i juz wszystko wiadomo kto w wielkim finale ;) jeszcze tylko jedna nie wiadoma ...
musze przyznac ze zalezy mi na awansie ... tkwie w tej lidze juz 4 lata trzy ostatnie przegralem w wielkim finale, nie wiem czy
chcialoby mi sie kolejny rok grac w 4 lidze, ku mojemu zdziwieniu odpadl najsilniejszy rywal juz w pierwszej rundzie pokonal
go zespol ktory w tym roku awansowal i pnie sie w gore jednak trzeba przyznac ze niebieska grupa jest w tym roku
wyjatkowa slaba i latwo bylo beniaminkowi awansowac do finalu, mysle ze w konferencji czerwonej nie bylo by tak latwo
co nie zmienia jednaki faktu iz jest w finale i wynik bedzie zalezal od formy wlasnie w meczach finalowych ;) rozne juz
sytuacje widzialem i jedna kontuzja moze miec wplyw na rywalizacje ... u mnie przed play off mialem kontuzjowanego lidera
pg i zawodnika na ktorym chcialem skupic atak podkoszowy w play offach Olafa Rzeznika ... i tak naprawde nie wierzylem w
koncowy sukces ... jednak Gruzin wyzdrowial i przeszedlem dwie pierwsze rundy z ok 10 punktowa przewaga po w miare
zacietych bojach i jestem w finale ;))
ps. czekaja nas niewatpliwie ciekawe emocje w finale, we wtorek pierszy mecz i bedziemy madrzejsi ;) pozdrawiam