Kaj se tiče treninga, samo je André William digao vanjsku. Doduše tako sam i očekivao. Rosanda je digao vanjsku prošli tjedan, a Lukendi je vanjska na tim razinama da mu treba 3 tjedna da se digne. Planiram svakome od njih dići još 2 skila vanjske.
André William bi se mogao pokazati kao fina kupovina. Kupio sam ga za 10K, a već je digao 2 skila. Ako nastavi po planu, barem će udeseterostručiti cijenu. Šteta da ne treniram vanjske skilove i iduće sezone, jer bi ga i do 500-600 kila mogao dotjerati. Ubuduće neću trenirati 3 igrača na dulji rok, više se isplati nekog prodati nakon sezone ili dvije.
Ovaj tjedan mi je raspored lakši. Čekaju me 3 pobjediva protivnika i ako ne pobjedim sva tri protivnika, bit ću vrlo ljut. :)
Stanje u kupu je da su ispala 2 prvoligaša i 18 drugoligaša, a u 3 krugu je 6 međusobnih susreta višeligaša. Dakle mooglo bi s i u 4 kolu naći savladivog protivnika. Idući tjedan u liigi imam Vučiće koji mi nisu must win utakmica, nejaki Clukowski i onda bi se mogao pofajtati za 5 kolo. Naravno, prvo me u 3 kolu čeka Slatina. Kao klinci smo za nešto što ne valja govorili: "To ti je kurac na batini u Rogaškoj Slatini". Neću valjda od takvih ispasti.