Γεια σας παιδιά!
Κάλλιο αργά παρά ποτέ, οπότε έστω καθυστερημένα να πω κι εγώ το πρώτο φετινό
γεια και το καλώς σας βρήκα.
Προέρχομαι από υποβιβασμό και από την πλευρά δεν χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι στον όμιλο εδώ, ωστόσο ο χρόνος κυλλά και το καινούργιο σήμερα έχει νέες προκλήσεις, νέους πονοκεφάλους μπαζερικούς (δεν τελειώνουν ποτέ οι άτιμοι) αλλά και νέους αντιπάλους, αντιπάλους από το παρελθόν, φίλους.
Χαίρομαι λοιπόν που συναντιέμαι ξανά με τον
Γιάννη των Ακούραστων Εραστών! Ο Γιάννης παρέα με τον Παζινόκ είχαν φτιάξει ένα δυνατό ντούετο στο φόρουμ της ΙΙΙ.11 το οποίο συμπλήρωσα σε εποχές που είχα τη δυνατότητα και την όρεξη να το κάνω
(200175.1). Απίστευτες εποχές πραγματικά και το πρώτο παρεάκι που είχα στο μπάζερ. Η σεζόν 17 ήταν η πρώτη μας κοινή, και σήμερα 7 χρόνια σε πραγματικό χρόνο αργότερα είμαστε και πάλι παρέα στον ίδιο όμιλο. Καλή σεζόν να έχεις Γιαννάκο και ελπίζω να τα πούμε και στην Α1!
Επόμενος και μη εξαιρετέος ο EGM μας ο
Νικόλας! Με τον Νικόλα δεν έχουμε βρεθεί ποτέ ξανά στον ίδιο όμιλο, ποτέ όμως. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Τον Νικόλα τον έχω στο μυαλό μου σαν ένα από τα πιο ευγενικά παιδιά και ήρεμα που ξέρω τουλάχιστον στο μπάζερ. Άλλο ένα παιδί με το οποίο εννοείται ότι θα ήθελα να βρεθώ αντίπαλος σε περιβάλλον Α1. Έχουμε καιρό να μιλήσουμε για τις ομάδες μας, όμως φέτος θα μας δοθούν οι αφορμές για κάτι τέτοιο. Νικόλα πραγματικά χαίρομαι που σε συναντάω επιτέλους!
Συνέχεια με
Λάζαρο. Ένα μάνατζερ big project, πολύ ανερχόμενο και ορεξάτο κάποτε και που δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκεται πλέον. Αλλά σίγουρα από αυτούς που σέβομαι.
Και κλείνω με τον παλιό αντίπαλο από την Α1 τον
Μάνο που συνυπήρξαμε στην Α1 στα καλά μας και οι δύο με τη σημείωση όμως ότι με γλεντούσε κατά κανόνα. Σε επίσημα ματς 12-5 υπέρ του και 5-0 σε ιδιωτικά. Βέβαια από ότι βλέπω πριν πάρω την κατοιούσα είμασταν στο 7-5 υπέρ του. Το πιο σπουδαίο για εμένα ματς από όσα παίξαμε ήταν ένας ημιτελικός κυπέλλου τη σεζόν 29. Διψούσα για ένα τίτλο σιωπηλά και είχα φοβερό άγχος για αυτό το ματς. Ευστόχησε σε διπλομάντεμα και με έστειλε στο καναβάτσο
fay_stelaios εν. CRETE 74 - 86 ((78566003)). Blow out που απλά μείωσα στο τέλος. Ο Μάνος σήκωσε και την πρώτη του κούπα στον τελικό. Την επόμενη εγώ τερμάτισα με το καλύτερο ρεκόρ, ενώ τη σεζόν 31 μου έκανε το δώρο και αποκλείστηκε με κανονική στον πρώτο γύρο των πλέι οφς από τον Μαμού και πήρα εγώ το πλεονέκτημα έδρας και εν τέλει το πρώτο και μοναδικό μου πρωτάθλημα. Ο Μάνος τελικά τα πήγε συνολικά πολύ πολύ καλύτερα από εμένα. 2 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα και άλλες 3 φορές φιναλίστ στην Α1. Σπουδαία η ιστορία του στο μπάζερ πραγματικά! Γεια σου Μάνο!
Ξέχασα να συστηθώ, Στέλιος από Τρίπολη!
Καλώς σας βρήκα λοιπόν παλιούς γνώριμους ή νέους όπως ο
Borba με τα φοβερά pre-game του, ο
Batsi που είχαμε βρεθεί μόνο σε φόρουμ και ιδιωτικά αλλά και ΠΑΟΚ4 και Σύρος Κnicks που με καρπαζώσανε καλά καλά δεν ήρθα στον όμιλο

Καλή Σεζόν παίδες!!!!
Natassa Bofiliou - One (Live & Unplugged @ Real FM 20.01.2012)(https://www.youtube.com/watch?v=F0PDFL0-QBk)Last edited by stelaios at 11/13/2018 10:29:36 AM