιά, ο όμιλος έχει πάρει φωτιά για τα καλά!!! Αρκετά σοκαριστικό (και μεγαλη ατυχια) ότι έφυγαν 4 απο το κυπελλο και οι 3 είναι απο τους Μεγάλους 8 (εντομεταξυ, περσι η ομαδα που εκανε την καλυτερη πορεια στο κυπελλο, τερματησε 8η θεση). Καποιοι εχουν χασει τηλεοπτικα ματς ή με ανταγωνιστη, εγω ευτυχως τα πηρα τα 2 αυτα, όμως στο τηλεοπτικο μου δινει 4 μπαλες μονο, για την πορεια της ομαδας την περασμενη σεζον εχω 2,5 μπαλες επειδη βγηκα 5ος και πριν 2 σεζον που βγηκα 2ος πρεπει να ειχα 3 με 3μιση μονο.. Δεν βοηθαει το παιχνιδι καθολου, ηθελα να ρωτησω: Αξίζει να παρω PR MANAGER? Αλλες σεζον που ειχα παρει εβγαζα μονο τον μισθο του και ισως και λιγοτερα... Τωρα και ενω δεν εχω κακη πορεια μεσα στη σεζον, εχω πεσει 30.000 $ σχεδον στο γηπεδο απο το φετινο maximum και κανονικα απ'οτι βλεπω στο ιστορικο μου μπορω να ανεβω τουλαχιστον 60.000 απο αυτο που παιρνω αυτη τη στιγμη, ισως και περισσοτερο.

This Post:
00
296344.54 in reply to 296344.53
Date: 11/18/2018 1:13:12 PM
Overall Posts Rated:
1313
Καλησπερα!
Εγω προσωπικα εχω δυνατο απο περυσι που ημουν 3η και ειδα οτι βγαζει τα λεφτα του και αποφερει και κερδος..

Advertisement